Pozvanka na TreZzoR tracker
Pozvanka na TreZzoR tracker
Nemohli by ste mi niekto poskytnut pozvanku na Trezzor? Doteraz som tam mal konto, len som ho dal bratovi a chcel by som druhe.
[email protected]
Vdaka
[email protected]
Vdaka
-
ultrasslovan
Novice
- Kontaktovať používateľa:
TreZzoR
zdravim mohli by ste mi niekto poslat pozvanku alebo meno a heslo na ucet do trezzoru ? ja by som len stahoval torrenty v poho budem aj uploadovat pc mi ide 24 hodin denne dakujem piste na mail [email protected] alebo na icq 214 813 863
Mohol by som Vás aj ja poprosiť o pozvánku? [email protected]
Ďakujem
Ďakujem
-
vladino001
Light Professional
Aj ja by som chcel neake 10-ky GB nazdielať pošle mi niekto pozvanku?
[email protected]
[email protected]
Nemohol by mi niekto poslat pozvanku na trezzor budem mu velmi vdacny vopred dakujem [email protected]
-
gego
Light Professional
dobre beriem vymenimeHerky napísal:vymenim pozvanku na torrentleech.org alebo lamky.net za trezzor
mail: [email protected]
Neviem ako je to teraz ale ked som tam bol cca pred 5timi mesiacmi, tak rychlost downloadu nad 50kB/s nikdy nesla. Co sa tyka starsich torrentov s jednym seederom to ani nehovorim. Zettor pri novsich torrentoch ide naplno, pri starsich je to rovnako ako HV s tym ze okrem filmov je tam vsetko moznewolker napísal:ak nechce niekto ťahať hry a soft ale len filmi tak naj je HV - helevole traktor na filmi mi nič iné netreba
-
marilynman
Medium Star
-
berija111
Light Professional
pls kdo by mi tiez hodil pozvanku na [email protected] tiez mozem vymenit za Lamky.net
pls neposlal by mi niekdo pozvanku na lamky.net...moc [email protected]
vymenim acc na lamky za pozvanku (acc) na Trezzor , v pripade zaujmu piste PM/SS , popripade na mail : [email protected] .
mohol by som niekoho poprosit pozvanku na trezzor na mail [email protected] vopred dakujem , po pripade vymenim za moj ucet na lamky.net ak by mal niekto zaujem
mam 4 pozvanky na lamky net...vymenim za niejaky torrent tracker CZ/SK alebo zahranicny
[email protected]
[email protected]