Driver na grafiku

Informácie o software, ankety...
medo8
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Driver na grafiku

Príspevok od používateľa medo8 »

Cawte potrebujem najst posledny driver na grafiku pre Toshibu A200-1ZB ATI Mobility™ Radeon® HD2600 pre XP a neviem najs mo ze mi s tym niekto pomoct???...vopred dakujem
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Neviem, co za grafiku tam mas a hladat sa mi to nechce. Na tvojom mieste spravim nasledovne. V zavislosti od grafickej karty navstivim ich domosku stranku a stiahnem odtial ich ovladace.
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no urobil som to tak a stale nic nasiel som uz mnoho driverov ale nie su spravne pls pomozte niekto...dakujem
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

medo8 napísal:no urobil som to tak a stale nic nasiel som uz mnoho driverov ale nie su spravne pls pomozte niekto...dakujem
notak ak niesu na ich domovskej stranke tak asi niesu....ja mam MSI GX610 je tam ta ist grafa a na MSI stranke je ovladac na xp ale za to nerucim :?
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

chlapi potrebujem pomoc dal som na spat vistu a nechce mi ani od nich nainstalovat tu grafiku co s tym???pls poradte :cry:...urobil som aj scree aby ste videli co vypisuje
Prílohy
Bez názvu.jpg
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

Kód: Vybrať všetko

http://www.driverheaven.net/modtool.php
chod na tento web a sprav to podla navodu lebo tam mas ati mobility radeon 2600 a pobezi ti to. Na stranke je navod nizsie.
Ps. mam rovnaku grafiku na notebooku a tiez som to spravil takto, lebo ovladace nie su na xp.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

no ked sme uz pri tychto driveroch chcem si zohnat najnosie ovladace na GeForce Nvidia FX5200 ....stiahol som si ovladace nove mi nechce spustit dake hry...pri starom ovladaci to ide....
tak chcem sa spytat kde najdem ovladace na tuto grafiku??
dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fero270: Kto vie, ci je ta karta este podporovana. Ovladace najdes na stranke nvidia.com. Je to vsak 5 rokov stara karta na urovni GF4 MX440 a teda urcite nebude mat podporu Pixel Shared 2.0, ktoru vyzaduje uz vacsina dnesnych hier, takze si na nej nezahras a to tam mozes davat ovladace ake len chces.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

no takze stiahol som ovladace z nvidia.com ...dal som tam ovladace z februara.2006 a zatial to fici super....aj lepsie sa mi zda idu hry...(toto je starsi comp)tak preto tam je taka sitna grafika...aj na tom je taka ale ta je lepsia od tohto...ked som tam dal uplne nove tak to slo na prt...nechcely ist hry ale starsie ovladace idu super...:)
diki
Napísať odpoveď