PUNK - OI

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Ujo Marky napísal:Myslim ze maju len jeden taky song Tva Zeme. Takze zas niesu niaky ultra patrioti :) Myslim ze tak "zdravo" :D
jj zdravo :) a kvoli tomu si velka cast ludi mysli, ze su neonacisti (este ked nemal spevak vytetovaneho orla).
ten typek to ozaj zabil: ...valku mezi skinama a manickami... :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

turtlak69 napísal:jj zdravo :) a kvoli tomu si velka cast ludi mysli, ze su neonacisti (este ked nemal spevak vytetovaneho orla).
U spevaka som zatial ziadnu sliepocku na ramene nespozoroval :D
turtlak69
Guru
Guru

Ujo Marky napísal:U spevaka som zatial ziadnu sliepocku na ramene nespozoroval :D
ani ja este. nebol som na ich koncerte odkedy su v tejto novej zostave. kazdopadne sa mozme vratit k teme. i ked tema je uz vyriesena, uzatvorena s jasnym zaverom na ktorom sa vsetci zhodli...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

marky a co je teda rozpor? :lol: pop?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

pinacolada napísal:marky a co je teda rozpor? :lol: pop?
No Oi! to urcite neni lebo maju od apolitickosti tak daleko jak Juden Mord...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a juden mord neni Oi ? sak si sam napisal ze Oi je hudba a nie politicka prislusnost...
btw otazka znela co JE rozpor a nie co rozpor nie je..
turtlak69
Guru
Guru

rozpor je nieco medzi oi a punkovou muzikou. nezaraditelne, nedefinovane, nikoho to netrapi :)
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

no .. ja bych rozpor oznacil za streetpunk :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

pinacolada napísal:a juden mord neni Oi ? sak si sam napisal ze Oi je hudba a nie politicka prislusnost...
btw otazka znela co JE rozpor a nie co rozpor nie je..
No sak prave to ze Oi! nema politicku prislusnost akonahle tam niaka je uz to nieje Oi! a JM je RAC'n'Roll smrti aj sami to spievaju :D
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena :?
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

McDollar napísal:Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena :?
aj kapely ako blink sa hraju na punkacov pritom nimi vobec niesu. Jednoducho su to iba vymlete mozgy.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

McDollar napísal:Do toho sa ani Boh nevzna...teraz je kopec roznych odnozi od vsetkeho,ci uz punku resp. oi. Nechapem teda,ked su oi nie rasisti, tak preco napr. orlik sa povazoval za oi! a pritom tvrdo vyzdvihoval bielu rasu a mozem dat dalsich min 10 prikladov nielen jeho ale aj ine kapely. Aj neonacisti vykrikuju oi! a pritom to nema akoze nic spolocne z ich ideologiou. Cize moj nazor je ,ze v tom je velky chaoz...alebo nevedia co to vobec znamena :?
Oi je iba styl hudby.ista metoda robenia hudby.rovnako ako v poezii mas sonet dajme tomu.a sonet moze byt o smutku a moze byt rovnako aj o radosti.proste Oi je forma.obsah je uz nieco ine
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Oi! je Skinheadská hudba.. je to všeobecné označenie pre skinheadskú hudbu.. Ale ako sa odrthla odnoš nacistická, tak si spravili aj vlastnú hudbu, teda White Power Music.. a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická.. A RozpoR je STREET PUNK, ako tu povedal Lordhaart... :)

//edit: trošku som to pozrel na wikine a v podstate som mal pravdu.. :) je to všetko tu.. :) (teda malo by) :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

street punk vs. Oi! ..rozdiel iba v nazve
aspon podla wikiny :D
"Pôvodne sa do 80. rokov štýl nazýval streetpunk (pouličný punk), kým novinár Garry Bushell neprišiel s názvom Oi!, podľa piesne skupiny Cockney Rejects Oi! Oi! Oi!."
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

ZitePunkom napísal:Oi! je Skinheadská hudba.. je to všeobecné označenie pre skinheadskú hudbu.. Ale ako sa odrthla odnoš nacistická, tak si spravili aj vlastnú hudbu, teda White Power Music.. a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická...
Oi! nemusi byt vobec antifasisticky :? Nie kazdy Oikac je antifasista a pospevuje si pred spanim ako bude zarezavat nackov :lol:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ujo Marky napísal:Oi! nemusi byt vobec antifasisticky :? Nie kazdy Oikac je antifasista a pospevuje si pred spanim ako bude zarezavat nackov :lol:
o čom to točíš zas?tak ak mi nájdeš v tejto vete: "a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická", že musí byť antifašistická, tak máš u mňa pivo :roll: ja tam vidím že Oi može byť ako apolitický tak aj antifašistický, neviem čo ostatný...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

M142 napísal:o čom to točíš zas?tak ak mi nájdeš v tejto vete: "a teda Oi! ostala hudba apolitická, ako aj antifašistická", že musí byť antifašistická, tak máš u mňa pivo :roll: ja tam vidím že Oi može byť ako apolitický tak aj antifašistický, neviem čo ostatný...
Pise ze Oi! hudba ostala apoliticka a antifasisticka...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

A aká iná by mala byť?.. keď nacisti si vytvorili vlastný štýl hudby?.. teda WP Music?.. teda Skinheadom.. apolitickým, antifašistickým ostala hudba Oi! (ktorú ostatne sami vytvorili)
ak chceš dôkaz, tak si pozri videá, ktoré ostatne sám určite dobre poznáš...

Začiatok Konca- Roztočený večer
spojenie Skins&Punx-Apolotické

Orlík- Faschos
národne orientovaní antifašisti

The Riot- War Brothers Gang
Antifašistický Oi!

The Riot- Skins & Punx
"nepleť si nás s náckama, jinak poznáš tvrdou pěst" čo vlastne len dokazuje moje tvrdenie piesňou pred tým

Los Fastidios-SHARP
Všetci vidíme nápis SHARP a potom prvé a posledné vety počuje aj hluchý.. :wink: antirasistická, ANTIFA, Skins & Punx

Takže myslím, že mám jednoznačnú pravdu.. skús mi Ujo Marky vyvrátiť moju pravdu, teda dokázať opak...
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

M142, Ujo Marky: obidvaja si tu vetu vysvetlujete inac... jeden o voze, druhy o koze :P
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Zite Punkom, mas pravdu... Ja som len povedal ze nie kazda Oi! kapela musi byt antifasisticka, sice aj moja je :D Ale nieje to podmienka.
PS: Los Fastidios je jasne lavicovo orientovany takze skor RASH by som povedal :P
Napísať odpoveď