Cawte potrebujem najst posledny driver na grafiku pre Toshibu A200-1ZB ATI Mobility™ Radeon® HD2600 pre XP a neviem najs mo ze mi s tym niekto pomoct???...vopred dakujem
Neviem, co za grafiku tam mas a hladat sa mi to nechce. Na tvojom mieste spravim nasledovne. V zavislosti od grafickej karty navstivim ich domosku stranku a stiahnem odtial ich ovladace.
chlapi potrebujem pomoc dal som na spat vistu a nechce mi ani od nich nainstalovat tu grafiku co s tym???pls poradte ...urobil som aj scree aby ste videli co vypisuje
chod na tento web a sprav to podla navodu lebo tam mas ati mobility radeon 2600 a pobezi ti to. Na stranke je navod nizsie.
Ps. mam rovnaku grafiku na notebooku a tiez som to spravil takto, lebo ovladace nie su na xp.
no ked sme uz pri tychto driveroch chcem si zohnat najnosie ovladace na GeForce Nvidia FX5200 ....stiahol som si ovladace nove mi nechce spustit dake hry...pri starom ovladaci to ide....
tak chcem sa spytat kde najdem ovladace na tuto grafiku??
dik
Fero270: Kto vie, ci je ta karta este podporovana. Ovladace najdes na stranke nvidia.com. Je to vsak 5 rokov stara karta na urovni GF4 MX440 a teda urcite nebude mat podporu Pixel Shared 2.0, ktoru vyzaduje uz vacsina dnesnych hier, takze si na nej nezahras a to tam mozes davat ovladace ake len chces.
no takze stiahol som ovladace z nvidia.com ...dal som tam ovladace z februara.2006 a zatial to fici super....aj lepsie sa mi zda idu hry...(toto je starsi comp)tak preto tam je taka sitna grafika...aj na tom je taka ale ta je lepsia od tohto...ked som tam dal uplne nove tak to slo na prt...nechcely ist hry ale starsie ovladace idu super...
diki