Dobry den, planujem si v blizkom case kupit NB HP Pavilion. Uz dlho som bol rozhodnuty pre dv6690, no dnes som nasiel v eshopoch verziu dv6750, ktory sa lisi od 6690 v tom, ze ma 3GB ramku. 6690 ma iba 2GB. Cenovy rozdiel tychto notebookov je 2000 SK. Neviem sa rozhodnut, ktory z nich, kedze 2GB pamatovy modul sa da kupit z agemu za 1100 SK. Problem vsak je v tom, ze vyrobca udava ze model 6690 s 2GB ramkou podporuje max 2GB. (6750 podporuje max 4GB). Okrem ramky su NB nachlp rovnake.
anakin, ale praveze neviem ci tu ramku mozem dokupit, pretoze vsade k nemu pisu, ze podporuje max 2gb. to znamena ze ked by som tam dal 2x2gb tak by to neslo?
nie je rozdiel len v ramke, grafika ma vacsiu turbomemory ci jak sa to vola,moze viac zdielat (aj ked si myslim ze to prameni z toho, ze tam je o 1GB ram viac) a plus je tam par hardwareovych rozdielov, napriklad 6750 ma HDMI...
- no ked je vsetko uplne rovnake okrem ramky ze je rovnaka aj doska tak musi po update biosu zobrat aj viac ako 2GB ramky ... sice podla mna 2 gb ramky staci a aj nejaku dobu stacit este bude a potom kupis cely novy notas a tento posunies dalej do kolobehu pocitacov...