Kto vyhra Ligu majstrov?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
DanielDevil
Addict
Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.heker napísal:kali520: No a kde je priklad toho, ze muzstvo, ktore streli o gol menej prehra? To co ty opisujes je situacia, ze obe muzstva maju rovnako golov a rozhodol gol zo superovho ihriska.
Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.
Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku.
Čo si myslíte mala byť uznaná penalta,ked Kuyt stiahol Hleba???Rozhodca stál dosť blízko a videl dobre,že ho Kuyt ťahá,podla mňa to bolo ukrivdené Arsenalu...Gunners zase doplatili na prekombinovanosť hry,na odvete to budú mať oveľa ťažšie ako to mali v Miláne...ale dúfám že najeké víťastvo 1:2 sa im podarí.
A dúfam že pri Fenerbachce budú stáť všetci svätý...remíza 1:1

A dúfam že pri Fenerbachce budú stáť všetci svätý...remíza 1:1
mne sa to tiez nepaci a myslim ze by bolo spravodlivejsie keby mali goly rovnku hodnotu doma aj vonkukali520 napísal:Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.
Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.
Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku.
-
Murder_Inc
Star
Lvpool - Arsenal 4:2
Teeda
videl som zapas od 70.minuty a mam 4 goly
Ja som vravel ked dal Torres na 2:1 ze Arsenal nepovedal vsetko, a Walcott pekny prienik ( neschopnost Mascherana a Hyppiaho ) a 2:2. Jak sa tesili AFC a hned protiutok a faul Toureho na Babela a penalta, Gerrard nedal sancu Almuniovi ( aj ked prisna jak hovado ) a nakoniec to Babel este aj sam potvrdil na 4:2
NICE
Teeda
NICE
-
den333
Professional
mne kamos napisal ze ide futbala vtedy som si spomenul ze som nato zabudol uplne zapol som na zaciatok druheho polcasu a nadaval som ze uz uvidim tak max. jeden gol od liverpoolu ale to vyvrcholenie bolo neuveritelne....krasna Torresova strela potom Wallcot-ov prienik cez 4 hracov a nasledna krasna prihravka a Adebayor-ove rutinne zakoncenie....no a k tej penalte to chce odvahu odpiskat v rozhodujucom zapase ligy majstrov v 80. minute....Gerrard krasne zakoncil...a na konci vyborny Babel rozhodol krasnym sprintom....to bolo vidiet ze Fabregas uz nevladze
LIVERPOOL TO VYHRA CELE
LIVERPOOL TO VYHRA CELE
-
Vesper
Professional
DNes nádherný futbal v podaní Arsenal X Liverpool. Gerrard tú penaltu zahral s chladnou hlavou a brilantne ako sa očakáva od futbalistu jeho formátu aj keď IMO rozhodca to posúdil príliš prísne. Každopáadne sa dnes vo veľmi dobrom svetle ukázali aj striedajúci Walcott a Babel. Akurát som smutný, že Chelsea naložili Fenerbahce 
Arsnela zase a ako vzdy doplatili na neskusenost. Ked muzstvo takeho formatu v takej sutazi aka je LM desat minut pred koncom da postupovy gol, to jednoducho musi ubranit, a uz v ziadnom pripade nefaulovat v sestnastke a v tomot pripade to bolo uplne zbytocne kedze tam bol este aj Gallas. Ved za takehoto stavu by postup vybojoval aj taky Senec
Co sa tyka Liverpoolu nemyslim si ze postupili zasluzene, ta penalta to bol faul ale neviem ci bolo vhodne to piskat, jednoducho to bol zakrok ktory rozhodca piskat mohol ale aj nemusel.
Dalej, na to ze hrali doma tak v uvode boli pod pomerne dost velkym tlakom a z hry mali mozno koniec prveho a zaciatok druheho polcasu, na domace muzstvo to bolo trochu pramalo. No koniec koncov vlastne aj z toho prameni Benitezov uspech v LM.
Co sa tyka Liverpoolu nemyslim si ze postupili zasluzene, ta penalta to bol faul ale neviem ci bolo vhodne to piskat, jednoducho to bol zakrok ktory rozhodca piskat mohol ale aj nemusel.
Dalej, na to ze hrali doma tak v uvode boli pod pomerne dost velkym tlakom a z hry mali mozno koniec prveho a zaciatok druheho polcasu, na domace muzstvo to bolo trochu pramalo. No koniec koncov vlastne aj z toho prameni Benitezov uspech v LM.
-
PACO8
Light Professional
Zazrakom mi vysiel tiket kde som stavil an Liverpool a Chelseu
Liverpool nam ukazal preco je to muzstvo svetoveho formatu. Pravdupovediac po gole Arsenalu som myslel ze to maju The Guners uz v suchu. Lenze Liverpool vytazil zo vsetkych chyb Arsenalu.
Po gole ktorym vyrovnaval Arsenal na 2:2 dost pochybili a ukazali presne to co sa nema robit. L´poolu, ale troska pomohol rozhodca, ktory mal dost odvahy a odpiskal faul v 16-ke co nasledne Gerrard premenil. Inak Skrtel sa drzi perfektne. Som rad ze mame konecne zastupcu v muzstve svetoveho formatu.
Chelsea ukazala doma svoju neporazitelnost v europskych poharoch a uz 11. zapas doma neprehrala. Toto vitazstvo ma nesmierne tesi.
Som zvedavy na dnesne zapasy, myslim ze postupi Barcelona a Man Uted.
Semifinale Liverpool:Chelsea bude velmi zaujimave, kedze sa v LM stretnu uz tretikrat za 4roky.
Nezaskodilo by ani cisto Anglicke finale
Liverpool nam ukazal preco je to muzstvo svetoveho formatu. Pravdupovediac po gole Arsenalu som myslel ze to maju The Guners uz v suchu. Lenze Liverpool vytazil zo vsetkych chyb Arsenalu.
Po gole ktorym vyrovnaval Arsenal na 2:2 dost pochybili a ukazali presne to co sa nema robit. L´poolu, ale troska pomohol rozhodca, ktory mal dost odvahy a odpiskal faul v 16-ke co nasledne Gerrard premenil. Inak Skrtel sa drzi perfektne. Som rad ze mame konecne zastupcu v muzstve svetoveho formatu.
Chelsea ukazala doma svoju neporazitelnost v europskych poharoch a uz 11. zapas doma neprehrala. Toto vitazstvo ma nesmierne tesi.
Som zvedavy na dnesne zapasy, myslim ze postupi Barcelona a Man Uted.
Semifinale Liverpool:Chelsea bude velmi zaujimave, kedze sa v LM stretnu uz tretikrat za 4roky.
Nezaskodilo by ani cisto Anglicke finale
-
PACO8
Light Professional
Dnesne zapasy skoncili podla ocakavani. Barcelona po prvom gole hrala v podstate nudny futbal a snazila sa nespravit velke chyby.
Man Utd mal stastie ked AS nepremenili penaltu a nakoniec doviedli zapas do vitazneho konca.
Zrodila sa nam dalsia zaujimaa dvojica a suboj gigantov Manchester:Barcelona. Moje zelanie na cisto Anglicke finale moze byt este realne
Man Utd mal stastie ked AS nepremenili penaltu a nakoniec doviedli zapas do vitazneho konca.
Zrodila sa nam dalsia zaujimaa dvojica a suboj gigantov Manchester:Barcelona. Moje zelanie na cisto Anglicke finale moze byt este realne
-
P41NK1LL3R
Light Professional