poculi ste o dacom takom ? na tychto miestach kde pisem - mam oprete ruky a dost sa to poti ...existuje niaka potuodolna nalepka, alebo daco podobne co tam dam ? da sa to kupit ? poprosim aj link ak o tom viete daco.
Kamos si to spravil z obycajnej latkovej podlozky pod mys za par korun. Prilepit to mozes obojstrannou lepiacou paskou alebo aj lepidlom, ale lepidlo pravdepodobne zanecha trvale stopy.
PS: tiez som nad takym niecim rozmyslal a nakoniec som si radsej kupil externu klavesnicu
GothaR napísal:Kamos si to spravil z obycajnej latkovej podlozky pod mys za par korun. Prilepit to mozes obojstrannou lepiacou paskou alebo aj lepidlom, ale lepidlo pravdepodobne zanecha trvale stopy.
PS: tiez som nad takym niecim rozmyslal a nakoniec som si radsej kupil externu klavesnicu
praveze by som potreboval daco dost "profesionalne" pretoze vela pisem /kade tade/ takze externa klavesnica je velmi neprakticka, ale lepit tam daco lepidlom alebo paskou je len kratkodobe riesenie -furt by sa to odliepalo...
a čo tak tam dať neake pekné a velké nálepky? večne ti tam nič nevydrži pri použivani.
(napr ta origoš nalepka čo býva kde su napisane parametre je docela fain)
škoda že som ju dal dole