Demonoid down!!
Demonoid down!!
http://www.cdr.cz/a/22491
zase opať zhabaný budeme si musiet pockat kym nedaju server do inej krajiny
zase opať zhabaný budeme si musiet pockat kym nedaju server do inej krajiny
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na torrent leechi neni nic take ako napr: - kvalitne anime, directors cuts [uz som to tu raz spominal], EFT [haluzne kurzy v mp3kach] a vobec trosku starsie filmy tam nehrozi najist, ani iSO kvalitnejsich dvd ciek [hlavne limited], napr final fantasy ac a pod. Proste dekadentny odpad na tahanie novych mainstreamovych a komercnych sra**ek.t0m4s3 napísal:TL myslis ako torrentleech.org? Odpad a mesiac stare veci? Fetujes kanagon?
Ale ked sa clovek krmi mainstreamovym odpadom, tak to nema ako zistit a vzhladom na to ze tu komunitu buduju prave taki ludia, tak im to ani nedojde a nechyba, takze neni problem
A neviem ci si to dobre precital, tak skus este raz. NENAJDES TAM VECI CO SU STARE MESIAC A VIAC. N E N A J D E S got it? [obrazne povedane]
Niekomu to chybaToy M@ch!n3 napísal:ako keby to niekomu chybalo
Ale najdes, neviem ci si to nepleties s FL, tam sa to asi po mesiaci maze...uplink napísal:A neviem ci si to dobre precital, tak skus este raz. NENAJDES TAM VECI CO SU STARE MESIAC A VIAC. N E N A J D E S got it? [obrazne povedane]
Ale urcite to chlapci zase rozbehnu, pisali na CDR, ze podobny vypadok uz bol...
-
zvonenie33
Light Professional
-
uplink
VIP
jj je dole uz dost dlho a to som ho este dva dni do zadu krmil...zvonenie33 napísal:Neviem ci sa to zda len mne ale je down minimalne 3 dni..
INak chyba aj mne
naozaj tam nie su take pikosky, ake boli na demonoidovi. TL je leading tracker co sa tyka scenovych noviniek, ale tam to zacina a aj konci. Proste ked chces nejaky e-book, alebo nejaku totalne od veci nahravku, alebo videa napr. s tai chi cviceniami a podobne, tak na TL fakt ze nehrozi, zatial co demonoid to vsetko mal.piton napísal:Ale najdes, neviem ci si to nepleties s FL, tam sa to asi po mesiaci maze...
Ale urcite to chlapci zase rozbehnu, pisali na CDR, ze podobny vypadok uz bol...
To mas pravdu, aj ja som ho velmi casto vyuzival... Daju sa tam najst aj raritky...uplink napísal:naozaj tam nie su take pikosky, ake boli na demonoidovi. TL je leading tracker co sa tyka scenovych noviniek, ale tam to zacina a aj konci. Proste ked chces nejaky e-book, alebo nejaku totalne od veci nahravku, alebo videa napr. s tai chi cviceniami a podobne, tak na TL fakt ze nehrozi, zatial co demonoid to vsetko mal.
-
webmasterr
Medium Professional
-
Lukkas
Star
kto by mi poslal pozvanku na tento tracker ?:)
[email protected]
[email protected]