Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$
BUX.TO - co vy na to ?
mam skusenosti, kupoval som si 2500..Naozaj sa ti to oplati.. vyplaty MOMENTALNE trvaju dlho,maju problemy s Alertpayom,no alertpay ma daco so systemom..ale inak mi vzdy v pohode vyplacali.. aj ja som cakal od Januara na tisicku... ak si bezny user,nie premium tak sa este nacakas..wolf14 napísal:Na ktorej "klikacke" by ste odporucali kupit referalov ? Najprv som chcel na bux.to ale tam strasne dlho trvaju vyplaty....od januara cakam na 11$
Ja uz mam aj BUX.TO kartu,tam by mali vyplacat do mesiaca,ze vraj niekedy aj skor..
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To sa este nacakam kym budem mat dost refferalov. len tyzden dozadu som dal ziadost o prevedenie 10,19usd ( ale az potom mi doslo ze refovia stoja viac. Takze budem cakat asi rok kym si kupim konecne refov a stanem sa premium.) Tak mi teraz zostava len sa spoliehat na to ze sa najde nejaky dobrak ktory by mi pozical tych 17 usd --to je zaroven vyzva pre tych ktory uz maju vela love a radi by pomohli (zdoraznujem pozicat-niesom svina)
2-5 dni?? to odkial taketo vypocty?? hh ja som daval pred 10timi dnami a nic doteraz.. to su len famy ze vyplacaju takto.. normal aj toto trva 30 pracovnych,cize asi 40 normal dni..Pilifo napísal:Jednoznačne treba ísť do Premium Membershipu, objednať si kartu a potom máte za 2 - 5 dní výplatu na nej
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedna vec mi nejde do hlavy... Prečo sú "reklamy" na bux.to väčšinou odkazy na fórum s príspevkami o úspešne vyplatených sumách? Z čoho potom vyplácajú peniaze? Je tam pár reklám aj na iné stránky a produkty, no minimum... Čo potom z toho majú? Aby to nebol o*eb a jedného dňa nám pri návšteve stránky vypíše not found... Tento príspevok je čisto iba konšpirácia a uvažovanie... 
mne konecne vyplatil bux.to predvcerom 1.5. vyziadane som mal od 11.12. sumu 22.52$ takze som cakal 4 a pol mesiaca...v ten vyplacali premium ludi z 20.1. a tych co maju uz Payoneer kartu z 23.1. takze aj premium cakaju okolo 3 mesiacov...dokaz o vyplate a nejakych extra clenoch s 3337 refmi si mozete pozriet na mojej rychlo zbuchanej stranke zarabaj.czweb.org
chystam sa teraz kupit za 139$ ten specialny pack s premium + 100 refmi takze tych 10$-12$ by to mohlo hodit denne potom....
chystam sa teraz kupit za 139$ ten specialny pack s premium + 100 refmi takze tych 10$-12$ by to mohlo hodit denne potom....
-
BlackFlash
Medium Expert
Tak rozmyslam ze do bux.to investujem. Po vydani noveho skriptu teda buduci tyzden si chcem kupit premium membership a 100 referalov. Potreboval by som niekoho so skusenostami s bux.to. Oplati sa to? Za ako dlho sa vrati investicia? Ako dlho vyplacaju na tu kartu? Celkovo by som poprosil nejake referencia a postrehy kedze pre mna ta investicia nebude lacna. Vychadza to zhruba na 3300 Sk.
Vopred dik
Vopred dik
Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?
To kalkujujes nejak zle. Ak si standard tak ta este nemali vyplatit. Myslim ze len teraz vyplacali z 15teho? Nie som si isty.DexterZA napísal:Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?