PC ZOSTAVA 37.000 sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

heker napísal:Kupoval si to v roku 2006 za 22 tisic a cakal si ze ti vydrzi 6 rokov? Uz vtedy ta mal predavac upozornit, ze kupujes uplny srot. 512MB RAM v tej dobe bolo uz malo a to nejdem radsej ani komentovat tu tvoju grafiku. U vas sa vtedy GeForce 6600 este nepredavali?
zivotnost kompu je velmi velka, ale ak ma niekto potrebu menit polku kompu s kazdou novou hrou tak je to jeho problem...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Sheep napísal:zivotnost kompu je velmi velka, ale ak ma niekto potrebu menit polku kompu s kazdou novou hrou tak je to jeho problem...
asi tak mam doma aj dualcore 2gb ram a tak dalej a mam doma aj starucke pentium 350mhz 256 ram a sluzia na netik celkom rovnako heh :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: Aj zivotnost aut je velka, ved niektore jazdia 20-30 rokov a preco maju ludia potom potrebu ich menit, kupovat si novsie a drahsie auta???
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Sheep: Aj zivotnost aut je velka, ved niektore jazdia 20-30 rokov a preco maju ludia potom potrebu ich menit, kupovat si novsie a drahsie auta???
Ano, mas pravdu, ak ma na to dakto peniaze tak preco nie, ale to je asi tym ze rychly vyvoj HW niektorych z nas nuti neustale kupovat nove komponenty...

ale ked uz si spomenul auta tak auto co ma 20 rokov uz urcite nebude fungovat ako nove, ale z hladiska funkcnosti kompu ako takeho ten stale pojde rovnako ci je novy alebo stary, ano neberme ohlad na ventilatory alebo monitor ale len cisto elektronicke komponenty
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyvoj HW ta vobec nenuti kupovat komponenty. Skor to vidim tak, ze ich kupujes, pretoze chces, aby si sa mohol hrat nove hry, aby si nemusel tolko cakat pri praci s programami atd...
Napísať odpoveď