Mech. poškodenie NB
-
vladino001
Light Professional
Mech. poškodenie NB
Mam book ASUS A8J a na ňom sa mi dosrali panty, ale nie ta otočna časť ale tam kde to je v spodnej časti uchytene.
Mal stým niekto takýto problém? nedá sa kúpiť nový obal na book niekde?
A ešte jedna otazočka ked povolim všetky šróbky na displeji tak čo mám ťahať? rámček okolo displaja alebo zadnú časť?
SERVIS nepripadá do úvahy
Mal stým niekto takýto problém? nedá sa kúpiť nový obal na book niekde?
A ešte jedna otazočka ked povolim všetky šróbky na displeji tak čo mám ťahať? rámček okolo displaja alebo zadnú časť?
SERVIS nepripadá do úvahy
-
vladino001
Light Professional
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ked je tu uz takato tema tak sa nieco opytam. raz som na notebooku ked sme hrali, silno trhol sietovym kablom a odvtedy mi nejde LAN konektor, diody neblikaju, siet nenajde, asi len mechanicke poskodenie. isiel by som to dat aj vyreklamovat ale ked je to mojou vinou tak neviem ci mi to uznaju. bol by som pripadne aj ochotny zaplatit, ale bojim sa ze aby nemuseli menit za to celu zakladnu dosku v ntb, co by ma asi draho vyslo. nemate nejake skusenosti zo servisov s takymito problemami ?
servisy notebookov v nasich koncinach ti zarucene vymenia zakladnu dosku,,tu sa totiz traduje,ze oprava = vymena celej pokazenej casti,, necakaj,ze sa ti niekto bude hrat so spajkovackou a vymeni len pokazeny konektor, odpor, cip, atd.....na slovensku (v cechach) je to proste takmuffy69 napísal:ked je tu uz takato tema tak sa nieco opytam. raz som na notebooku ked sme hrali, silno trhol sietovym kablom a odvtedy mi nejde LAN konektor, diody neblikaju, siet nenajde, asi len mechanicke poskodenie. isiel by som to dat aj vyreklamovat ale ked je to mojou vinou tak neviem ci mi to uznaju. bol by som pripadne aj ochotny zaplatit, ale bojim ze aby nemuseli menit za to celu zakladnu dosku v ntb, co by ma asi draho vyslo. nemate nejake skusenosti zo servisov s takymito problemami ?
-
vladino001
Light Professional
neaku stranku alebo tak aby som vedel kolko by ma vyšla oprava. (či sa mi to vlastne oplati) origoš škatulu mamblscha napísal:čo takto servis?treba skúsiť!
známi predáva NB aj Asusi servis je v ČR zavoláš nadiktuješ číslo NB čo mu je a príde poň UPS len treba mať od neho orig škatuľu.väčšinou je do 5 až 10 dní späť podľa závady.
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
chodis na tu istu skolu ako ja tak nemachrujATLAS323 napísal:muffy69 sak studujes elektrotechniku co vas na tej pou ucia to nechapem![]()
zober na prax pastierovy nech sa na to pozre za tie rady co si mu dal spravi to aj zadara
a neviete kolko by mohla stat vymena zakladnej ?
ja to viem ale sak ale kedy ti konci zarukamuffy69 napísal:chodis na tu istu skolu ako ja tak nemachrujvies ja by som to dal aj niekomu spravit, ale zaruku nepotrebujem stratit. docasne to budem riesit cez pcmcia kartu.
a neviete kolko by mohla stat vymena zakladnej ?
sak asi tento rok potom to mu mozes dat spravit
-
vladino001
Light Professional
Mne ked sa na starom notase pokazila doska, tak na to v servise pozreli a okrem ineho mi ponukli, ze ak by dosku opravili, tak by vedeli spravit aj panty a stalo by to tak okolo 1000ky. Samostatne to asi nezozenies, ale zbehni s tym do servisu a tam ti povedia cenu.vladino001 napísal:Nikto nič nevie kde by som teda mohol najsť novú krabicu na book
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Až je konštrukcia taká ako si myslím, potom stačí len vymeniť dosku konektorov, ktorá je pripojená na základnú dosku. Z toho vyplýva, že cena by mala byť nižšia.muffy69 napísal:ked je tu uz takato tema tak sa nieco opytam. raz som na notebooku ked sme hrali, silno trhol sietovym kablom a odvtedy mi nejde LAN konektor, diody neblikaju, siet nenajde, asi len mechanicke poskodenie. isiel by som to dat aj vyreklamovat ale ked je to mojou vinou tak neviem ci mi to uznaju. bol by som pripadne aj ochotny zaplatit, ale bojim sa ze aby nemuseli menit za to celu zakladnu dosku v ntb, co by ma asi draho vyslo. nemate nejake skusenosti zo servisov s takymito problemami ?
Ale keďže neviem aký notebook máš, nemôžem vedieť jeho vnútornú konštrukciu, a teda či je môj predpoklad správny.
-
fikus-kukis
Guru wannabe