Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
ono je to umela hmota ...lakai napísal:hojko ppl,potrebujem jednu radu.Určite aspoň jeden z Vás sa tu nájde čo má piercing z rohoviny alebo teda nejakej kosti.Hľadal som všade na nete nejaký shop kde sa niečo také dalo kúpiť ale bez akýchkoľvek výsledkov.Tak teda Vás prosím ak niekto pozná kde sa takéto piercingy dajú kúpiť,budem rád
http://www.bodypiercing.sk/piercing-do- ... 31_33.html
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
prečo si mýslíš,žeby sa človek mal s piersingom do*ebat?Ja mam v pere na pravej strane už dva roky a zatiaľ mám na to len pozitívne ohlasy.Ak sa mi to páči je to predsa moja vectego2000 napísal:podla mna ked chcem vyzerat k svetu nejaky kus kovu k tomu nepomozep.sdojebat sa mozem aj inak
Tempus7:no moja kamoška tak raz bola u babky a mali cestoviny jedna sa jej tam zaplietla a pred vsetkými si to vyberala von..no bleu
pýtala som sa piersingárky a je to somarina.Nie je to vobec podložené.Aj gynekolog ti povie,že je to somarina.Akurát tak v tehotenstve by si ho mala žena dať dole pretože jej rastie brusko a hrozi vytlacenieaddictor napísal:u dievcat vedie piercing do pupku k velkym zdravotnym problemom vraj... je tam nejake vysoke percento sterility vraj...
jj je to kravina.. a v tehotenstve sa namiesto piercu dava nylonova snurka to nevytlaci lebo je to ohybne a diera nezarosnex-nina napísal:pýtala som sa piersingárky a je to somarina.Nie je to vobec podložené.Aj gynekolog ti povie,že je to somarina.Akurát tak v tehotenstve by si ho mala žena dať dole pretože jej rastie brusko a hrozi vytlacenie![]()
Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
cawko,,,mne osobne sa piercing paci.mam tri,v obocku,v nose a hore na chrupavke v usku.nemam s tym ziaden problem,no niektori ludia si myslia,ze je to ,,nevychovane,, alebo nieco take...myslim tie koscelne babky co ohovaraju kaje-taje
inak som s tym nemala problem,co sa tyka zdravotneho hladiska----mozno este nejake vyskusam..myslim nejake ine miesta okrem jazyka,to je to najhorsie miesto...
no a zabudla som ze mam 17 a cim dalej tym som blizsie k smrti..
...a este hojit sa to nemuselo,bo som to nemala ani zapalene ani nic..(mozno za to moze my school)...keby bola prilezitost,tak si dam znova,len nie o jazyka.to nie,tam je to sice pekne,ale potom tie zubky..
pouzivame tlacidlo upravit
//ob3l1x
inak som s tym nemala problem,co sa tyka zdravotneho hladiska----mozno este nejake vyskusam..myslim nejake ine miesta okrem jazyka,to je to najhorsie miesto...
no a zabudla som ze mam 17 a cim dalej tym som blizsie k smrti..
pouzivame tlacidlo upravit
ludia chcem raduuu
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
- Prílohy
-
- AU14 ZCB.jpg (2.49 KiB) 1537 zobrazení
bany:ako to že ti to v tatoo studiu nepredali??Aj ja mam uz dierku a v pohode mi ho predali..Ale ked tak tak tu si to mozes objednat www.PiRSiNG.sk
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
OT:/ To kde si chceš dať preboha... ?bany napísal:ludia chcem raduuu![]()
-
in your world
Light Star