k6 napísal:uplink Ty uz take hlody davas, ze to s argumentaciou nema spolocne vobec nic. Na LANke sa neda chytit virus? Toto Ti kto nasuskal? Ty si akoze odbornik? Tebe by som nedal servisovat ani rychlovarnu kanvicu. Hojko nema access na net? Testy sa rataju urcite viac, ako jeden Tvoj pochybny printscreen a subjektivny pocit, ze vsetci Ti robia zle
Ozaj, nabuduce ked zalozis temu... Tak rovno na zaciatku napis, s kym budes diskutovat a kto pre Teba na Tvoju "diskusiu" nieje dost dobry a komu nedokazes argumenty vyvraciat a pripadne, kto nema pisat vobec (tak ako si to teraz odporucil hojkovi). Akoze toto som este na fore nevidel, co tu Ty predvadzas

K6 bez komentara. Clovek co ma totalny necit pre sarkazmus a ironiu by nemal na moje prispevky vobec reagovat. Navyse ked pisem hojkovi, tak sa laskavo nezastaravaj do nasej diskusie. Tvoj styl pisania je na urovni mojej rannej stolice. Ho*no vidis, ho*nu rozumies, ale rypat budes.
Pre Tvoju informaciu, hojko ma pristup na net, narazal som tym na to, ze forum ma pustene na svojom serveri, ktory je sice umiestneny inde, ale to nie je podstatne [bolo myslene ako vtip]. Za druhe, ked budem nabuduce argumentovat hojkovi ze vsetko edituje v painte, nezabudni sa ozvat a vypindat nejaku svoju inteligentnu hlasku. Za tretie, uz nikdy nereaguj na to, do coho Ta nic nie je. To ze si VIP nic neznamena. Pre mna si VPP [very primitive person]. Proste si nehorazne povrchny a nevidis do diskusie, necitas medzi riadkami, tak sa laskavo nezastaravaj do diskusie medzi druhymi ludmi. Cital si moju diskusiu s hojkom na iCQ? Necital. Tak drz hubu a krok ludovo povedane.
K teme: Moje argumenty a skusenosti su subjektivne, ale koniec koncov, o tom to je nie? Mna nezaujima 1000 prirlblych userov ktorym trapny NOD funguje, mna zaujima to, ze ma stale otravuju zakaznici, ktori tento pri*bany avs pouzivaju ze maju virus, maju crash systemu, maju taky spyware, taky adware, tak im blbne PC a onak im blbne PC. Ako ok, ja na tom zarabam, vyhovuje mi to, ale paradne ma vie na*rat to, ze kazdy komu opravujem PC od kalamity sposobenej virusmi pouziva tento nehorazne dementy AVS, tot sjo. Ci su to useri, alebo vacsie firmy, vsade je na*ebany NOD a vsade maju problemy. Preco? O ano, to je dobry argument, lebo NOD je najlepsi a ma ho najviac ludi, preto sa aj rozobera na vela forach. Niekedy ludska obmedzenost a primitivizmus naozaj nepozna hranic.
K6: Neviem v akej oblasti pracujes Ty, ale ja robim s PC od 7mich rokov. od 13tich si privyrabam ich skladanim a davanim dokopy, od 18tich pracujem pod zivnostou. Okrem toho ze robim webove stranky, design [DTP], tak skladam pocitace a staram sa o ne po softwarovej stranke. Myslim si ze skusenosti mam az az, tak isto zakaznikov. Nemam nudzu ani o jedno ani o druhe. V priemere davam dokopy ako "hobby" 3-5 PC / tyzden, co je menej ako "profesionalny" technik, ktory ich ma niekolkonasobne viac, ale viac ako bezny user. Keby som to nevedel, asi mi za to ludia nedavaju lova, nemyslis? Lenze to taky <censored> ako Ty nema sancu nikdy pochopit. Preto s Tebou nema zmysel viest diskusiu.
P.S.: A nic ma nevie vytocit viac ako obmedzeny, debilny user, ktory pracuje neviem kde a mysli si ze pozral vsetku mudrost sveta.