vojnová hra
vojnová hra
chcel by som si zahrať nejakú fakt dobrú vojnovú hru , nejakú kde budú rozsiale kolosálne boje a nebudem chodiť sám po lese alebo v skupinkách , poznáte nejakú?
Re: vojnová hra
Battlefield 2 - pripadne mod Project Reality, alebo Armed AssaultLukáš Kumančík napísal:chcel by som si zahrať nejakú fakt dobrú vojnovú hru , nejakú kde budú rozsiale kolosálne boje a nebudem chodiť sám po lese alebo v skupinkách , poznáte nejakú?
Re: vojnová hra
hry od Paradoxu: Hearst of Iron 2, s datadiskom Armagedon; CrusaderKings, s Deus Vult; EuropaUniversalis 3...Lukáš Kumančík napísal:chcel by som si zahrať nejakú fakt dobrú vojnovú hru , nejakú kde budú rozsiale kolosálne boje a nebudem chodiť sám po lese alebo v skupinkách , poznáte nejakú?
netulas sa po lese, ale vedies desattisicove vojska do boja. okrem toho sice riadis stat, co je asi najvacsi problem
z modernejsieho obdobia asi spominany World in Conflict
//na kolosalne boje Cossacks
//a TotalWar series
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
zdenko.xxxx
Light Star
Doslova kolosalne boje nenajdes nikde, vsetko je len iluzia bud vo velmi linearnom svete ala Call of Duty alebo v otvorenom ala Crysis. Osobne ti odporucam Battlefield 2, ktory nie je najnovsi, avsak pobavi, najma je Multiplayerovka (smeruj na Antiky).

To nech ta ani nenapadneSSemteXX napísal:teraz nedávno vysla taká novsia pecka
vyskúšaj : Turning Point - Fall Of Liberty
Rozsiahle boje... zo stredovekých hier by som doporučil Mount and Blade. Je to zaké akčné stredoveké RPGéčko (žiadne fantasy prvky) a čo sa týka počtu vojakov na bojisku tak je to od 30 do 100. No dá sa stiahnut program s ktorým to je od 30 do 1000 ludí na bojisku ale to zvládne máloktorý počítač. Ked som to skúšal na najnižších detajloch tak som mal 0.3 FPS a musel som PC reštartovat natvrdo. Ale inak tú hru naozaj doporučujem.
Je to od Indickej firmy Taleworlds ktorá spoluracuje s Paradoxom
Je to od Indickej firmy Taleworlds ktorá spoluracuje s Paradoxom