Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

piericng by som si nedal. na ludoch mi to nevadi,ale mohli by rozmyslat aky a ci vobec sa im hodi.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

lakai napísal:hojko ppl,potrebujem jednu radu.Určite aspoň jeden z Vás sa tu nájde čo má piercing z rohoviny alebo teda nejakej kosti.Hľadal som všade na nete nejaký shop kde sa niečo také dalo kúpiť ale bez akýchkoľvek výsledkov.Tak teda Vás prosím ak niekto pozná kde sa takéto piercingy dajú kúpiť,budem rád :)
ono je to umela hmota ...
http://www.bodypiercing.sk/piercing-do- ... 31_33.html
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ked uz len pomyslim na to, ze by som do toho mohol nahodou pri jedle zahryznut... :smt107
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

podla mna ked chcem vyzerat k svetu nejaky kus kovu k tomu nepomoze :lol: p.sdojebat sa mozem aj inak
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

tego2000 napísal:podla mna ked chcem vyzerat k svetu nejaky kus kovu k tomu nepomoze :lol: p.sdojebat sa mozem aj inak
prečo si mýslíš,žeby sa človek mal s piersingom do*ebat?Ja mam v pere na pravej strane už dva roky a zatiaľ mám na to len pozitívne ohlasy.Ak sa mi to páči je to predsa moja vec :wink: :wink:
Tempus7:no moja kamoška tak raz bola u babky a mali cestoviny jedna sa jej tam zaplietla a pred vsetkými si to vyberala von..no bleu :lol: :lol:
:]
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa :] »

kamoska si dala do pupku, ked som to videl... :smt049 :shock: :smt050
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

:] napísal:kamoska si dala do pupku, ked som to videl... :smt049 :shock: :smt050
u dievcat vedie piercing do pupku k velkym zdravotnym problemom...vraj je tam nejake vysoke percento sterility... :?
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

addictor napísal:u dievcat vedie piercing do pupku k velkym zdravotnym problemom vraj... je tam nejake vysoke percento sterility vraj... :?
pýtala som sa piersingárky a je to somarina.Nie je to vobec podložené.Aj gynekolog ti povie,že je to somarina.Akurát tak v tehotenstve by si ho mala žena dať dole pretože jej rastie brusko a hrozi vytlacenie :) :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

x-nina napísal:pýtala som sa piersingárky a je to somarina.Nie je to vobec podložené.Aj gynekolog ti povie,že je to somarina.Akurát tak v tehotenstve by si ho mala žena dať dole pretože jej rastie brusko a hrozi vytlacenie :) :)
jj je to kravina.. a v tehotenstve sa namiesto piercu dava nylonova snurka to nevytlaci lebo je to ohybne a diera nezarosne
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

brainwirm napísal:jj je to kravina.. a v tehotenstve sa namiesto piercu dava nylonova snurka to nevytlaci lebo je to ohybne a diera nezarosne
fuuha mojej kamoske sestre ho radsej vybrali 8) ..noo doba ide dalej :lol:
Azillia
Novice
Novice

Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

Príspevok od používateľa Azillia »

cawko,,,mne osobne sa piercing paci.mam tri,v obocku,v nose a hore na chrupavke v usku.nemam s tym ziaden problem,no niektori ludia si myslia,ze je to ,,nevychovane,, alebo nieco take...myslim tie koscelne babky co ohovaraju kaje-taje
inak som s tym nemala problem,co sa tyka zdravotneho hladiska----mozno este nejake vyskusam..myslim nejake ine miesta okrem jazyka,to je to najhorsie miesto... :)

no a zabudla som ze mam 17 a cim dalej tym som blizsie k smrti..:D...a este hojit sa to nemuselo,bo som to nemala ani zapalene ani nic..(mozno za to moze my school)...keby bola prilezitost,tak si dam znova,len nie o jazyka.to nie,tam je to sice pekne,ale potom tie zubky..:D

pouzivame tlacidlo upravit ;) //ob3l1x
mesiacik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mesiacik »

maaam v nosteku..a ako reaguju?? zatial ma vsetci chvalia ze velmi pristane.:D....ale najprv mamca stresovala no nakoniec ma tam sama poslala ako darcek na vianoce..:D...ale zase nepaci sa mi prehnane vela napr..nos pera obocie este pupok a este zo 4 v uchu..:D
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

nemám - chcel som - už nechcem :D
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

ludia chcem raduuu :D
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
Prílohy
AU14 ZCB.jpg
AU14 ZCB.jpg (2.49 KiB) 1559 zobrazení
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

bany:ako to že ti to v tatoo studiu nepredali??Aj ja mam uz dierku a v pohode mi ho predali..Ale ked tak tak tu si to mozes objednat www.PiRSiNG.sk
bany
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bany »

no bol som sa tam opytat ci to take nieco nema, ale povedal ze to dava len pri prepichovani, pripadne niekomu, kto si dal u neho prepichut ucho alebo neico ine.. zlado sa mi to trosku divne ale neostavalo mi nic ine ako hladat dalej. inak dakujem na stranku :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nemam, ale chcel by som do obocia teky "kolik". Nevyznam sa v tom, tak neviem ako sa to vola.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

bany napísal:ludia chcem raduuu :D
neviete, kde sa da kupit takyto pierc na nete? hladal som uz v zlatnictvach, aj v tattoo studiu som bol, ale tam to nepredava, len pri prepichuti mi to tam da. lenze ja dierku uz mam. najlepsie keby to bolo z titanu alebo chiurgickej ocele.
OT:/ To kde si chceš dať preboha... ? :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja bysom si aj dala leže mám s tým menší problém.naposledy čo som si dala prepichovať uši,mi bolo hrozne zle až som asi na pár sekúnd nič nepočula.mne je z týchto vecí zle ale páčia sa mi.dala by som si nejaký asi do obočia,len...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no pri oboci snad neprestanes pocut :D
add mna to vobec nebolelo citim som len tlak ked mi to prepichovala ale inac vpohode :) ked to neznesies nedavaj si to alebo prekonaj strach ;)
Napísať odpoveď