Ziarovky s xenonovym efektom

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dale88
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ziarovky s xenonovym efektom

Príspevok od používateľa Dale88 »

Caute, videl som uz neraz na cestach auta so ziarovkami co mali xenonovy efekt - pekne do biela popripadne jemne do modra. Na nete som videl mnoho ziaroviek s roznymi efektami, posledne som pocul, ze najlepsie v kvalite, svietivosti a s tym efektom su philipsi. Rad by som pocul vase nazory a skusenosti, ktore by ste mi odporucili. Nech nieco aj vydrzia a to svetlo stoji za to a svietivost hlavne. thx (h4)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v prvom momente som ta chcel sprdnut za naznak teskotuningu ale cital som dalej... :D
ak sa poberies cestou znaciek ako osram, phillips ci bosch tak ta nesklamu. nemusia mat ani xenonefekt. kamarat kupoval ziarovky v tej dobe ako ja. on kupil za 299 sk "xenonove ziarovky" v carrefoure a v priebehu mesiaca mu zacali blikat, kazda svietila inac, oslnoval vodicov... a vyzeralo to uplne na hovn... ja som kupil boschky za asi 750 sk a svietia mi doteraz. nekupoval som "xenonky" ani nic podobne, len mali o 60% vyssiu svietivost a rozdiel oproti povodnym klasickym ziarovkam bol fakt velky. neoslnuju, svietia stale rovnako, a hlavne zivotnost maju neporovnatelnu s klasickymi ziarovkami za 59 Sk. ak chces xenonove a budu "znackove" tak budu dobre, neviem ako cenovo ale zivotnostou sa to oplati a svietivostou nesklamu tiez.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ja len tolko ze zmena na prave xenony zahrna trosku viac prace ako vymenu ziaroviek ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:No ja len tolko ze zmena na prave xenony zahrna trosku viac prace ako vymenu ziaroviek ;)
keby si cital, tak sa bavime o ziarovkach s xenonovym efektom a nie o HID prestavbovych sadach a niecom podobnom :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

take ziarovky vydrzia fakt kratko a su na dve veci.
Ak chces spravit nieco pre bezpecnost tak kup jedny z tychto. Najlepsi pomer cena/vykon maju asi osram silverstar, tie mam ja s o 30 percent vyssou svietivostou a je to lepsie ako daky ksenonephekt. Ak si ochotny za ne dat viac, tak by som sa popozeral napr. po philips bluevision napr, prip od inych produktoch od philipsu, ale to tu neries ak chces napis mi SS a dam ti link na lepsie forum.
A este jedno, popozeraj kolko kde stoja, rozdiely su fakt kruto velike.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

je lepsie pre xenonovu ziarovku cira optika? alebo aj klasicke svetla? videl som xenon napr. na favoritke ale mal tam klasicke svetla a bolo to take rozmazane svetlo, nic pre oko...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ak myslis ziarovku tak origo sklo, pretoze tie drazky maju svoj zmysel a riadia svetelny tok, cire sklo / plast je dobre na efekt a v noci budes nadavat... v tom pripade xenonova vybojka, ale to zas budu nadavat vsetci oproti tebe a pred tebou :D
pri novych autach uz je optika riesena inak. tam mas ciru uz z fabriky...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa Shark NX »

Monako2 napísal:je lepsie pre xenonovu ziarovku cira optika? alebo aj klasicke svetla? videl som xenon napr. na favoritke ale mal tam klasicke svetla a bolo to take rozmazane svetlo, nic pre oko...
Xenony niesu urcene na Ciry system ... Xenony su najlepsie do Projektorov ... vid. AngelEyes Sets
Kde mas sustavu optik a svetlo je Polarizovane a Premeietane na vozovku ... v Pripade klasickych HID na povodnej optike je svetlo neusmernene v niektorych pripadoch oslnuje a na vlhkej vozovke je slabsie Viditelne

k tym "Xenonovym" Ziarovkam ... Odporucam Philips, Bosh ... Maju zvysenu Svietivost ... pri mierne znizenej zivotnosti ...
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

OSRAM ! H4 ma vyšla 6oo sk a ovela vecsia svietivost a cista biela kraaasa ;)
tomasuhlar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasuhlar »

Ja mam uz strasne dlho coolblue od osram a svieta stale rovnako dobre, predtym som mal nightbraker (osram) ale tieto maju o mnoho vyssiu svietivost.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez som cital, ze maju kratku zivotnost a nemozes s nimi casto blikat, teda nemal by si vobec ale ked t oniekedy treba no....
a potom som este pocul o bixenonovych atie su ze vraj ovela lepsie. Dlhsia zivotnost, menej im vadi blikanie a zapinanie a vypinanie. no su drahsie asi.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

kolko by stal komplet original xenon na vectru B? ked stoji len ta sada cca 10 000. keby tam bol rozdiel 5000 tak by som kupil radsej orig. svetlo
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

originaly sa daju splasit na forach za cca 5000,- bez hydroregulacie, ta stoji vacsinou tolko ako samotne svetla.... takze na opla to vyjde v slovenskych tak cca od 12000, zalezi od toho aky si sikovny v hladani
Napísať odpoveď