Ako zistit posledny pristup k icq ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako zistit posledny pristup k icq ?

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Ako na pokeci sa da v pohode pozriet kedy tam bol naposledy clovek ale zaujimalo by ma ci sa da nieco take zistii aj pri protokole ICQ ... jeden znamy pouziva triliana ale to je asi v podstate jedno a nieco mi dlzi a mam taky cudny pocit ze si ma hodil do invisible alebo do ignore ... a tak by som rad zistil kedy bol naposledy pripojeny alebo najlepsie ze by na to bol nejaky soft co by dokazal nejako obist nastavenia jeho a aby som ho videl aj keby mal status celkovy invisible ... da sa nieco take ???

Dakujem ... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pristup nie, invisible ano:

http://kanicq.ru/invisible/en/
Lord ANAKIN
Professional
Professional

dakujem ...

- no skoda ze toto nefunguje velmi na ICQ 6 a triliana nemam ako odskusat ...
- a nejaky sposoba na posledne prihlasenie neexistuje ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lord ANAKIN napísal:dakujem ...

- no skoda ze toto nefunguje velmi na ICQ 6 a triliana nemam ako odskusat ...
- a nejaky sposoba na posledne prihlasenie neexistuje ?
Nie, nic take neexistuje. Ten cas mozes zistit iba ak budes mat nonstop zapnutu mirandu (alebo aj qip?) s prislusnym pluginom a budes mat danu osobu v kontaktoch. Ale to sa tu rozoberalo uz aspon 2x, tak nabuduce skus aj hladat ;)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- prve som skusal hladat ale naslo mi vyse 3000 tem takzre preto som zalozil tu temu ...

- naistalovat mirandu mi nerobi problem ako aj ju mat skoro non-stop zapnutu len ak vies nazov temy tak mi ho prosim postni aby som vedel ako to mam rozbehat ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lord ANAKIN napísal:- prve som skusal hladat ale naslo mi vyse 3000 tem takzre preto som zalozil tu temu ...

- naistalovat mirandu mi nerobi problem ako aj ju mat skoro non-stop zapnutu len ak vies nazov temy tak mi ho prosim postni aby som vedel ako to mam rozbehat ....
Mas to tu http://www.hojko.com/icq-cas-t91449.html
tip: hladal som "icq online" ale je pravda, ze tem bolo vela a vedel som, ze tam niekde medzi nimi taka je, tak som ju nasiel :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hojko napísal:Pristup nie, invisible ano:

http://kanicq.ru/invisible/en/
na tuto stranku nie je velmi spolah :wink: urcite nefunguje ked ma niekto status Invisible for all, dokonca som niekde pocul, ze pri QIP-e to nezobrazi ani ked je kontakt len Invisible...pri inych IM neviem ako to je...

ale zas na druhej strane - par krat mi pomohlo odhalit neviditelnost kontaktu, ktoreho som potreboval zastihnut :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

konyk87: Keby si pozorne cital, tak vies, ze o QIPe a Invisible for all tu nepadlo ani slovo. Pisal o Trilliane a ten na stranke pohodlne identifikuje.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

http://kanicq.ru/invisible/en/?method=2
zisti aj ked ma uzivatel na qip invisible for all...
jedina nevyhoda je ze uzivatelovi pride notifikacia "you were added" alebo "denied authorisation"
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Zisti to ak u QIP, ale musis pouzit druhu metodu checkingu (lava strana na dotycnej stranke). A argument, ze ICQ6 nedokaze zistit posledny log je irelevantny. Vobec tento soft nedoporucujem pouzivat. aj 6. verzia je silene derava, lezie cez neho mnozstvo adwaru, spamu, ktore vyzivaju americko-zidovske spol. ako Mirabilis, AOL... Zbavte sa ICQ6 a pouzite klienta QIP alebo Mirandu...;)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

V QIPe v pohode zistis kedy bol naposledy prihlaseny. Staci vojst do jeho profilu karta Hlavne a tam vidis datum aj cas, ale pozor ak zavres okno a otvoris jeho profil znova uz tam ten cas ani datum nebude. Bude tam proste ciste policko. Takze je to len na jedno pouzitie. V podstate je to logicke. Dalsi cas posledneho prihlasenia sa ti zobrazi az ked sa znova prihlasi a odpoji. Ak je online tak v bubline vidis okedy je online.
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

Dedomil napísal:V QIPe v pohode zistis kedy bol naposledy prihlaseny. Staci vojst do jeho profilu karta Hlavne a tam vidis datum aj cas, ale pozor ak zavres okno a otvoris jeho profil znova uz tam ten cas ani datum nebude. Bude tam proste ciste policko. Takze je to len na jedno pouzitie. V podstate je to logicke. Dalsi cas posledneho prihlasenia sa ti zobrazi az ked sa znova prihlasi a odpoji. Ak je online tak v bubline vidis okedy je online.
Este troska opravim:Ano je pravda ze to takto funguje ale ten cas kedy bol naposledy prihlaseny je posledne prihlasenie posas toho ked si bol aj ty prihlaseny.Takze ak sa prihlasil aj inokedy a ty si nemal zapnute QIP tak ti to zobrazi vlastne starsi datum jeho "posledneho" prihlasenia. Najaktualnejsie by si to mal len vtedy ked budes mat QIP pustene nonstom:-D
Napísať odpoveď