Ujo Marky napísal:Myslim ze maju len jeden taky song Tva Zeme. Takze zas niesu niaky ultra patrioti Myslim ze tak "zdravo"
jj zdravo a kvoli tomu si velka cast ludi mysli, ze su neonacisti (este ked nemal spevak vytetovaneho orla).
ten typek to ozaj zabil: ...valku mezi skinama a manickami...
Ujo Marky napísal:U spevaka som zatial ziadnu sliepocku na ramene nespozoroval
ani ja este. nebol som na ich koncerte odkedy su v tejto novej zostave. kazdopadne sa mozme vratit k teme. i ked tema je uz vyriesena, uzatvorena s jasnym zaverom na ktorom sa vsetci zhodli...
pinacolada napísal:a juden mord neni Oi ? sak si sam napisal ze Oi je hudba a nie politicka prislusnost...
btw otazka znela co JE rozpor a nie co rozpor nie je..
No sak prave to ze Oi! nema politicku prislusnost akonahle tam niaka je uz to nieje Oi! a JM je RAC'n'Roll smrti aj sami to spievaju
Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena
McDollar napísal:Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena
aj kapely ako blink sa hraju na punkacov pritom nimi vobec niesu. Jednoducho su to iba vymlete mozgy.
McDollar napísal:Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena
Oi je iba styl hudby.ista metoda robenia hudby.rovnako ako v poezii mas sonet dajme tomu.a sonet moze byt o smutku a moze byt rovnako aj o radosti.proste Oi je forma.obsah je uz nieco ine
Oi! je Skinheadská hudba.. je to všeobecné označenie pre skinheadskú hudbu.. Ale ako sa odrthla odnoš nacistická, tak si spravili aj vlastnú hudbu, teda White Power Music.. a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická.. A RozpoR je STREET PUNK, ako tu povedal Lordhaart...
street punk vs. Oi! ..rozdiel iba v nazve
aspon podla wikiny
"Pôvodne sa do 80. rokov štýl nazýval streetpunk (pouličný punk), kým novinár Garry Bushell neprišiel s názvom Oi!, podľa piesne skupiny Cockney Rejects Oi! Oi! Oi!."
ZitePunkom napísal:Oi! je Skinheadská hudba.. je to všeobecné označenie pre skinheadskú hudbu.. Ale ako sa odrthla odnoš nacistická, tak si spravili aj vlastnú hudbu, teda White Power Music.. a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická...
Oi! nemusi byt vobec antifasisticky Nie kazdy Oikac je antifasista a pospevuje si pred spanim ako bude zarezavat nackov
Ujo Marky napísal:Oi! nemusi byt vobec antifasisticky Nie kazdy Oikac je antifasista a pospevuje si pred spanim ako bude zarezavat nackov
o čom to točíš zas?tak ak mi nájdeš v tejto vete: "a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická", že musí byť antifašistická, tak máš u mňa pivo ja tam vidím že Oi može byť ako apolitický tak aj antifašistický, neviem čo ostatný...
M142 napísal:o čom to točíš zas?tak ak mi nájdeš v tejto vete: "a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická", že musí byť antifašistická, tak máš u mňa pivo ja tam vidím že Oi može byť ako apolitický tak aj antifašistický, neviem čo ostatný...
Pise ze Oi! hudba ostala apoliticka a antifasisticka...
A aká iná by mala byť?.. keď nacisti si vytvorili vlastný štýl hudby?.. teda WP Music?.. teda Skinheadom.. apolitickým, antifašistickým ostala hudba Oi! (ktorú ostatne sami vytvorili)
ak chceš dôkaz, tak si pozri videá, ktoré ostatne sám určite dobre poznáš...
Zite Punkom, mas pravdu... Ja som len povedal ze nie kazda Oi! kapela musi byt antifasisticka, sice aj moja je Ale nieje to podmienka.
PS: Los Fastidios je jasne lavicovo orientovany takze skor RASH by som povedal