Imageshack a torrent

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Imageshack a torrent

Príspevok od používateľa tomek00 »

takze dneska som nasiel na jednom slovenskom servri zaujimavy clanok v ktorom sa pise o istej funkcii servru Imageshack
spociva v tom ze server Imageshack za vas stiahne urcity torrent ktory tam zadate a potom si ho mozte normalne stiahnut cez protokol HTTP.
je to vyuzitelne hlavne pre tych, ktorym provideri internetu p2p blokuju a maju to povolovane napriklad od polnoci do siestej rana (ako ja :) )..
si tam urcite limity ale da sa to urcite nejak vyriesit :)

snad to nie je warez alebo nieco podobne co je zakazane, ak hej tak sa ospravdelnujem nie je to naschval, lenc hcem dat podnet na tuto sluzbu
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

jj uz som to aj odskusal...torrent to tahalo slusne cca 200kB (nato ze tam bolo cca 10 seederov a 8 leechov) ale ked som to zacal stahovat odnich islo mi to iba cca 65kB :/

inak max velkost suborov aku mozete mat unich ulozenu je 5GB, a za mesiac mozte max stiahnut 10GB. :?

po zaregistrovani to je pristupne na adrese http://tor.imageshack.us/tor/

//preco by to mal byt warez? nic si tam nestiahnes a ako vyuzijes tu sluzbu ty je uz tvoja vec, ci tahas war, alebo linux distro, free mmorpg atd..
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ja som to chcel tiez otestovat lenze ako ja osobne poznam Imageshack tak je hrozne pomale a aj som si myslel ze od nich to pojde hrozne pomaly tak to ani skusat nebudem :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

LuKKaS napísal:Ja som to chcel tiez otestovat lenze ako ja osobne poznam Imageshack tak je hrozne pomale a aj som si myslel ze od nich to pojde hrozne pomaly tak to ani skusat nebudem :?
no podla toho ze co myslis tym velmi pomaly :)
dneska doobeda som tam zadal nech mi to stiahne A beautiful mind.. o asi dve-tri hodky to bolo..
teraz to odtial stahujem, no a idem to priemerne 120 a viac.. nie je to nic moc ale lepsie ako prstom do oka nie? ;)
webmasterr napísal:inak max velkost suborov aku mozete mat unich ulozenu je 5GB, a za mesiac mozte max stiahnut 10GB. :?
ano je tam limit ale je to myslene na jeden ucet.. ak mas viac mailov tak ti nic nebrani aby si mal 2,3,4,5.. 8)
Napísať odpoveď