wifi cez lokalne pripojenie?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
saskoo49
Expert
Expert

wifi cez lokalne pripojenie?

Príspevok od používateľa saskoo49 »

Mam bezdrôtové wifi pripojenie ale na pripojenie mam pripojeny Lokálne pripojenie a k tomu ešte Širokopásmové pripojenie ktoré obsahuje Meno a Heslo. Viem o tom že sa to dá dať aj cez lokálne pripojenie lebo kamoš to má a nechce povedať ako a má toho istého poskytvatela. Tym padom sa mu nepočíta obhjem pernesených dát a oblbne tým FUP /nezníži sa rýchlosť/

Nevie niekto ako sa to dá dať urobiť?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Z toho co si napisal sa clovek vobec nevyzna. Myslim, ze FUP tvoj kamarat neoblbne, pretoze to sa bude zrejme viazat na IP+MAC adresu, v pripade PPPeE vytacania sa bude viazat na login.
saskoo49
Expert
Expert

hojko napísal:Z toho co si napisal sa clovek vobec nevyzna. Myslim, ze FUP tvoj kamarat neoblbne, pretoze to sa bude zrejme viazat na IP+MAC adresu, v pripade PPPeE vytacania sa bude viazat na login.
Ip je zdielana a FUP oblbol vydel som to na vlastné oči ako mu počítadlo ktore preváckuje poskytovatel ukazuje prenesených 0 bajtov zato mne to ukazuje občas aj 30 GB.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

IP nie je zdielana, maximalne tak na internete vystupujete pod zdielanou IP adresou, avsak ty a on budete mat rozne IP v ramci siete providera.
saskoo49
Expert
Expert

hojko napísal:IP nie je zdielana, maximalne tak na internete vystupujete pod zdielanou IP adresou, avsak ty a on budete mat rozne IP v ramci siete providera.
ale je zdielana lebo na rapide som nemohol skoro vobec tahat a preto som si kupil premium takze zdielana je na 150%
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

saskoo49: Precitaj si este 6x co som napisal, pomaly a hlavne poriadne!!!
Napísať odpoveď