K otazke 4 som dnes nasiel na Tiscali zaujimavu veticku: "snadnosti pirátění se vyrovná snad pouze jednoduchost Steamu"
To je vlastne presne moj pripad - zo stareho warezaka sa vdaka steamu stal clovek, ktory zaplatil aj za hry, ktore kedysi presiel este ked ich mal nelegalne

Tiez tam ako negativum steamu spomenuli: "Tomu však nenahrává fakt, že přes něj nikdy nepořídíte nic hmotného, což může psychologicky užírat"
link:
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 8894&r=top
Mne to vsak nevadi, cez steam sa hry daju aj zalohovat na dvd a pre mna je hlavne to, ze cena je oproti krabicovym titulom omnoho nizsia (V pripade TF2 je to 450 Sk proti 1000) a navyse ked si kupujem novy produkt, tak nemam starosti so stahovanim patchov a vsetko si zariadi steam. To iste plati pri nakupe - staci zaplatit kreditkou a hra sa hned zacne stahovat, pri rychlom internete ju doma mozete mat v priebehu niekolkych desiatok minut.
micpu napísal:3. Nie neplanujem... ak raz budem taky bohaty ze si to budem moct dovolit, prosim, v tom nevidim ziaden problem, vzdy je lepsie mat original ako ilegalnu verziu uz len kvoli podpore ale zatial sa nicomu tak profesionalne nevenujem.
Toto som si myslel o hudbe, dnes som videl jednu dobru pesnicku na amazon.com za 0.9 $, cena je to prijatelna, ale kupovat sa mi ju nechce, pretoze mi to pripada zdlhave, v pripade jednotlivych pesniciek je pre mna stale jednoduchsie pouzivanie DC++

To iste plati o filmoch - pozicovna (T-Com) je dobra vec, ale ta casova obmedzenost na pozretie ma znervoznuje, u mna je casty pripad, ze dostanem tip na dobry film, ten stiahnem a na disku ostane aj 2 mesiace, kym mam naladu pozriet si ho...na tomto by mali zapracovat. To sa tyka aj hudby s drm, pretoze pokial viem, tak iTunes ma peknu databazu, ale stale je to este chranena hudba...ja chcem volnost, nech si to mozem po zakupeni hodit kam len chcem.