AMD ide prepustat 10% zamestnancov. Este to tu chybalo. Ak nahodou by sa stalo ze by skrachovalo AMD kedze su v znacnej strate po odkupeni ATI a mo csa to nezlepsuje, tak potom by to bol prusvih keby bol INTEL monopol. By si robil co chce. A neverim moc tomu, ze IBM by potom zacalo viac produkovat a ohrozovat INTEL. Kazdopadne AMD RULEZ.
to je trend redukovat zamestnancov a redukovat tak vydaje pre efektivnejsie hospodarenie firmy. Tak za prepustanim zamestnancov by som nevidel nic zvlastne. DELL ci IBM ucinili to iste nedavno a to sa rozhodne nejedna o krachujuce spolocnosti.
t0m4s3 napísal:Ja som cital presny opak a to, ze procesorova/chipsetova divizia drzi nad vodou tu graficku.
hmm ale ked sa tak zamyslim tak mi pride aj logickejsie ze ati drzi amd, lebo ved skoro kazdy ma ATI grafu v pc (aj ked vo vykone su mozno lepsie nvidie)...
kazdopadne nove 4 jadrove cpu a RV770 vyzeraju zatial tak, ze by ich konecne mohli postavit na nohy obe
AXO napísal:hmm ale ked sa tak zamyslim tak mi pride aj logickejsie ze ati drzi amd, lebo ved skoro kazdy ma ATI grafu v pc (aj ked vo vykone su mozno lepsie nvidie)...
kazdopadne nove 4 jadrove cpu a RV770 vyzeraju zatial tak, ze by ich konecne mohli postavit na nohy obe
Co je toto za drist? ATi je v zastupeni grafickych chipov az za Intelom a nVidiou so sotva 25% trhu...
nvidia nema ani kartu s podporou 10.1 (nie ze by som to potreboval k zivotu, ale treba pouzit vsetky esa v rukave ) hmm najlepsie je ze som zastancom nvidie, ale nechcem aby bol monopol...takze...