Sila mysle, sila príťažlivosti a pozitívne myslenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Sila mysle, sila príťažlivosti a pozitívne myslenie

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Čo si o tomto filme myslíte? Videli ste ho? A čo si celkovo o tom myslíte?

// Pôvodne mala téma názov The Secret a k tomuto filmu je aj táto otázka.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

link nefunguje ale inak totalna blbost a je to dokument :P
//omyl ja som myslel TOP SECRET
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

filmov z názvom The Secret je väčšina..čiže ktorý myslíš netuším, no ani jeden nieje nejak dobre hodnotený
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ako kamaratka ospevovala tuto mega pitchovinu ze ako ju osvietilo a uplne sa v tom videla a ine sracky, fakt som to po 5tich minutach musel vymazat lebo mi prislo luto tohoto premarneneho casu....

BTW ked uz tu davas link z wikipedie tak ho davaj k veci:
SECRET
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

mne sa ten film/dokument pacil, podla mna je v tom urcite kus pravdy :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Spracovanie je hrozné, pochopím keď sa niekto na to pozrie a hneď to zahodí... vyzerá to ako nejaká velká sektárska reklama... čo sa týka námetu... je to diskutabilné, ale škodit to urcite nikomu neškodí, je to zadarmo tak prečo to nevyskúsat? :) Podla mna to je vyslovene zaujímavé, takže odporucam pozriet resp. precitat a utvorit si nazov...Mimochodom teraz vyšla kniha The Secret v slovenčine

Kód: Vybrať všetko

Fragmenty Veľkého tajomstva sa po stáročia vynárali v ústnej tradícii, v literatúre a v náboženských či filozofických dielach. Po prvý raz sa všetky zlomky Tajomstva spojili v neuveriteľnom odhalení, ktoré zmení život toho, kto ho zažije na vlastnej koži. V tejto knihe sa naučíte, ako Tajomstvo používať v každej oblasti života - nech sú to peniaze, zdravie, vzťahy či šťastie - a v každej interakcii so svetom. Začnete rozumieť sile, ktorá sa vo vás skrýva, a tento objav vnesie do vášho života radosť. Tajomstvo obsahuje múdrosť dnešných učiteľov, mužov a žien, ktorí ho použili pri budovaní zdravia, bohatstva a šťastia. Kniha prináša ich pôsobivé príbehy o tom, ako im poznanie Tajomstva pomohlo zbaviť sa chorôb, získať bohatstvo, prekonať prekážky a dosiahnuť veci, ktoré by mnohí považovali za nemožné. 
:)
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

Podobný text býva aj pri takých reklamách veštice Izoldy v novinách a podobne :lol:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Re: The Secret (dokument)

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Sagittarius napísal:Čo si o tomto filme myslíte?
Takú blbosť som už dávno nevidel :roll:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Robbie42 napísal:Spracovanie je hrozné, pochopím keď sa niekto na to pozrie a hneď to zahodí... vyzerá to ako nejaká velká sektárska reklama... čo sa týka námetu... je to diskutabilné, ale škodit to urcite nikomu neškodí, je to zadarmo tak prečo to nevyskúsat? :) Podla mna to je vyslovene zaujímavé, takže odporucam pozriet resp. precitat a utvorit si nazov...Mimochodom teraz vyšla kniha The Secret v slovenčine

Kód: Vybrať všetko

Fragmenty Veľkého tajomstva sa po stáročia vynárali v ústnej tradícii, v literatúre a v náboženských či filozofických dielach. Po prvý raz sa všetky zlomky Tajomstva spojili v neuveriteľnom odhalení, ktoré zmení život toho, kto ho zažije na vlastnej koži. V tejto knihe sa naučíte, ako Tajomstvo používať v každej oblasti života - nech sú to peniaze, zdravie, vzťahy či šťastie - a v každej interakcii so svetom. Začnete rozumieť sile, ktorá sa vo vás skrýva, a tento objav vnesie do vášho života radosť. Tajomstvo obsahuje múdrosť dnešných učiteľov, mužov a žien, ktorí ho použili pri budovaní zdravia, bohatstva a šťastia. Kniha prináša ich pôsobivé príbehy o tom, ako im poznanie Tajomstva pomohlo zbaviť sa chorôb, získať bohatstvo, prekonať prekážky a dosiahnuť veci, ktoré by mnohí považovali za nemožné. 
:)
Vystihol si to.

