Za kolko ste sa vyrovnali s prvym rozchodom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Za kolko?

Vobec ma to nevzalo
30
20%
menej ako mesiac
28
19%
do stvrt roka
27
18%
do pol roka
15
10%
do roka
14
10%
viac ako rok
9
6%
doteraz nie /napiste ako dlho/
24
16%

Celkom hlasov: 147

tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ani sekundu mi to nebolo luto (9 mesiacov. nebola to laska, ale bol to prvy rozchod)
keby som sa rozisla s terajsim asi by to bolo o dost horsie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pol roka
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

no z rocneho vztahu - pol roka, dost tazke--
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neviem asi 1 den alebo tak neako vobec ma to nemrzelo
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

10 minut?
jancosv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jancosv »

10 min. :lol: :lol: :lol:
ja som v na zaciatku novembra skoncil 5-rocny vztah. 3 mesiace predtym sa to vsak zacalo pomaly rucat, a nakoniec sa to zrutilo. Poviem Vam najhorsie obdobie mojho zivota prve dva mesiace po rozchode, som chodil po nociach casto po vonku a jedine co robil tak nasaval a nasaval. No teraz je to uz lepsie. Clovek sa nato nesnazi mysliet, ale ked sa mu nieco aj v noci prisnije, so spolocnych cias tak rano vstane a opat o tom premysla. Je to stale tazke ale tak predsa sa preto nezabijem. Jednoducho nebola ta prava
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som sa so svojou skutocnou prvou láskou rozišiel dnes,posledné týždne ten vzťah upadal a ja som vedel že to musí skončiť..bolo to strašne ťažké obaja sme plakali jak malí a nevedeli čo povedať..tak sme sa dohodli že to ukončíme :cry: a pri tom sa obaja lubime
chodil som s nou rok aj 3dni..bude to ťažké vyrovnať sa s tým ako pre mna tak aj prenu :cry: uvidím kolko mi to potrvá
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

do mesiaca to bolo :) a ani to nebolelo... asi osud no... 8)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mno tak 110 dni trval moj prvy vztah... a v sobotu som to konecne pustil z hlavy na ruzinej, aj najnovsie polena co mi este dodatocne byvala hodila pod nohy.... a to bolo 109 dni od rozchodu.... zaujimave :D:D

// ale fakt zabudnem az ked sa najde niekto iny... len sa nou uz proste nezaoberam, nezurim, nesmutim atd...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

u mna to je tak ze definitivne zabudnem az vtedy ked pride niekto novy a ja sa znovu zalubim ....stale dookola...ale zatial ani jeden z toho nebol ten pravy...noo aj ked po 5 rokoch idete po meste a nahodou sa stretnete je to take zvlastne..:) dost to vystihuje tento song...

Para- Keď ťa stretnem:

Vždy sa veľmi poteším keď ťa stretnem na ulici u nás
slnko nám do očí zasvieti
tak s kým chodíš a ako sa mi máš
dlho som ťa nevidel
odkedy už nie sme spolu
teraz nám nič nevadí
a hlavy máme otočené dolu :P
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Dajme tomu, že po roku od ZAČATIA vzťahu, teda polrok po ukončení, ale v skutočnosti keď ju vidím aj teraz, dosť mi je to ... neľahostajné.... mám ju veľmi rád a keď zaspomínam, býva mi aj smutno, ale čas to požvákal, teraz už je to len čiastočné... a také to aj zostane. Škoda, že sa na mňa pozerá ako na niečo divné a nezdraví sa... v mojom okolí to robia všetky baby všetkým chlapcom po rozchode... Mám pocit, že ženy vždy výjdu zo vzťah a povedia: chlap bol idiot a chlapi skôr: Mal som ju rád a nevedia sa vynačudovať z ich nového prístupu... No nie je to pravidlo
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja ani neviem teraz, ako mam odpovedat. Pretoze sme sa rozisli a po cca pol rocnej pauze zase dali dokopy. Potom po 2 rokoch sme to ukonncili nadobro. Ten polrok medzi bol sakra tazky, po druhom rozchode to uz to bolo jednoduchsie-dovolenka, damska jazda, vsetko sa zapilo a zivot isiel dalej. Ak sa rata len ten prvy rozchod, tak v podstate som sa s tym ani nestihla vyrovnat a bola som zase v tom. :) Ak ratam len ten definitivny rozchod, tak asi 2 mesiace, kym to uplne preslo.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mesiac a pol zhruba.Este sem tam spominam ale uz ma to nezerie az tak :).kazdopadne stale spominam
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Myslím, žeby bolo vhodné napísať aj ako dlho dvaja boli spolu, lebo od toho sa priamo odvíja aj to, ako dlho sa z toho človek dostáva, to mi príde ak prvý faktor až potom imunita voči citom a pod...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mimkorn napísal:Myslím, žeby bolo vhodné napísať aj ako dlho dvaja boli spolu, lebo od toho sa priamo odvíja aj to, ako dlho sa z toho človek dostáva, to mi príde ak prvý faktor až potom imunita voči citom a pod...
ale len do istej miery, pretoze zamilovat sa niektory ludia zvladnu velmi rychlo a ked uz sa clovek zamiluje, tak je to velmi tazke tak ci tak a myslim ze je len malo prvych lasok co trvali tak dlho aby sa dali povazovat za naozajstny plnohodnotny vztah
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ColdRain napísal:ale len do istej miery, pretoze zamilovat sa niektory ludia zvladnu velmi rychlo a ked uz sa clovek zamiluje, tak je to velmi tazke tak ci tak a myslim ze je len malo prvych lasok co trvali tak dlho aby sa dali povazovat za naozajstny plnohodnotny vztah
Máš pravdu. Ale ťažšie sa budeš dostávať z ročnej prvej lásky a hlavne DLHŠIE ako z dvojmesačnej "lásky" (a dlhšie z ročnej aj ako z polročnej si myslím... parner sa stáva súčasťou reality toho druhého čím dlhšiu dobu sú párik spolu tým viac) IMO

/TRIPLE absolutely correct.. bulls eye... trefa do čierneho
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj si zvyknutý robiť niečo s niekym a zrazu? robíš to sám.. strašné..
už len obyčajné venčenie psa.. takto rok každý den venčíte spolu a zrazu? dalej to ani netreba vraveť
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

po 3apol roku taky rok. ach to bol rok. bolo to fest tazke, najme preto ze som prakticky s nikym pocas vztahu neudrziaval kontakt, ale za ten rok som toho zazil tolko co nikdy predtym. prve 2 tyzdne boli preukrutne, potom uz len ukrutne. prechlastal som cely 3 rocnik na strojarine, ani neviem ako som to zvladol, bo si nepamatam :D pred par mesiacmi som ukoncil druhy vztah co trval pol roka, a vysporiadal som sa po par dnoch. ale to asi ani nebol vztah.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

chodil som s holkou rok a pol priblizne.. a myslim ze z toho sa nespametam celkom nikdy.. holt prvy vstah je prvy vstah.. keby ma aspon brala normane..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

inak záleží aj na tom ako sa vzťah skončí..
ked je niekto nechaný trvá mu podstatne dlhšie kým sa vzpamatá a ked niekto nechá niekho už je vlastne s tým aj vysporiadaný a dostane sa z toho pomerne rýchlo..
som zažil pre jednej a tej iste holke.. najprv som ju nechal ja a zvládal som to v pohode - už hned na druhý den som bol vyrovnaný so všetkým .. pak sme sa dali po čase znova do kopy a pak nechala ona mna a to som už prežíval oveľa horšie.. pol roka plného múk
Napísať odpoveď