ob3l1x napísal:vyzera to zaujimavo len mi vadi to ze ked kliknem na krizik co je v lavom hornom rohu tak sa mi to zavire uplne ... a ikonky som zvyknuty na kvietok a teraz mam v tray tu QIP ikonku
ob3l1x napísal:vyzera to zaujimavo len mi vadi to ze ked kliknem na krizik co je v lavom hornom rohu tak sa mi to zavire uplne ... a ikonky som zvyknuty na kvietok a teraz mam v tray tu QIP ikonku
to je ako s mirandou, kvietok tam nie je preto, lebo kvietok je logo icq a teraz su tam aj ine protokoly
tomasmate napísal:Oni to spravili tak,ze ked prejdes do toho okna v konverzaci kde ma druha strana meno,tak pochvilke sa ti ukaze vsetky detaily od nej,a dole je aj klient
jj to viem na take veci som prisiel... ale aj tak sa mi to pacilo ked som to tam videl
turtlak69 napísal:funguje vam to? mne sa neda prihlasit. pise mi ze mam invalid password. ale heslo je urcite dobre. na icq2go ide. heslo sa sklada z pismen a podtrznika a cisel. ziadne nezvycajne znaky
ak máš heslo dlhšie ako 8 znakov, tak napíš len prvých 8 znakov, napríklad heslo 123456789XYZ nenapíšeš celé, ale iba 12345678 malo by to ísť
viete niekto rpeco sa z oficialnej stranky uz neda vobec stiahnut ziadna verzia Infima??
Stiahol som RC1 ale potom z nicoho nic zmizla, nie je v download menu a nie je nikde...
PRECO??