Kto vyhra Ligu majstrov?
No tak vcera Chelsea s riadnym stastim (pre nich tipickym) vyrovnala. Chudaka Riiseho mi bolo aj luto.
Ale dovolim si povedat ze vcera perfektny zapas odohral Skrtel, mozno bol aj najlepsi na ihrisku. Drogbu uplne vygumoval a vobec k nicomu ho nepustil, v zavere sa dokonca dostal aj do takej polosance kde keby lepsie trafil loptu aj by to tam mohlo padnut.
Druha vec ktoru by som chcel vyzdvihnut bol rozhodca, ktory piskal kazdy kontakt a najma vzdusne suboje ktore boli podla mna uplne v poriadku. Vobec nechapem naco na zapas dvoch anglickych muzstiev daju piskat tak uzkoprseho rozhodcu, na take zapasy by mali davat aj anglickeho rozhodcu nech je to anglicky zapas so vsetkym.
No kazdopadne Chelsea tam ale uhrali velmi dobry vysledok a vyzera to, ze tento rok pojde predsa do finale. Liverpool mozu mrzit nepremene sance v zavere
Ale dovolim si povedat ze vcera perfektny zapas odohral Skrtel, mozno bol aj najlepsi na ihrisku. Drogbu uplne vygumoval a vobec k nicomu ho nepustil, v zavere sa dokonca dostal aj do takej polosance kde keby lepsie trafil loptu aj by to tam mohlo padnut.
Druha vec ktoru by som chcel vyzdvihnut bol rozhodca, ktory piskal kazdy kontakt a najma vzdusne suboje ktore boli podla mna uplne v poriadku. Vobec nechapem naco na zapas dvoch anglickych muzstiev daju piskat tak uzkoprseho rozhodcu, na take zapasy by mali davat aj anglickeho rozhodcu nech je to anglicky zapas so vsetkym.
No kazdopadne Chelsea tam ale uhrali velmi dobry vysledok a vyzera to, ze tento rok pojde predsa do finale. Liverpool mozu mrzit nepremene sance v zavere
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
JJ nie som zastanca prehnanych od na vykony hracov len preto, ze je Slovak, ale vcera bol Drogba neviditelny. Skrtel ho nepustil absolutne k nicomu, ale to bolo viacmenej dielo celeho defenzivneho systemu Liverpoolu. Vysledok co uhrala Chelsea je pre nich spasenim, pre L'pool nestastim. Ak vdaka tomuto Chelsea postupi tak ma asi klepne :-/
No ja by som sa aj stavil ze to tak bude. Na stamford bridge to skonci bud 0:0 alebo 1:0 pre Chelsea. Jednoducho neverim ze v tak dolezitom zapse inkasuju doma, aj ked je to v silach Liverpoolu ale Chelsea je muzstvo ktore chybuje minimalne.tom4s3 napísal:Vysledok co uhrala Chelsea je pre nich spasenim, pre L'pool nestastim. Ak vdaka tomuto Chelsea postupi tak ma asi klepne :-/
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
PACO8
Light Professional
Vcera bol zapas vcelku vyrovnany, aj ked Chelsea hasila v hodine dvanastej. Na Stamford Bridge sa budu snazit dat rychly gol a potom budu uz len betonovat. Liverpool ma len malu sancu zvitazit kedze Chelsea je dlho na svojom ihrisku neporazitelna.
Dnasny zapas bude asi pre Man Utd tipujem takych 2:1.
A Anglicke finale bude na svete.
Dnasny zapas bude asi pre Man Utd tipujem takych 2:1.
A Anglicke finale bude na svete.
-
Vesper
Professional
Včera mali Liverpool veľkú smolu. Aspoň, že Škrtel hral bezchybne, včera ma fakt dostal presnými passmi a skoro podareným centrom pred bránou. Akurát ma zamrazilo keď padol vlastný a zlomok sekundy som nevidel kto si ho tam dal. Dnes to má IMO ManUtd isté kedže sú v slušnej fomre na rozdiel od Barcelony.
-
curious
Light Star
prvý polčas to veľmi nedokazujeManUtd isté kedže sú v slušnej fomre na rozdiel od Barcelony.
nula:nula=nuda,nuda....nudný zápas až na niektoré pekné akcie Barci, ManU sa stiahol dozadu a bránil s 10 hráčmi...Veľmi sa mi páčilo ake mal Ronlado nervi,lebo sa mu nedarilo a ešte za tie údajne "fauly" na neho...súboj Messi vs Ronaldo, pre mňa víťazne Messi
-
t0m4s3
Admin
Barca tradicne zaklinaci hadov - nenormalne hnusny futbal hraju. Hra sa ale na vysledok - keby Ronaldo dal gol, tak ich padne viacej, kedze Barca by zrejme otvorila obranu. Skoda, ale bezgolova remiza je pre Barcu dobry vysledok, ManU isiel aspon po gola ked uz nie po tri body. Vcerajsie stastie Chelsea to sa ani neda komentovat :-/
hojko: by ma zaujimalo, ze aku dobru sancu si vcera Chelsea za cely zapas vytvorila, pretoze ja som nevidel ani jednu.
hojko: by ma zaujimalo, ze aku dobru sancu si vcera Chelsea za cely zapas vytvorila, pretoze ja som nevidel ani jednu.