BUX.TO - co vy na to ?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
podla ip to nerobia urcite oni si asi overuju time na tej ktorej sranke ....
viem .. jedine tak ze poslem foto cash kt mi poslali .. a kalkulacia je asi taka ze staci pozret cca 60 dni od kedy si si dal cash outSpermoS napísal:hm vies to nejako dokazat?
hodte sem link na tu kalkulaciu kedy mi pride kes
Kalkulačka pre výpočet výplaty je tu - www.buxtopayments.com 
tu je topic,kde kazdy den pisu aky den vyplacaju
maju riadne zpozdenie,ja cakam na $993, vyplatit som daval 14.1. .. uz mi konecne dosla aj karta 
Kód: Vybrať všetko
http://buxbb.com/index.php?showtopic=29766-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
richard88888
Expert
Na bux.to mam uz 10,17 USD, mam 3 referalov avsak 1 z nich som ja sam. Vsetko by bolo v poriadku ale na oboch uctoch mam rovnaky nick (taudit a 1taudit1). Snazim sa podstivo klikat a toto ma dost stve. Bojim sa ze prachy mi neprevedu. Je to problem? Mam ten referalsky ucet nejako zrusit? Mozem byt vlastne sam sebe referal? dekujem za radu (nesmejte sa viem ze som to posral) 
no tisicku,dakedy aj viac,podla toho ako mi klikaju..Frco napísal:stullko: To akoze mas tisicku dolacov za mesiac?
TaudiT: no to je problem,ale ak ti na to nepridu, tak je to v pohode
wolf14: kupovanie referralov: na stranke kliknes aky balik referralov chces,kliknes ako to chces zaplatit, ci z uctu alebo alertpayu, ked z alertpayu,presmeruje ta na stranku alertpayu,kde uz mas predpripravene,vsetky udaje, len sa prihlasis, zadas pin na prevod(ktory si si dal pri aktivacii uctu na alertpayi) pockas,priblizne 30 sekund a zaplatene
martinh: daju sa poslat aj sekom,len musia byt v dolaroch, nie slovenske.. tam to pisu, len si daj na alertpayi ADD FUNDS. mas na vyber prevodom na ucet, sekom alebo aj ako ty chces postovou poukazkou(Money Order),vypln co potrebujes,na konci ti vypisu presne udaje ako posles a kde posles