Za akeho uzivatela PC sa povazujete?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

Za akeho uzivatela PC sa povazujete?

00-15%
5
3%
16-30%
5
3%
31-46%
21
12%
47-60%
25
14%
61-75%
60
33%
76-90%
42
23%
91-100%
22
12%

Celkom hlasov: 180

17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 17 »

Nooo..Vsetci..

Hovorite, ze ja viem toto toto toto... No nezabudajte na to, ze niekto iny to vediet vobec nemusi!

Cize... Napriklad kamos si nevedel prepojit jeden PC s druhym... Kopa inych nevie co je to defragmentacia a komp si nevicistia nikdy. Avsak poznam aj takych, ktori sa do tychto veci dost rozumeju...

Cize, dost bolo filozofovania - teraz sa hodnotte ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zarobenie17: To, ze tvoji kamarati nedefragmentovali disk alebo necistili PC je najaka vypovedna hodnota a dokazuje to, ze nieco vedia alebo ze nic nevedia??? Ohanat sa tymto je uplna hlupost. Takze ty vies co je defragmentacia a vycistis si PC, teda si guru a mozes si dat 100 percent. Kedze ja PC skoro vobec necistim, pretoze mam programy, ktore to robia automaticky a viacmenej do PC nic nepustia, tak mi hned pada skill a kedze ani nedefragmentujem disk, tak som lama.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

pomaly sa ucim robit web stranyky,a co sa tyka ostanych veci bez problemov. :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dal som si 61-75%. Potom som si prečítal tvoj rating a síce tam by som sa zaradil asi trocha vyššie.
No 61-75% som si dal, lebo: Za PC travim vela času, je to môj koníček a v súčasnosti aj príjem financii. No vidím ešte veľkú rezervu a zdroj vedomosti. Ani zďaleka o sebe nemôžem povedať, že by ma nič nemohlo prekvapiť, pretože denno-denne sa dozvedám nové informácie zo sveta IT a medzi nimi je dosť takých, čo dokážu aj prekvapiť.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Sheep napísal:No podla mna su najvacsi experti ti ktori vedia ako pocitac funguje a co sa v nom deje, nie ten kto si doma tunuje bedne, robi drsny overclocking a kazdy polrok kupuje novu graficku kartu, taky o kompoch toho vie velmi malo.
Takze ja viem ako komp funguje, a snazim sa si komp pravidelne upgradovat. Viem toho vela o HW. A kedze si kupujem casto do kompu nove veci (VGA, MB, CPU, PPU, ATX, RAM...) tak potom som podla teba lama?!
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

xXPAINKILLERXx napísal:Takze ja viem ako komp funguje, a snazim sa si komp pravidelne upgradovat. Viem toho vela o HW. A kedze si kupujem casto do kompu nove veci (VGA, MB, CPU, PPU, ATX, RAM...) tak potom som podla teba lama?!
zato ze casto kupujes veci si teraz tazky "ajťak" ? krajsie by bolo keby si malo kupoval a vedel perfektne vyuzit ..
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

ja som nieco medzi 0-60% .V PC mam poriadok,fragmentujem aspon 1krat za mesiac.
Ale tato anketo bola skora na SW a ja sa viac zaujimam do HW
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:zato ze casto kupujes veci si teraz tazky "ajťak" ? krajsie by bolo keby si malo kupoval a vedel perfektne vyuzit ..
Za prve: Nebolo to preteba ta otazka, ale neviem co je AJTAK, ale si myslis ze tym ze si kupujem veci do kompu, tak som lama? Ja dost o tom pochybujem uz le z toho dovodu, ze o tom HW musis nieco vediet...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

xXPAINKILLERXx napísal:Za prve: Nebolo to preteba ta otazka, ale neviem co je AJTAK, ale si myslis ze tym ze si kupujem veci do kompu, tak som lama? Ja dost o tom pochybujem uz le z toho dovodu, ze o tom HW musis nieco vediet...
to som nepovedal, anketa nie je dobre specifikovana, ja som apeloval ze takych ludi je vela, nevim preco si myslis ze som oznacoval prave teba, ale ok :wink:

HW si kupuj kolko chces mne je jedno
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nehcapem preco by som prave LAN mal spravovat. TO je najvacsia blbost ked byva v panelaku, ktory je plny dochodcov :-D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dal som si 46% aj ked sa hram s grafikou, webom a podobne,ale v pc mam poriadny bordel.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ja som si dal okolo 50%. V pocitaci mam ako taky poriadok, moje zaujmy sa tocia prevazne okolo HW, neprogramujem a nerobim ani grafiku
17
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:zarobenie17: To, ze tvoji kamarati nedefragmentovali disk alebo necistili PC je najaka vypovedna hodnota a dokazuje to, ze nieco vedia alebo ze nic nevedia??? Ohanat sa tymto je uplna hlupost. Takze ty vies co je defragmentacia a vycistis si PC, teda si guru a mozes si dat 100 percent. Kedze ja PC skoro vobec necistim, pretoze mam programy, ktore to robia automaticky a viacmenej do PC nic nepustia, tak mi hned pada skill a kedze ani nedefragmentujem disk, tak som lama.
vy ma nechapete? :lol:

ved to je iba to, ze je to iba taky vaber, co asi tak moze alebo nemusi dana uroven vediet...

a je tam aj uvedene to, ze pripadne mozete uviest vlastne hodnotenie...

cize myslim, ze je to v poriadku :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no ja si vyberam toto:
Riadna lama.
Ja viem robit aj s programami ako office ci photoshop. Zvladam aj trosicku lepsie surfovanie po nete.
Uz mi to celkom ide.
V pocitaci mam celkovo poriadok.
V tomto odbore sa pohybujem dlhsi cas.
Taktiez mam v pocitaci poriadok...
Pravidelne ho cistim a defragmentujem.

..cize priemer takych 26,7 percent :wink:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:to som nepovedal, anketa nie je dobre specifikovana, ja som apeloval ze takych ludi je vela, nevim preco si myslis ze som oznacoval prave teba, ale ok :wink:

HW si kupuj kolko chces mne je jedno
ok prepac som sa sekol uz budem dobry. :) :oops:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zo sucitu som si dal "00-15% - Riadna lama", nech zadavatel ankety nie je taky osamely :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Taka 60... Poriadok mam riadny , na to nedam dopustit, programujem tiez, ale bol by som so sebou 2x viac spokojny ak by om vedel tak dobra pracovat v Linuxe ako pracujem vo Windowse... :?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Tak dokumenty píšem, v pc poriadok mám, "surfujem" dlhšiu dobu a office zvládam...
Každopádne nerobím na ňom nič zložitejšie, teda by som dal cca. 25% ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zarobenie17: Tak na zaklade coho mam vypocitat tie percenta, ak je to len taky vyber a na danej urovni mozem ale nemusim ovladat veci z tvojho vyberu, hmm???
17
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:zarobenie17: Tak na zaklade coho mam vypocitat tie percenta, ak je to len taky vyber a na danej urovni mozem ale nemusim ovladat veci z tvojho vyberu, hmm???
presne tak. mozes dat to co mozes vediet ale aj nemusis. a ak vies nieco, co som nespomenul, tak to jednoducho dopises a podla toho sa sam ohodnotis ;)
Napísať odpoveď