BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
wolf14
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolf14 »

Stullko: diky za odpoved...mas skusenosti z kupovanim ?
Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$ :D
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

wolf14 napísal:Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$ :D
mam skusenosti, kupoval som si 2500..Naozaj sa ti to oplati.. vyplaty MOMENTALNE trvaju dlho,maju problemy s Alertpayom,no alertpay ma daco so systemom..ale inak mi vzdy v pohode vyplacali.. aj ja som cakal od Januara na tisicku... ak si bezny user,nie premium tak sa este nacakas..
Ja uz mam aj BUX.TO kartu,tam by mali vyplacat do mesiaca,ze vraj niekedy aj skor..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Jednoznačne treba ísť do Premium Membershipu, objednať si kartu a potom máte za 2 - 5 dní výplatu na nej :wink:
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Mam taku otazku, ked mam peniaze na AP alebo PP to je OK, stamat sa daju prevadzat peniaze, ale co je to ta ich karta?
53k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 53k »

Tiež mám otázku... Nevie niekto, či je nutné platiť za zárobky na bux.to daň z príjmu? Nemám v tom moc jasno ...
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TaudiT »

Vie mi neikto povedat ci sa za tu Premium kartu cosi plati???? Ako ju ziskam??? A kolko dni trvá kým príde?? dik za odpoved(e)
Stullko
Expert
Expert

za kartu sa nic neplati, prisla mi do 10tich dni.. neviem, nedavaju kazdemu asi, pisali aj taky co im neschvalili.. ale ak mas dost referralov,tak ti urcite schvalia..
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

To sa este nacakam kym budem mat dost refferalov. len tyzden dozadu som dal ziadost o prevedenie 10,19usd ( ale az potom mi doslo ze refovia stoja viac. Takze budem cakat asi rok kym si kupim konecne refov a stanem sa premium.) Tak mi teraz zostava len sa spoliehat na to ze sa najde nejaky dobrak ktory by mi pozical tych 17 usd --to je zaroven vyzva pre tych ktory uz maju vela love a radi by pomohli (zdoraznujem pozicat-niesom svina)
Stullko
Expert
Expert

Pilifo napísal:Jednoznačne treba ísť do Premium Membershipu, objednať si kartu a potom máte za 2 - 5 dní výplatu na nej :wink:
2-5 dni?? to odkial taketo vypocty?? hh ja som daval pred 10timi dnami a nic doteraz.. to su len famy ze vyplacaju takto.. normal aj toto trva 30 pracovnych,cize asi 40 normal dni..
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

To Stullko a ty mas kartu? Ake mas z nej skusenosti? Pisali ze na kartu vyplatia prvykrat cca za 30dni a potom ostatne platby su do 5dni.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

--==[ RA ]==-- napísal:To Stullko a ty mas kartu? Ake mas z nej skusenosti? Pisali ze na kartu vyplatia prvykrat cca za 30dni a potom ostatne platby su do 5dni.
Presne tak :wink:
Stullko
Expert
Expert

:) no skusenosti asi take,ze ju mam a dal som si prvy krat na nu vyplatit 1400.. hm no od prveho maju mat novy script, na vyplaty na kartu.. takze budu uprednostnovane, lebo su problemy s Alertpayom.. hm,dufam ze ma vyplatia,1-3tieho ako pisu.. to by som cakal len 15 dni..
53k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 53k »

Jedna vec mi nejde do hlavy... Prečo sú "reklamy" na bux.to väčšinou odkazy na fórum s príspevkami o úspešne vyplatených sumách? Z čoho potom vyplácajú peniaze? Je tam pár reklám aj na iné stránky a produkty, no minimum... Čo potom z toho majú? Aby to nebol o*eb a jedného dňa nám pri návšteve stránky vypíše not found... Tento príspevok je čisto iba konšpirácia a uvažovanie... :roll:
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

53k - ja si myslim ze nam tam davaju tie odkazy na stastne pribehy preto aby sme mali viac linkov na klikanie cize aby sme viac zarobili. Lebo komu by sa uz len chcelo otvarat bux.to a klikat koli piatim reklam denne (asi tolko ich je za ktore mozu zarobit)
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ak by ste nevedli ako sa registrovat,napiste mi 8)
inac chcem sa spytat,ze ci ste si uz fakt aj vybrali peniaze z tychto zarobenych buxov...z toho alertpay-u...lebo na rapide neviem ako kupim cez to...dik
asmorth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa asmorth »

mne konecne vyplatil bux.to predvcerom 1.5. vyziadane som mal od 11.12. sumu 22.52$ takze som cakal 4 a pol mesiaca...v ten vyplacali premium ludi z 20.1. a tych co maju uz Payoneer kartu z 23.1. takze aj premium cakaju okolo 3 mesiacov...dokaz o vyplate a nejakych extra clenoch s 3337 refmi si mozete pozriet na mojej rychlo zbuchanej stranke zarabaj.czweb.org
chystam sa teraz kupit za 139$ ten specialny pack s premium + 100 refmi takze tych 10$-12$ by to mohlo hodit denne potom....
BlackFlash
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BlackFlash »

no hlavne ze ta vyplatili, ja tiez na tom niesom boh vie ako, zatial sa len rozbieham ale neponahlam sa nikde , zrejme ak zarobim tych 20$ si kupim refov. ale samozrejme budem musiet pockat kym ma vyplatia.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Tak rozmyslam ze do bux.to investujem. Po vydani noveho skriptu teda buduci tyzden si chcem kupit premium membership a 100 referalov. Potreboval by som niekoho so skusenostami s bux.to. Oplati sa to? Za ako dlho sa vrati investicia? Ako dlho vyplacaju na tu kartu? Celkovo by som poprosil nejake referencia a postrehy kedze pre mna ta investicia nebude lacna. Vychadza to zhruba na 3300 Sk.

Vopred dik
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

DexterZA napísal:Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?
To kalkujujes nejak zle. Ak si standard tak ta este nemali vyplatit. Myslim ze len teraz vyplacali z 15teho? Nie som si isty.
Napísať odpoveď