sluzby ponukane cez net - vypalne
sluzby ponukane cez net - vypalne
zaujimalo by ma , ci nejakou formou platia vypalne aj firmy ktore prevadzkuju svoje firmy cez internet , bez kamennej predajne . Je to mozne ?
Všetko sa dá.. 
Príklad, ktorý sa síce nejedná eshopu, ale daný spôsob vydierania by sa dal aplikovať aj na eshop..
http://www.hojko.com/vydieranie-cez-int ... 92117.html
btw.. niekde som čítal, že sa robia aj také finty, že ak nezaplatíš, tak Ti odstavia web, či už hacknutím alebo nejakým útokom. V tomto prípade sa však dá ako-tak brániť rôznymi zabezpečeniami, či spoluprácou s webhostingovou spoločnosťou..
Príklad, ktorý sa síce nejedná eshopu, ale daný spôsob vydierania by sa dal aplikovať aj na eshop..
btw.. niekde som čítal, že sa robia aj také finty, že ak nezaplatíš, tak Ti odstavia web, či už hacknutím alebo nejakým útokom. V tomto prípade sa však dá ako-tak brániť rôznymi zabezpečeniami, či spoluprácou s webhostingovou spoločnosťou..
O tom nie je pochyb. Dokonca ti tam pribuda este jeden clen a ty s nim nikdy v zivote nemusis prist do kontaktu. Pokial mas eshop, mas aj udaje o klientoch a tie mozu posluzit na vydieranie. Takze nemusi to byt len chlapik o rozmeroch kravy.... Nieco tu smrdi v tejto republike, ked clovek pri rozbiehani biznisu mysli aj na taketo veci. 
diki , precital som tu temu ,ale ja myslim proste vydieranie o velke prachy , podobne ako platia kamenne shopy ci sa to casto praktikuje aj e-shopom.brm napísal:Všetko sa dá..
to je asi vsade takpato83 napísal:O tom nie je pochyb. Dokonca ti tam pribuda este jeden clen a ty s nim nikdy v zivote nemusis prist do kontaktu. Pokial mas eshop, mas aj udaje o klientoch a tie mozu posluzit na vydieranie. Takze nemusi to byt len chlapik o rozmeroch kravy.... Nieco tu smrdi v tejto republike, ked clovek pri rozbiehani biznisu mysli aj na taketo veci.
Ciastka zodpoveda vzdy skodam, ktore ti moze sposobit. Odstavka webu, klienti si nemozu objednat tovar alebo sluzby, ti prichadzas o zisk a klienti o doveru, resp. si hladaju alternativu. Ukradnutie zaznamov o klientoch a nasledny predaj konkurencii alebo zverejnenie tohto zoznamu ti na popularite urcite neprida alebo to mozes rovno zabalit. Takze aj ked v tej postnutej teme od brma sa jednalo o male peniaze, rovnako to mozu byt aj miliony. To je dane horeuvedenymi skutocnostami....kubodinho napísal:diki , precital som tu temu ,ale ja myslim proste vydieranie o velke prachy , podobne ako platia kamenne shopy ci sa to casto praktikuje aj e-shopom.
hej to je pravdapato83 napísal:Ciastka zodpoveda vzdy skodam, ktore ti moze sposobit. Odstavka webu, klienti si nemozu objednat tovar alebo sluzby, ti prichadzas o zisk a klienti o doveru, resp. si hladaju alternativu. Ukradnutie zaznamov o klientoch a nasledny predaj konkurencii alebo zverejnenie tohto zoznamu ti na popularite urcite neprida alebo to mozes rovno zabalit. Takze aj ked v tej postnutej teme od brma sa jednalo o male peniaze, rovnako to mozu byt aj miliony. To je dane horeuvedenymi skutocnostami....
diki za info a ako by mi odstavili prevadzku?