Windows vista je zámerne vadný

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

GothaR napísal:Spyx: ako dlho si mal nainstalovanu Vistu? (pytam sa preto, ze ja som ju tiez velmi nemal rad, ale to bolo iba do chvile, kym som ju vyskusal)
Asi 5 minút. Po nich ma prešla trpezlivosť.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Spyx napísal:Asi 5 minút. Po nich ma prešla trpezlivosť.
A mozem sa opytat preco?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

GothaR napísal:A mozem sa opytat preco?
Pretože základne prkotiny, na ktoré som bol zvyknutý a ktoré mi uľahčovali prácu, boli fuč. A nepýtaj sa ktoré, už sa nepamätám.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Spyx napísal:Pretože základne prkotiny, na ktoré som bol zvyknutý a ktoré mi uľahčovali prácu, boli fuč. A nepýtaj sa ktoré, už sa nepamätám.
No neviem...ja mam prave pocit, ze ostalo zachovane vsetko z XP a este pridali nove veci, no nevadi, hadat sa nebudem, mozno si pouzival nieco co ja nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Spyx napísal:Pretože základne prkotiny, na ktoré som bol zvyknutý a ktoré mi uľahčovali prácu, boli fuč. A nepýtaj sa ktoré, už sa nepamätám.
No tak to sa pozri na toto:
www.zive.sk napísal:Windows 7 vraj už o rok

Vista vraj nebude čakať na svojho nástupcu dlho. Bill Gates v piatok povedal, že operačný systém s pracovným názvom Windows 7 by sa mal na verejnosti objaviť „približne v priebehu budúceho roka“. Microsoft pôvodne uvažoval o rokoch 2010/11, zmena termínu je prekvapením.

Gatesove vyjadrenie potvrdili aj hovorcovia Microsoftu, ktorí uviedli, že nový termín kopíruje plány a stratégiu spoločnosti. Nová verzia operačného systému má spôsobiť revolúciu v prepojení desktopu na mobilné telefóny a nové funkcie majú výrazne zmeniť naše chápanie pracovnej plochy. Tá bude plne podporovať koncept, ktorý je spojený s projektom Surface. Ovládanie gestami rúk a dotykmi by sa malo stať každodenným štandardom.

Softvérový gigant sa chce zamerať aj na včasnú a efektívnu distribúciu aktualizácií a záplat, ktoré by mali zvýšiť bezpečnosť počítačovej platformy. Firma vraj cíti zodpovednosť za to, že jej operačný systém na počítačoch v celosvetovom meradle dominuje.
Hlavne to nove pouzivanie pracovnej plochy bude mat s XP urcite viac spolocne ako Vista :lol:
XP je proste stary system, prisposobeny pre starsie pocitace, svedci o tom hlavne ponuka start, ktora sa pri vacsom mnozstve nainstalovanych programov rozbali na celu plochu...Vista to ma riesene vyhladavanim, cize usetri klikanie a hladanie ocami.
PS: mne sa zda, ze ovladanie dotykmi a gestami je menej pohodlne ako mys, to iste plati pre pisanie klavesnicou.
//este prihodim zaujimave komentare zo zive:
<a>ovladanie gestami? Namiesto F4 zdvihnuty prostrednik?
<b>to si potom predstav ctrl+alt+del :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to uz si mozes seriozne ublizit pri manipulacii s windowsom :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ak za 5 minut v novom operacnom systeme niekto dokaze zistit absenciu vraj zakladnych prkotin ktore mu v nom oproti XP chybaju, tak mi je strasne smiesne ze ich nevie dodatocne z fleku vymenovat. Pretoze 5 minut mi nestaci ani na zakladne osahanie si systemu, nieto este na vyhladanie a odskusanie beznych veci. Tiez by ma zaujimalo ake veci boli v XP a vo viste nie su. Z mojej skusenosti ma vista vsetko co XP + kopec drobnosti navyse. Jaj zabudol som sa pochvalit ze som ju nepouzivam 5 minut ale rok.

Myslim ze nie Vista je zamerne vadna, ale niektori takzvani quickuseri (10x kliknu a maju stystem preskumany).

Alebo si tu zalozte temu "Moj brat pocul...", alebo sa vyjadrujte konkretne co vam osobne nesadlo. Netvrdim ze Vista je dokonaly OS, ale pre MNA je to lepsia volba ako ktorykolvek iny. Zacnem si zapisovat nicky "odporcov" a porovnam s nickami odporcov pri prechode z visty na Windows 7 :D.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

KoCi napísal:Ak za 5 minut v novom operacnom systeme niekto dokaze zistit absenciu vraj zakladnych prkotin ktore mu v nom oproti XP chybaju, tak mi je strasne smiesne ze ich nevie dodatocne z fleku vymenovat. Pretoze 5 minut mi nestaci ani na zakladne osahanie si systemu, nieto este na vyhladanie a odskusanie beznych veci.
za 5 min novy system nestihne ani nabehnut :D

//Sheep, umrem z teba :hehe:
asi chvilkova slabost, ale ten syntak ma dorazil :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

KoCI tym co z Visty odobrali som sa nikdy nezaoberal, no viem ze vo Viste nie je zavedena podpora pre MPU-401 MIDI, cize ak mal niekto doma syntak a presiel na vistu pochybujem ze ho rozbeha

//Kibo, nechapem... :D
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

aj Xp zacinalo tak ako Vista...
keby vydavali uz windowsi ktore uz budu super fakcit
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Niekde som videl jeden clanok a paci sa mi...nazov znie Vista je len medziclanok medzi XP a Windows7 proste len taka prechodna sracka :)
Napísať odpoveď