dobra hra pre priatelku
dobra hra pre priatelku
mozte mi niekto poradit dobru hru pre moju priatelku, sem tamsa nudi a chcem jej spravit radost ma dualcore pentium 1.6 1.5 Gb ram grafika shared 128.
dakujem
dakujem
-
Sakino [SKK]
Amateur
hra
no ono to je diskutabilne chcela by neake auta mi vravela, nainstaloval som jej tam aj zumu no podla mna je to stupidita(moj nazor pardon ak som sa niekoho dotko] nieco nenarocne by to chcelo a zujimave, strategie skor nie ma problem aj s travianom. nieco lahke na ovladanie nakokk som jej kupil laptop este len pred nedavnom
Re: hra
a kolko ma rokov? ak kusok viacstako napísal:no ono to je diskutabilne chcela by neake auta mi vravela, nainstaloval som jej tam aj zumu no podla mna je to stupidita(moj nazor pardon ak som sa niekoho dotko] nieco nenarocne by to chcelo a zujimave, strategie skor nie ma problem aj s travianom. nieco lahke na ovladanie nakokk som jej kupil laptop este len pred nedavnom
kazdi sme iny - tazko povedat co ju moze bavit - kazdeho bavi daco ine.
napisem ti par tipov:
1.Broken Sword III: The Sleeping Dragon
2.MMORPG: WoW/Lineage - skor WoW nieje az take narocne a mozes hrat s nou
3. SIMS /i ked vravis ze nie/
4. Hospital Tycoon /alebo iny "tycoon"/
5. nejaka kravinka typu: bubble shooter
ale ako vravim kazdeho bavi daco ine, a je mozne ze ju nebude bavit nic z tohto a jedine co ti ostava je prestat sedavat dlho za PC
napisem ti par tipov:
1.Broken Sword III: The Sleeping Dragon
2.MMORPG: WoW/Lineage - skor WoW nieje az take narocne a mozes hrat s nou
3. SIMS /i ked vravis ze nie/
4. Hospital Tycoon /alebo iny "tycoon"/
5. nejaka kravinka typu: bubble shooter
ale ako vravim kazdeho bavi daco ine, a je mozne ze ju nebude bavit nic z tohto a jedine co ti ostava je prestat sedavat dlho za PC
Hier je desatisice, daj podla seba - co Ta bavilo, a mozes sa s nou potom o tom bavit (zas budete mat nieco spolocne-dobry tah). No tiez myslim ze ten Sims je na svoju nedohratelnost (nie je ciel, nie je vitazstvo, nie je boj o nic) a vztahove prvky zenske.
Aaaa, supni jej Diablo II a nech si da Sorcererku
Aaaa, supni jej Diablo II a nech si da Sorcererku
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Keď som mala asi tak 11. hrávala som NFS o rok na to, CS a neskôr na to The sims, to ma držalo najdlhšie a asi ma to najviac bavilo. Na tej hre nie je nič demotivujúce typu, že sa nedostaneš do ďalšie kola, lebo ťa chytili policajti, išiel si pomaly, skončil si na 3. mieste, zabili ťa atď a preto ma to bavilo. Dalo sa celkom dobre pri tom oddýchnuť. Ale na konci je to už také nudné. Odporuč jej hry na