Jednoducho rozvrstvil by som ľudí do troch vrstiev v tomto smere. Tí, ktorí to nepochopia (už total lamy). Tí, ktorí to pozerajú a chápu o čom je reč, ale sú extra skeptický, myslia si, že sú extra hustý, pretože odhalili že je to plné marketingu a preto sprvej povedia, že je to o ničom a potom sa budú obhadzovať argumentmi akože: sa uvedomte veď to je vidno, že je to spracované jak pre debilov.
Nuž a tá tretia vrstva: Pozrie si to celé, zistí si nejaké ďalšie údaje, porovná s realitou alebo si prípadne získa ďalšie zdroje informácií rozoberajúce podobnú filozofiu a potom zhodnotia myšlienku.

Tí, ktorí majú pocit, že to bolo celkom zaujímavé, má to niečo do seba, oslovilo ich to, alebo majú pocit, že je to skutočne tak, ako sa tam hovorí, mám materiál, ktorý Rhonda (autorka) odporúča. Je zadarmo na internete, ale do slovenčiny ho prekladám zatiaľ len ja, takže dajte vedieť, keď máte záujem. V skutočnosti je The Secret len zhátlanina niekoľkých kníh, ktoré si ona naštudovala a sú podané do takejto sticky lepivej formy, aby to videla väčšina ľudí. Takto sa k tomu človek najrýchlejšie dostane.

Vysoko odporúčam The Master Key System. Tá vec, ktorú prekladám. Odtiaľ to vlastne všetko vychádza. Je to 24 týždňový kurz napísaný Haanelom v roku 1914.

Držím palčeky :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Videl som to asi 4 mesiace dozadu. Nieco na tom pravdy je, ale aby som to aplikoval v beznom zivote tak to nie. Spoluziak sa snazi, veri, ale aj tak nic nevychadza. :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Videl som to asi 4 mesiace dozadu. Nieco na tom pravdy je, ale aby som to aplikoval v beznom zivote tak to nie. Spoluziak sa snazi, veri, ale aj tak nic nevychadza. :D
Pretože v skutočnosti je to oveľa náročnejšie, než to oni tvrdia.

Dajme tomu, že by chcel mať veľa peňazí... Rozhodne sa veriť, že má veľa peňazí. No o dva dni sa ho spýtaš. Si bohatý? a on povie: nie. A práve to je chyba...

V skutočnosti je to tak, ako to povedal Ježiš: S vierou horčičného zrnka môžete hory prenášať. No dokázať sa presvedčiť o niečom čo navonok v objektívnom svete v tomto momente nie je pravda je neuveriteľne náročné. Podvedomá rezistancia nepovoľuje takéto presvedčenie..

Je to o niečom hlbšom...

No aby som poukázal na to, prečo ja tvrdím, že to niečo do seba má. Žijem s tým už veľmi veľmi dlhú dobu a keď niekto povie Tajomstvo, len sa pousmejem. Tajomstvo je ako úvod do knihy. Proste veľmi vám to nepomôže, ak to nepozeráte mesiac každý deň vkuse (ja som ho videl asi 5 krát... ale podstatné sú tie ostatné materiály, na kt. odkazuje).. musíte sa zahĺbiť a hľadať iné zdroje, ktoré vám poskytnú viac informácií a cvičenia...

aby som len tak neblábolal... dôkaz namiesto skutkov ( jak sa volá ten dezodorant? :D ) Poterboval som notebook, sám som na neho nemal peniaze a túžil som po ňom viac než dva roky. Po Tajomstve a ostatných materiáloch, cvičeniach a pod. som sa uviedol do takého presvedčenia, že som ešte nemal notebook, ale tvrdil som, že keď prídem domov, spravím si na ňom úlohy... Dnes na ňom píšem tento príspevok... Keď som ho dostal, vlastne som ani nebol prekvapený a až tak nenormálne šťastný. Lebo to by znamenalo, že som nevedel, že je tu. Proste som ho dostal akoby som dávno vedel. Bolo to také jasné, až to pre mňa nebolo dôležité a používam ho presne tak, ako som videl, že ho používať budem.

Toto je len jeden príklad zo všetkého, čo sa deje každý deň.

