sluzby ponukane cez net - vypalne

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kubodinho
Professional
Professional

sluzby ponukane cez net - vypalne

Príspevok od používateľa kubodinho »

zaujimalo by ma , ci nejakou formou platia vypalne aj firmy ktore prevadzkuju svoje firmy cez internet , bez kamennej predajne . Je to mozne ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Všetko sa dá.. :)

Príklad, ktorý sa síce nejedná eshopu, ale daný spôsob vydierania by sa dal aplikovať aj na eshop..
http://www.hojko.com/vydieranie-cez-int ... 92117.html

btw.. niekde som čítal, že sa robia aj také finty, že ak nezaplatíš, tak Ti odstavia web, či už hacknutím alebo nejakým útokom. V tomto prípade sa však dá ako-tak brániť rôznymi zabezpečeniami, či spoluprácou s webhostingovou spoločnosťou..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

O tom nie je pochyb. Dokonca ti tam pribuda este jeden clen a ty s nim nikdy v zivote nemusis prist do kontaktu. Pokial mas eshop, mas aj udaje o klientoch a tie mozu posluzit na vydieranie. Takze nemusi to byt len chlapik o rozmeroch kravy.... Nieco tu smrdi v tejto republike, ked clovek pri rozbiehani biznisu mysli aj na taketo veci. :?
kubodinho
Professional
Professional

brm napísal:Všetko sa dá.. :)

Príklad, ktorý sa síce nejedná eshopu, ale daný spôsob vydierania by sa dal aplikovať aj na eshop..
http://www.hojko.com/vydieranie-cez-int ... 92117.html

btw.. niekde som čítal, že sa robia aj také finty, že ak nezaplatíš, tak Ti odstavia web, či už hacknutím alebo nejakým útokom. V tomto prípade sa však dá ako-tak brániť rôznymi zabezpečeniami, či spoluprácou s webhostingovou spoločnosťou..
diki , precital som tu temu ,ale ja myslim proste vydieranie o velke prachy , podobne ako platia kamenne shopy ci sa to casto praktikuje aj e-shopom.
pato83 napísal:O tom nie je pochyb. Dokonca ti tam pribuda este jeden clen a ty s nim nikdy v zivote nemusis prist do kontaktu. Pokial mas eshop, mas aj udaje o klientoch a tie mozu posluzit na vydieranie. Takze nemusi to byt len chlapik o rozmeroch kravy.... Nieco tu smrdi v tejto republike, ked clovek pri rozbiehani biznisu mysli aj na taketo veci. :?
to je asi vsade tak
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

kubodinho napísal:diki , precital som tu temu ,ale ja myslim proste vydieranie o velke prachy , podobne ako platia kamenne shopy ci sa to casto praktikuje aj e-shopom.
Ciastka zodpoveda vzdy skodam, ktore ti moze sposobit. Odstavka webu, klienti si nemozu objednat tovar alebo sluzby, ti prichadzas o zisk a klienti o doveru, resp. si hladaju alternativu. Ukradnutie zaznamov o klientoch a nasledny predaj konkurencii alebo zverejnenie tohto zoznamu ti na popularite urcite neprida alebo to mozes rovno zabalit. Takze aj ked v tej postnutej teme od brma sa jednalo o male peniaze, rovnako to mozu byt aj miliony. To je dane horeuvedenymi skutocnostami....
kubodinho
Professional
Professional

pato83 napísal:Ciastka zodpoveda vzdy skodam, ktore ti moze sposobit. Odstavka webu, klienti si nemozu objednat tovar alebo sluzby, ti prichadzas o zisk a klienti o doveru, resp. si hladaju alternativu. Ukradnutie zaznamov o klientoch a nasledny predaj konkurencii alebo zverejnenie tohto zoznamu ti na popularite urcite neprida alebo to mozes rovno zabalit. Takze aj ked v tej postnutej teme od brma sa jednalo o male peniaze, rovnako to mozu byt aj miliony. To je dane horeuvedenymi skutocnostami....
hej to je pravda
diki za info a ako by mi odstavili prevadzku?
Napísať odpoveď