Multifunkcne zariadenie cca do 5000 sk
Multifunkcne zariadenie cca do 5000 sk
Cafte potreboval by som poradit s kupou multifunckneho
preferujem znacku HP
cca do 5000
www.alza.sk
www.sofos.sk
www.datacomp.sk
pripadne ine
vdaka vopred
preferujem znacku HP
cca do 5000
www.alza.sk
www.sofos.sk
www.datacomp.sk
pripadne ine
vdaka vopred
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pred tromi tyzdnami som riesil tiez tuto otazku, mal som vybrane C5180 od HP, ktore ma aj LAN pripojenie (avsak len pre tlac, skenovat sa da len cez USB). Nakoniec ma kamarat odhovoril a povedal, aby som vzal C5280, pretoze tam sa daju plnit naplne, narozdiel od C5180 kde by som musel kupovat original. Funkcnost a ovladatelnost vyborna, kvalita tlace na fotopapier skvela, ale to uz zrejme vsetky novsie a drahsie multifunckne zvladaju na rovnakej urovni. Uvazoval som aj o Canon MP-610, ale nenarazil som na nejake rozumne informacie od uzivatelov a porovnania. Myslim, ze nedavno si tu z fora niekto kupoval prave tento Canon, videl som tu temu o tom, tusim to bol holubar.
no ten Canon MP610 mam aj ja a je do dobra tlac, len ja som mal asi to "stastie" na vadny kusok, takto si ju zatial viac uzili v servise ako u mna ale uz ju mam doma a zatial vsetko poriadku (fakt asi vadny kusok) ale okrem toho nemozem na nu povedat kriveho slova, mozes este zvolit Canon MP520 alebo tie co povedal hojko
pripadne si este tu dakde pohladaj temy o tomto
no tak do tej mojej MP610ky idu 13ml naplne a jedna cierna je 26ml, takze su dostacujuce
a take iste idu aj do MP520ky
tie 13ml som kupil za 370 a tu jednu 26ml za 470
ale nemal by si spravit chybu ked kupis jednu stych co su tu napisane
a co nekupis v normalnom Pc obchode tu tlac? pripadne s nejakeho e-shopu?
tie 13ml som kupil za 370 a tu jednu 26ml za 470
ale nemal by si spravit chybu ked kupis jednu stych co su tu napisane
a co nekupis v normalnom Pc obchode tu tlac? pripadne s nejakeho e-shopu?
ako ja som pisal ze som bol v metre a maju tam tieto
a preto som ich chcel porovnat
aj tak budem kupovat z
www.alza.sk
www.datacomp.sk
alebo
www.sofos.sk
a preto som ich chcel porovnat
aj tak budem kupovat z
www.alza.sk
www.datacomp.sk
alebo
www.sofos.sk
no mozno to myslel tak (ja si myslim) ze ked si kupis v normalnom shope tak ta to bude max stat cesta do toho shopu lebo ovela drahsie to ude stat ked to budes posielat osobne postou pripadne nejakym kurieromhojko napísal:Filipito: Co je na tom blbe??? Tak ci tak budes cakat priblizne mesiac na vybavenie objednavky, v tomto pripade to potrebujes len poslat do obchodu v ktorom si to kupoval. Teraz mi povedz kolko ludi poznas, ktorym sa pokazila tlaciaren a boli nuteni ju reklamovat, hmm???
no ziarivym prikladom som ja
-
Holubar
Darca
Ja som pred nejakym casom zhanal naplne do Lexmark, nasiel som len kompatibilne v nejakom shope v Prievidzi (myslim),no ked som ich kontaktoval, pisali, ze dlho nebudu, ze aby som poslal moje a oni naplnia, tusim 300sk za jednu...Cierna mi potom vytlacila asi 5 stran, aj to vadnych, vzdy tam boli nejake pasiky a z farebnej akosi ciernu nemiesa...A to mi vypovedalo sluzbu akurat ked som najviac potreboval, vtedy som tu tlaciaren skoro rozkopal. Ten lexmark, co mam doma, je nejake multifunkcne zar.,strasne skaredo vyzera, skaredo aj tlaci,tazko sa zhanaju naplne,blbe podavac papiera, na hovno sa ovlada...No naozaj robi len 'dobre' meno vyrobcovi.