Všetko, čo sa deje je nejako prepojené s vaším najhlavnejším vnútorným postojom. koniec kázne... :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

yazoo napísal:Videl som to asi 4 mesiace dozadu. Nieco na tom pravdy je, ale aby som to aplikoval v beznom zivote tak to nie. Spoluziak sa snazi, veri, ale aj tak nic nevychadza. :D
Nie je veriť ako veriť... Musí veriť, že sa to naozaj stane. Čo je aj môj problém. Verím, že je na tom veľa pravdivého. Ale veriť v to, že sa stane to, čo chcem sa mi často nedarí. A nejde o tom len veriť, ale človek musí pre to aj niečo spraviť, lebo keby napr. niekto chcel mať vzťah s nejakým dievčaťom a celé dni by presedel doma na zadku a rozmýšľal by o tom ako ona príde, tak sa mu to asi ťažko podarí.

A môj "dôkaz namiesto sľubov": Raz som si normálne naplánoval jedno "náhodné" stretnutie s dievčaťom, ktoré mám veľmi rád. Ono to nakoniec v jeden večer vyšlo skoro až nad očakávania. Ale keďže ďalej som už nemal nijaké sny, tak som ju odvtedy nevidel (4 mesiace) a už je dva mesiace v Taliansku... :(
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

je to hlupost ako mraky. pripomina mi to nieco podobne, ako to, co prezentoval Patrick Swayze vo filme Donnie Darko. Totalna sprostost.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

sprostost? preco myslis ze je to sprostost?
Sagittarius
Guru
Guru

seth82 napísal:je to hlupost ako mraky. pripomina mi to nieco podobne, ako to, co prezentoval Patrick Swayze vo filme Donnie Darko. Totalna sprostost.
No film ako tu už bolo napísané naozaj vyzerá ako nejaká sektárska propaganda... Ale veci, ktoré sú v ňom spomenuté majú dosť do seba...pri najmenšom je tá myšlienka zaujímavá...

Alebo chceš povedať, že niečo dosiahneš skôr keď si neveríš ako keby si si veril? :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To, ze ak si nebudem verit, nic nedosiahnem, to predsa viem aj bez toho ''filmu''. Tam je to obycajne masirovanie, omielanie toho isteho furt a dookola. Oni vlastne vsetci hovoria o tom istom, v inom podani, ale podstata je ta ista. Staci, ak ti sem napisem: ''Ked si nebudes verit, nikam to nedotiahnes'' - a netreba mi na to natacat dokument (alebo co je to)...
Sagittarius
Guru
Guru

Dobre. Ale táto téma nemusí byť len o tom filme, ale aj napr. o sile mysle... tak myslím, že pozmením jej názov...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

lenze seth, to nebolo len cisto o tom "ver si dokazes" tam to bolo vysvetlovane v spojitosti so zakonom pritazlivosti ktory oznacili ako najmocnejsi zakon vo vesmire... neviem ja tomu docela verim ze to naco myslis najviac sa manifestuje (i ked je to skorej o tom ako citis ne uplne naco najviac myslis)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Teda ak sa tento topic premenoval na silu mysle, potom dodávam

Na dosiahnutie kompletného ovládnutia (povedané jak z reklamy :king: ) mysle a využívania jej sily naplno odporúčam 24 týždňový kurz MASTER KEY SYSTEM, na ktorom bol založený aj celý secret... (prekladám do slovenčiny a posielam hojkáčom, na požiadanie, keď napíšu...)

Ja osobne to vidím ale že to budem robiť dlhšie ako rok. Kým sa nepokorí cvičenie jedného týždňa nemalo by sa prejsť na ďalší. A druhý týždeň som robil niečo cez 2 mesiace (onedlho)
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Ja by som ten dokument tiež zhrnul asi takto :

1. Veriť v samého seba
2. Byť optimista
3. Veriť v niečo vyššie
4. Byť spokojný o samým sebou

Asi tak no :-)

ale niečo na tom bude ... len tiež sa mi nezdá, že by to bolo také jednoduché ako oni v tom dokumente hovoria ... treba pre to veľa urobiť aby človek do toho poriadne videl ... tož môj názor ... ale ešte si o tom chcem pohľadať viacej informácií ... nechcem ostať iba pri dokumente
Napísať odpoveď