Hojko: Neplánujem budúcnosť, nerobím si plány, ako bude...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

mastermind napísal:napadlo mi ze je to platena sprava. No ale zase kolko by tak asi stala???
To je jedno, zijeme v kapitalizme: Niesi spokojny s kvalitou poskytnutej sluzby = reklamuj :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sry ale ten rozhovor mi pripada ako zly vtip, nemyslim teraz hojkove odpovede (aj ked niektore casti neboli celkom spisovne napisane) ale z tych debilnych otazok sme sa absolutne nic nove nedozvedeli, uplne zbytocny rozhovor, pripada mi to ze ten rozhovor vznikol len preto "aby bol" nic viac...
inac nemozete nutit hojka aby sa tu prezentoval, ak chce anonymitu nech ju ma, alebo ho pozvite na pivo ak chcete vidiet ako vyzera, ale sak nemusi tu hned vsetkym posielat foto apod. mne by to bolo tiez proti srsti chapem to
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

SchYzo napísal: alebo ho pozvite na pivo ak chcete vidiet ako vyzera,
to si nemal vraviet teraz bude mat hojko 1000pozvanok na pivo, vies ako skonci keby mal ist na kazde :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jeremy napísal:to si nemal vraviet teraz bude mat hojko 1000pozvanok na pivo, vies ako skonci keby mal ist na kazde :D
hej, bude mat zasoby piva na cely rok :D alebo sa ozere jak svina :lol: . btw bol uz hojko niekedy na nejakom stretku? je tu niekto kto ho osobne pozna? (okrem tomaseho)
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

SchYzo napísal:hej, bude mat zasoby piva na cely rok :D alebo sa ozere jak svina :lol: . btw bol uz hojko niekedy na nejakom stretku? je tu niekto kto ho osobne pozna? (okrem tomaseho)
napr.
http://www.hojko.com/post794124.html#794124
http://www.hojko.com/post796194.html#796194
a je tu tema Koho poznate osobne z fora takze tam si mozes pozret koho seckeho pozna ak ta to tak strasne zaujima (to si uz ale najdi sam :wink: )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kobalt napísal:napr.
http://www.hojko.com/post794124.html#794124
http://www.hojko.com/post796194.html#796194
a je tu tema Koho poznate osobne z fora takze tam si mozes pozret koho seckeho pozna ak ta to tak strasne zaujima (to si uz ale najdi sam :wink: )
zas az tak ma to nezaujima, ale kazdopadne dik za linky apod. ja respektujem hojkove sukromie :) teda sukromie kazdeho, ale ak ma niekto z vas na pivo pozve samozrejme nebudem proti :lol: (nemyslim to tak ze platit budete vy, a pravdaze nie ist koli tomu cez pol republiky :D ). v kosiciach by som kludne na stretko siel ak mam cas a ak sa naozaj zorganizuje a nie tak ze sa povie ze sa ide a potom nikto nepride...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

napisem to strucne,

fajn rozhovor :close: :aasmile24:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hm, nechce sa mi to cele citat, ale pochvalil sa v tom clanku Hojko, ako sa povracal v taxiku z 1 a pol fernetu? :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

sukromie si chranil, s tymto sa nepochvalil ani v teme ktorej sa to bytostne dotykalo :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hehe, nie s tym sa nepochvalil, ale kludne nam o tom mozes nieco blizsie povedat :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kinjeril: To tu mam vazne pravdu napisat???
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

jasne ... rozpravaj .. prehanaj ... chceme pikosky :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

hojko napísal:kinjeril: To tu mam vazne pravdu napisat???
Prosim ta, aku pravdu? To ako od teba, tvoju verziu? Sak si taxikarovi chcel platit mobilom a zaroven si hucal do penazenky, ze nic nepocujes. No, druhy krat budem musiet dat na teba pozor.
:D
dj-predator
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dj-predator »

celkom dobrý článok dúfam že bude viacej záujemcov o rozhovor so skvelým adminom a zakladateľom fóra hojko :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

dj-predator napísal:celkom dobrý článok dúfam že bude viacej záujemcov o rozhovor so skvelým adminom a zakladateľom fóra hojko :wink:
No za tych 14 dni co si tu regnuty, je pekne ze si o niekom tak rychlo dokazes urobit mienku.... :)

Pekny clanok, pripomenulo mi to stare casi, ked tu este bol warez a ja som nevedel uploadovat a chcel som mat nejaky ten prispevok tak vo Volnej diskusii som marne hladal temu kde mozem nieco napisat :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mne sa tiez pacil clanok...aj ked som sa nic radikalne nedozvedel(preco aj hej ked internet je o anonimite)..... aj ked tu niesom dlho ale paci sa mi tu a vzdy po tyzdni ked pridem z intraku ako prve zbehnem forko co je nove a napisem niekde......diky za HOJKO :!:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Fajn clanok, len ma zarazilo ze sa nezaujima admin o ostatne fora... co je tam, aka je konkurencia.. a tak.. ale to nevadi.. na to je tu predsa zalozena tema.. kde ludia pisu co by chceli.. mozno to videli na inych forach.
Inak toto je moj prispevok.. fuu no po pekne dlhej dobe.
Len tak dalej. Drzim palce ....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

atrey: A preco by som sa mal, teda najma na ine diskusne fora, ktorych napokon vela asi ani nie je??? Ked uzivatelia nieco chcu vylepsit alebo zmenit, tak to predsa napisu tu do fora, pripadne niekto z vedenia pride s navrhom a ten potom preberieme. Navyse nemam dovod chodit niekde ku susedom, ked vsetko najdem doma.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

hojko: ano ano.. ja som to napisal..:) myslim si ze vela for zalozia uzivatelia z tohto fora v snahe napodobnit toto forum. Avsak hojko.com ma uz nejaky ten zaklad..
tak ja sa teda ukazem znova o toho pol roka.. som zvedavy ako to tu bude vypadat potom.;)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

nooo .. ja si pamatam casy ked bol hojko castym navstevnikom "konkurencneho" fora a robil tam zlobu :D
Napísať odpoveď