Canon MP610, to je ina kava, donho som sa zalubil uz pri prvej vytlacenej strane. Ovladanie intuitivne, dnes som nieco skenoval, vsetko som nasteloval uz na displeji tlaciarne, do kompu som si siel len vyzdvihnut a upravit obrazok...no parada, krasne a jednoduche. Este si kupim BT adapter, aby som mohol tlacit pohodlne aj z laptopu a bude to super.
Canon MP610, to je ina kava, donho som sa zalubil uz pri prvej vytlacenej strane. Ovladanie intuitivne, dnes som nieco skenoval, vsetko som nasteloval uz na displeji tlaciarne, do kompu som si siel len vyzdvihnut a upravit obrazok...no parada, krasne a jednoduche. Este si kupim BT adapter, aby som mohol tlacit pohodlne aj z laptopu a bude to super.
no tu je jeden prikladhojko napísal:Filipito: Co je na tom blbe??? Tak ci tak budes cakat priblizne mesiac na vybavenie objednavky, v tomto pripade to potrebujes len poslat do obchodu v ktorom si to kupoval. Teraz mi povedz kolko ludi poznas, ktorym sa pokazila tlaciaren a boli nuteni ju reklamovat, hmm???
ano tak som to myslel lebo ked mas vadny kus tlaciarni tak to nebudes musiet posielat len razONdr3j napísal:no mozno to myslel tak (ja si myslim) ze ked si kupis v normalnom shope tak ta to bude max stat cesta do toho shopu lebo ovela drahsie to ude stat ked to budes posielat osobne postou pripadne nejakym kurierom
no ziarivym prikladom som jamne sa dokazila tlac (ta MP610) ale to bola vadna uz od vyroby aj ked som mal s nou opletacky a som rad ze som ju kupoval v normalnom shope lebo by ma to vyslo ovela viac ako len cesta do shopu autom ci taxikom
BTW: hojko: no taka tlaciaren vazi dost ked to posles napr cez UPS tak ta to vide dost
-
hojko
Site Admin
Filipito: Pytal som sa kamarata, ktory predava PC a dovolim si povedat, ze tych tlaciarni preda skutocne dost, pretoze predava aj instituciam ako su kniznice, banky, robi renovacie a pri lacnych kuskoch je poruchovost dost vysoka, ze okolo 5 percent, ale tie vyssie rady, tak tam je poruchovost pod jedno percento a len obcas sa stane, ze sa nieco na tlaciarni pokazi.
hojko iba 1% pri tych vyssich modeloch?
no do ... to som mal uz aku smolu
ale ta moja smola sa este prehlbila ked sa mi vratila po mesiaci ze chyba sa neprejavila, doniesom som ju domov a cuduj sa svete ono sa to prejavilo, tak na druhy den zasa trepat do shopu ze to zas robi, potom vymenili daky logic board a zatial slape ako ma takze uz je spokojnost a keby sa mi toto stalo keby som kupil v shope, tak posielat 10kg tlaciaren to nieco stoji
co sa tyka lexmarku tak som mal multifunkcny lexmark X2250, kupoval som do nej tie naplnacie sady a nepodarilo sa mi ich naplnit (no naplnil som ich ale nechcela tlacit) tak som vyhodil zbytocne prachy cize som potom bol nuteny kupit original
co sa tyka lexmarku tak som mal multifunkcny lexmark X2250, kupoval som do nej tie naplnacie sady a nepodarilo sa mi ich naplnit (no naplnil som ich ale nechcela tlacit) tak som vyhodil zbytocne prachy cize som potom bol nuteny kupit original