The Truth: Prosim ta, kto si moze MVP viac zasluzit ako Kobe Bryant ?
Najoblubenejsi hrac NBA !
Zabudnite, Kobe is the MVP ! Ano, ano ocakavam odpovede typu vsak ma Gasola a Odoma, a bla bla bla. Chris Paul ma okolo seba najdolezitejsi faktor timu a tym je David West, bez neho by neboli Hornets tam kde su + ked sa prida Stojakovic ci Chandler, Hornets su velmi silny tim a kecy ze sa vypracovali z nicoho su uplne nezmyselne
si robis srandu, Paul je tretiu sezonu v lige, Bryant 11., myslim ze to vsetko co spravil pre Lakers si to zasluzi omnoho viac
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Len skoda ze MVP sa neudeluje za celkovy prinos teamu
Samozrejme Kobe si to zasluzi tiez, hra iny styl baketbalu ako po minule roky, netlaci sa az tak do striel a hra viacej pre team, to je pravda. Ci bude Kobe, alebo Paul, mne je to jedno budem spokojny tak ci tak, hlavne nech Spurs vyhraju titul (aj ked najskor vypadnu uz v prvom kole
) A mam takeho tusaka ze tohto roku to daju naozaj Kobemu, ved Paul ma este cas 
-
theBliZZard
Star
Pilifo neviem ako ty, ale ja som si nevsimol ze by Lakers v poslednych rokoch (mimo tohto) dosahovali nejake dobre vysledky. Kobe MVP ano, mozno, ale nie jednoznacne. Nemam rad ked to niekto takto formuluje
Jednoznacne je 6th Man Award
Btw. tato tema by sa mohla premenovat na NBA(vseobecne).
a Lakers je uz pre mna isty leader West-u...
TheTruth - porovnavat Radmanovica so Stojakovicom je vazne utopia
Po prvom zhliadnuti Chrisa Paula, este ked nebol v NBA a videl som ho ako nadejny No. 1 pick v drafte som povedal ze tento borec bude do 5 rokov MVP, takze aj preto by som bol rad, ze som sa nemylilDrago napísal:om velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu
TheTruth - porovnavat Radmanovica so Stojakovicom je vazne utopia
mne kobe nevadi...ale uvedomte si prosim ze MVP nie je o veku!!! ano...urcite aj to budu brat do uvahy...ale vobec nemusia...cisto teoreticky by MVP mohol vyhrat novacik...nikde to nie je zakazane...nepopieram ze kobeho prinos NBA je obrovsky a uz teraz je HallOfFamer...ale MVP je o jedenj sezone...a nie o celom prinose za karieru...pre mna je to toho roku MVP Paul...a tak ako on ma Westa ma kobe odoma, tak ako on ma chandlera ma kobe gasola a tak ako on ma peju kobe ma radmanovica...cize timy maju podobne...nic proti kobemu, uplne milujem jeho hru ale pre mna osobne je toho roku jednoducho MVP CHRIS PAUL!
Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.
THE TRUTH:
Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
THE TRUTH:
Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
az taka utopia porovnavat ich hry nie je...su si dost podobni...aj ked je pravda ze peja je lepsiDrago napísal:Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.
THE TRUTH:
-
blaydy-036
Light Expert
Lenze MVP sa udeluje na zaklade regular season, nie playoff, preto bol trebars minuly rok MVP Dirk, aj ked Mavericks vypadli v prvom koleblaydy-036 napísal:Vybrat najlepsieho hraca tohtorocnej sezony je utopia.Jednosucho sa to neda. Vzdy je to len o konkretnych subjektivnych postojoch.
Neviem, osobne by som dal MVP Lebronovi, alebo spominanemu Paulovi, uvidime este ako sa kto vyprofiluje v Play Off.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ujo Google ?TheTruth napísal:heh...aprilovy zartik co?ked nie tak daj dokaz
http://sports-news.askpaddy.com/basketb ... ested.html
NBA.com to nepotvrdi dokym nebude znamy ofic. verdikt. A nakoniec jazdil ozraty, a tych 8 rokov nebude zakaz v NBA ale zrejme za mrezami
Kiezby to bol len drb
-
theBliZZard
Star
tak pozrel som si aj doveryhodnejsie zdroje a ked to je uz na espn.com tak to je dost doveryhodne http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3346621
tak je to sila no...neviem co si mam mysliet...stale sa mi tomu nechce verit...ale ak je to pravda tak je to skoda...velka strata pre ligu...dufam ze sa to co najskro vyriesi tak aby hral
tak je to sila no...neviem co si mam mysliet...stale sa mi tomu nechce verit...ale ak je to pravda tak je to skoda...velka strata pre ligu...dufam ze sa to co najskro vyriesi tak aby hral