Ziarovky s xenonovym efektom
Ziarovky s xenonovym efektom
Caute, videl som uz neraz na cestach auta so ziarovkami co mali xenonovy efekt - pekne do biela popripadne jemne do modra. Na nete som videl mnoho ziaroviek s roznymi efektami, posledne som pocul, ze najlepsie v kvalite, svietivosti a s tym efektom su philipsi. Rad by som pocul vase nazory a skusenosti, ktore by ste mi odporucili. Nech nieco aj vydrzia a to svetlo stoji za to a svietivost hlavne. thx (h4)
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
v prvom momente som ta chcel sprdnut za naznak teskotuningu ale cital som dalej...
ak sa poberies cestou znaciek ako osram, phillips ci bosch tak ta nesklamu. nemusia mat ani xenonefekt. kamarat kupoval ziarovky v tej dobe ako ja. on kupil za 299 sk "xenonove ziarovky" v carrefoure a v priebehu mesiaca mu zacali blikat, kazda svietila inac, oslnoval vodicov... a vyzeralo to uplne na hovn... ja som kupil boschky za asi 750 sk a svietia mi doteraz. nekupoval som "xenonky" ani nic podobne, len mali o 60% vyssiu svietivost a rozdiel oproti povodnym klasickym ziarovkam bol fakt velky. neoslnuju, svietia stale rovnako, a hlavne zivotnost maju neporovnatelnu s klasickymi ziarovkami za 59 Sk. ak chces xenonove a budu "znackove" tak budu dobre, neviem ako cenovo ale zivotnostou sa to oplati a svietivostou nesklamu tiez.
ak sa poberies cestou znaciek ako osram, phillips ci bosch tak ta nesklamu. nemusia mat ani xenonefekt. kamarat kupoval ziarovky v tej dobe ako ja. on kupil za 299 sk "xenonove ziarovky" v carrefoure a v priebehu mesiaca mu zacali blikat, kazda svietila inac, oslnoval vodicov... a vyzeralo to uplne na hovn... ja som kupil boschky za asi 750 sk a svietia mi doteraz. nekupoval som "xenonky" ani nic podobne, len mali o 60% vyssiu svietivost a rozdiel oproti povodnym klasickym ziarovkam bol fakt velky. neoslnuju, svietia stale rovnako, a hlavne zivotnost maju neporovnatelnu s klasickymi ziarovkami za 59 Sk. ak chces xenonove a budu "znackove" tak budu dobre, neviem ako cenovo ale zivotnostou sa to oplati a svietivostou nesklamu tiez.
-
krupica_dnb
Medium Professional
take ziarovky vydrzia fakt kratko a su na dve veci.
Ak chces spravit nieco pre bezpecnost tak kup jedny z tychto. Najlepsi pomer cena/vykon maju asi osram silverstar, tie mam ja s o 30 percent vyssou svietivostou a je to lepsie ako daky ksenonephekt. Ak si ochotny za ne dat viac, tak by som sa popozeral napr. po philips bluevision napr, prip od inych produktoch od philipsu, ale to tu neries ak chces napis mi SS a dam ti link na lepsie forum.
A este jedno, popozeraj kolko kde stoja, rozdiely su fakt kruto velike.
Ak chces spravit nieco pre bezpecnost tak kup jedny z tychto. Najlepsi pomer cena/vykon maju asi osram silverstar, tie mam ja s o 30 percent vyssou svietivostou a je to lepsie ako daky ksenonephekt. Ak si ochotny za ne dat viac, tak by som sa popozeral napr. po philips bluevision napr, prip od inych produktoch od philipsu, ale to tu neries ak chces napis mi SS a dam ti link na lepsie forum.
A este jedno, popozeraj kolko kde stoja, rozdiely su fakt kruto velike.
-
Kibo
Hardcore addict
ak myslis ziarovku tak origo sklo, pretoze tie drazky maju svoj zmysel a riadia svetelny tok, cire sklo / plast je dobre na efekt a v noci budes nadavat... v tom pripade xenonova vybojka, ale to zas budu nadavat vsetci oproti tebe a pred tebou 
pri novych autach uz je optika riesena inak. tam mas ciru uz z fabriky...
pri novych autach uz je optika riesena inak. tam mas ciru uz z fabriky...
-
Shark NX
Addict
Re: re
Xenony niesu urcene na Ciry system ... Xenony su najlepsie do Projektorov ... vid. AngelEyes SetsMonako2 napísal:je lepsie pre xenonovu ziarovku cira optika? alebo aj klasicke svetla? videl som xenon napr. na favoritke ale mal tam klasicke svetla a bolo to take rozmazane svetlo, nic pre oko...
Kde mas sustavu optik a svetlo je Polarizovane a Premeietane na vozovku ... v Pripade klasickych HID na povodnej optike je svetlo neusmernene v niektorych pripadoch oslnuje a na vlhkej vozovke je slabsie Viditelne
k tym "Xenonovym" Ziarovkam ... Odporucam Philips, Bosh ... Maju zvysenu Svietivost ... pri mierne znizenej zivotnosti ...
-
tomasuhlar
Medium Expert
-
krupica_dnb
Medium Professional