Neuveriteľných 5,15 promile alkoholu namerali dnes policajti zo Zlatých Moraviec v dychu 36-ročného vodiča zo Zvolena.
Okolo 13:30 zistili, že po Zlatomoraveckej ceste sa nekoordinovane pohybuje Daewoo Kalos. Hliadka vozidlo zastavila pred obcou Olichov. "Vodič bol už na prvý pohľad pod vplyvom alkoholu. Dychovou skúškou mu namerali 2,47 mg/l alkoholu, čo je 5,15 promile," povedala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Gabriela Bučeková.
Zvolenčanovi Petrovi V. muži zákona okamžite odobrali vodičský preukaz. Hrozí mu zákaz šoférovania na dva roky a pokuta do výšky 15 000 korún.
Nech je rad chlapik ze vobec zije a ze niekoho nezabil , urcite zakaz na dozivotie , to ze mu zoberu vodicak na dva roky ho nepouci otom ze ked sa opije tak nesadne za volant ...
ved to je ako 18 poldecakov tvrdeho a on este sadne za volant, nad 1 promile by mali postihovat ovela tvrdsie, aspon basu na 3 mesiace a riadne mastnu pokutu
Pomoze to nejak? Pocul som o pripade ked typek nikdy v zivote vodicak nemal, za cely zivot ho chytili viac nez 10x a akurat dostal pokuty a to je tak cele...
zaujimalo by ma ako moze vobec vediet soferovat v takom stave. uz len odomknut auto a nastartovat musi byt problem. nie to este radit rychlosti, pustat spojku, odhadovat vzdialenost pre brzdenie... mne robi problem odomknut doma dvere a niekto v dezolatnejsom stave vie aj auto nastartovat a rozbehnut... toto som doteraz nepochopil a tiez ani to, ako moze sadnut za volant
hmm..tento bol este "v pohode" - raz som pozeral nejake spravy a niekde na Ukrajine zastavili vodica, ktory nafukal nieco cez 9 promile a komentovali to tak, ze nielen, ze este nebol mrtvy ale este dokazal riadit auto...
by ste nevedeli ale myslim si ze ked je dakto stati tak dava viac pozor co robi..
ale zas ked ma 5promile tak toho sa tu uz nerata...ani 2promile..to uz stacate prilnavost..