Dakujem ...
Ako zistit posledny pristup k icq ?
-
Lord ANAKIN
Professional
Ako zistit posledny pristup k icq ?
Ako na pokeci sa da v pohode pozriet kedy tam bol naposledy clovek ale zaujimalo by ma ci sa da nieco take zistii aj pri protokole ICQ ... jeden znamy pouziva triliana ale to je asi v podstate jedno a nieco mi dlzi a mam taky cudny pocit ze si ma hodil do invisible alebo do ignore ... a tak by som rad zistil kedy bol naposledy pripojeny alebo najlepsie ze by na to bol nejaky soft co by dokazal nejako obist nastavenia jeho a aby som ho videl aj keby mal status celkovy invisible ... da sa nieco take ???
Dakujem ...
Dakujem ...
-
Lord ANAKIN
Professional
Nie, nic take neexistuje. Ten cas mozes zistit iba ak budes mat nonstop zapnutu mirandu (alebo aj qip?) s prislusnym pluginom a budes mat danu osobu v kontaktoch. Ale to sa tu rozoberalo uz aspon 2x, tak nabuduce skus aj hladatLord ANAKIN napísal:dakujem ...
- no skoda ze toto nefunguje velmi na ICQ 6 a triliana nemam ako odskusat ...
- a nejaky sposoba na posledne prihlasenie neexistuje ?
-
Lord ANAKIN
Professional
Mas to tu http://www.hojko.com/icq-cas-t91449.htmlLord ANAKIN napísal:- prve som skusal hladat ale naslo mi vyse 3000 tem takzre preto som zalozil tu temu ...
- naistalovat mirandu mi nerobi problem ako aj ju mat skoro non-stop zapnutu len ak vies nazov temy tak mi ho prosim postni aby som vedel ako to mam rozbehat ....
tip: hladal som "icq online" ale je pravda, ze tem bolo vela a vedel som, ze tam niekde medzi nimi taka je, tak som ju nasiel
na tuto stranku nie je velmi spolah
ale zas na druhej strane - par krat mi pomohlo odhalit neviditelnost kontaktu, ktoreho som potreboval zastihnut
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
http://kanicq.ru/invisible/en/?method=2
zisti aj ked ma uzivatel na qip invisible for all...
jedina nevyhoda je ze uzivatelovi pride notifikacia "you were added" alebo "denied authorisation"
zisti aj ked ma uzivatel na qip invisible for all...
jedina nevyhoda je ze uzivatelovi pride notifikacia "you were added" alebo "denied authorisation"
Zisti to ak u QIP, ale musis pouzit druhu metodu checkingu (lava strana na dotycnej stranke). A argument, ze ICQ6 nedokaze zistit posledny log je irelevantny. Vobec tento soft nedoporucujem pouzivat. aj 6. verzia je silene derava, lezie cez neho mnozstvo adwaru, spamu, ktore vyzivaju americko-zidovske spol. ako Mirabilis, AOL... Zbavte sa ICQ6 a pouzite klienta QIP alebo Mirandu...
V QIPe v pohode zistis kedy bol naposledy prihlaseny. Staci vojst do jeho profilu karta Hlavne a tam vidis datum aj cas, ale pozor ak zavres okno a otvoris jeho profil znova uz tam ten cas ani datum nebude. Bude tam proste ciste policko. Takze je to len na jedno pouzitie. V podstate je to logicke. Dalsi cas posledneho prihlasenia sa ti zobrazi az ked sa znova prihlasi a odpoji. Ak je online tak v bubline vidis okedy je online.
Este troska opravim:Ano je pravda ze to takto funguje ale ten cas kedy bol naposledy prihlaseny je posledne prihlasenie posas toho ked si bol aj ty prihlaseny.Takze ak sa prihlasil aj inokedy a ty si nemal zapnute QIP tak ti to zobrazi vlastne starsi datum jeho "posledneho" prihlasenia. Najaktualnejsie by si to mal len vtedy ked budes mat QIP pustene nonstom:-DDedomil napísal:V QIPe v pohode zistis kedy bol naposledy prihlaseny. Staci vojst do jeho profilu karta Hlavne a tam vidis datum aj cas, ale pozor ak zavres okno a otvoris jeho profil znova uz tam ten cas ani datum nebude. Bude tam proste ciste policko. Takze je to len na jedno pouzitie. V podstate je to logicke. Dalsi cas posledneho prihlasenia sa ti zobrazi az ked sa znova prihlasi a odpoji. Ak je online tak v bubline vidis okedy je online.