Kto vyhra Ligu majstrov?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som opat pozeral len druhy polcas, ale uz od zaciatku sa bolo na co pozerat. Barca si vytvorila par dobrych pozicii, ale nedokazala zuzitkovat. Na zaciatku som mal moznost zhliadnut Ronaldovu penaltu, no katastrofa, zbytocne komplikovane zahrana.
t0m4s3: Na zaciatku druheho polcasu, bolo tam tych sanci viacej.
t0m4s3: Na zaciatku druheho polcasu, bolo tam tych sanci viacej.
no ja by som povedal ze najlepsi z manchestru tam asi bol Ferdinand dost toho pozachranoval a ten Ronaldo no co aj majster tesar sa utkne tesim sa na odvety to budu zapasiSteven666 napísal:Duel Manchcester - Barca bolo niečo strašné, od United som čakal úplne niečo iné než včera, najlepší hráč za ManU bol Ronaldo ten sa aspoň o niečo snažil ale nemal na Messiho, Barcelončania tlačili ale všetko zastavila obrana Diabľov. Skrátka ManU hrali na remízu a Barca bola nemohúcna.
Vcera manchester bol uplne cajovy, na superovu polovicu sa dostali asi len par krat, ale zrejme to bol Fergussonov zamer tak hrat. A popravde neviem preco.
Tipoval som stav 1:1 a postup Manchestru, teraz by som sa mozno priklonil na stranu Barcelony. V tabore Manchestru su spokojny aky dobry vysledok uhrali co je podla mna hlupost.
Vysledok 0:0 je velmi zradny co sa moze odzrkadlit na psychologii hracov a aj na predvedenej hre. Barcelona da na Old Trafforde jeden nahodny gol a oni uz musia dat dva. Nedat na ihrisku supera gol ja osobne povazujem za neuspech.
Dalsia vec je ze v odvete budu muset uz nieco vytvorit aj Manchester cim otvoria obranu a Barcelona to moze velmi lachko vyuzit. Na druhu stranu si myslim ze tento vysledok barcelone viac prospeje jak keby vyhrali. Po vyhre by isli na Old trafford s umyslom branit co oni moc nevedia v tomto pripade musia aj oni dat nejaky gol.
Tipoval som stav 1:1 a postup Manchestru, teraz by som sa mozno priklonil na stranu Barcelony. V tabore Manchestru su spokojny aky dobry vysledok uhrali co je podla mna hlupost.
Vysledok 0:0 je velmi zradny co sa moze odzrkadlit na psychologii hracov a aj na predvedenej hre. Barcelona da na Old Trafforde jeden nahodny gol a oni uz musia dat dva. Nedat na ihrisku supera gol ja osobne povazujem za neuspech.
Dalsia vec je ze v odvete budu muset uz nieco vytvorit aj Manchester cim otvoria obranu a Barcelona to moze velmi lachko vyuzit. Na druhu stranu si myslim ze tento vysledok barcelone viac prospeje jak keby vyhrali. Po vyhre by isli na Old trafford s umyslom branit co oni moc nevedia v tomto pripade musia aj oni dat nejaky gol.
Drago porovnavat ligovi zapas so semifinale LM je blud.
Co sa tyka rozpolzenia Barcy tak vcera to tak moc nevyzeralo (rozpolozeny je mozno akurat tak Ronaldinho), sance si vypracovali len im chybalo uz len presne zakoncenie, naopak Manchester so svojou famoznou formou si nevypracoval vobec nic (az na ten uvod).
Kazdopadne na Old trafforde to bude este zaujimavejsie lebo Manchester bude muset uz hru otvorit a ako som pisal Barcelona ma utok na to aby to dokazala vyuzit. A co hra este do karat Barcelona staci jej uhrat aspon golovu remizu, Manchester musi vyhrat co povazujem trochu za nevyhodu.
Co sa tyka rozpolzenia Barcy tak vcera to tak moc nevyzeralo (rozpolozeny je mozno akurat tak Ronaldinho), sance si vypracovali len im chybalo uz len presne zakoncenie, naopak Manchester so svojou famoznou formou si nevypracoval vobec nic (az na ten uvod).
Kazdopadne na Old trafforde to bude este zaujimavejsie lebo Manchester bude muset uz hru otvorit a ako som pisal Barcelona ma utok na to aby to dokazala vyuzit. A co hra este do karat Barcelona staci jej uhrat aspon golovu remizu, Manchester musi vyhrat co povazujem trochu za nevyhodu.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ManU hral na remízu, výsledkom čoho bol hlavne nezáživný futbal 
Navyše si nemyslím, že by takýto stav bol pre nich ideálny, každopádne začne prakticky nový zápas s tým, že nemôže skončiť remízou (1:1 etc...)...
Ale ManU je doma silný, tak dúfam, že to vyjde...

Navyše si nemyslím, že by takýto stav bol pre nich ideálny, každopádne začne prakticky nový zápas s tým, že nemôže skončiť remízou (1:1 etc...)...
Ale ManU je doma silný, tak dúfam, že to vyjde...
Možno nie...ale skôr už rieš, kto bude s Manchestrom v anglickom finále...curious napísal:podľa mňa to ManU nebude mať tak ľahké...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Steven666
King
gratulácia do Manchestru, síce to nebol ich naj výkon ale stačilo to na Barcu a Scholesov gól jednoducho paráda! Súboj Messi vs. Ronaldo vyšiel ako víťaz jasne Messi i keď jeho akcie končili pred 16-stkou, zatiaľ čo Ronalda väčšinou zastavil Zambrotta ale na druhej strane Ronaldo toľko nesepčil a hral pre tým.
Barcelonu vcera dopredu tahal len Messi, bohuzial pre nich to nestacilo.
Barcelona sice drzala loptu a aj si miestami vytvorila tlak ale manchester bol ovlea nebezpecnejsi.
Manchester hral to co potreboval a dali gol vlastne z dost velkej hrubky Zambroti.
Ci Manchseter postupil zasluzene tak som trochu skepticky lebo v tomto zapase boli bojvnejsi (co si ja velmi cenim) ale zase na Nou Campe nepochopitelne len murovali (co sa mi na druhu stranu uplne protivi). Takze treba povedat ze bojovnost vyhrala nad technickou vybavenostou.
Barcelona sice drzala loptu a aj si miestami vytvorila tlak ale manchester bol ovlea nebezpecnejsi.
Manchester hral to co potreboval a dali gol vlastne z dost velkej hrubky Zambroti.
Ci Manchseter postupil zasluzene tak som trochu skepticky lebo v tomto zapase boli bojvnejsi (co si ja velmi cenim) ale zase na Nou Campe nepochopitelne len murovali (co sa mi na druhu stranu uplne protivi). Takze treba povedat ze bojovnost vyhrala nad technickou vybavenostou.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional