RAM do HP nx6110
RAM do HP nx6110
cavte neviete kde by sm nasiel aku max RAMku mozem dat do notebooku HP nx6110 a aky typ??? lebo ja mam 256tku a chcel by sm aspon 1GB ale neviem ci mi ju zoberie... a tiez neviem aky typ...
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez mam tu istu masinu
Mam tam origos 512 MB pamat. Chcel som rozsirovat na 1GB, ale bol som upozorneny, ze nie vsetky pamate pasuju.Preto som si dal zistit kolko by ma stala pamat ktora by zarucene fungovala.
512MB 1.100,-
1GB 3100,-
ceny s DPH,dodavka do 24 hodin.
Trosku vela, tak som sa na to zatial vykaslal.Ale co som zistoval da sa dohodnut aj tak, ze prides a ak maju DDR1 (co nieje casto) v nejakom shope, tak je mozne ju odskusat v tvojom NTB.Dokonca v jednom by mi ju aj objednali a ked nebude pasovat nemusim brat.
PS:Ak sa ti bude chciet,posli SS, ze ako si spokojny s masinou, s akym problemom si sa stretol, coho sa treba vyvarovat atd.dik.
Mam tam origos 512 MB pamat. Chcel som rozsirovat na 1GB, ale bol som upozorneny, ze nie vsetky pamate pasuju.Preto som si dal zistit kolko by ma stala pamat ktora by zarucene fungovala.
512MB 1.100,-
1GB 3100,-
ceny s DPH,dodavka do 24 hodin.
Trosku vela, tak som sa na to zatial vykaslal.Ale co som zistoval da sa dohodnut aj tak, ze prides a ak maju DDR1 (co nieje casto) v nejakom shope, tak je mozne ju odskusat v tvojom NTB.Dokonca v jednom by mi ju aj objednali a ked nebude pasovat nemusim brat.
PS:Ak sa ti bude chciet,posli SS, ze ako si spokojny s masinou, s akym problemom si sa stretol, coho sa treba vyvarovat atd.dik.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Si blazon?? samozrejme ze nekupujemShrekzv napísal:Don_Pipino ..to kde kupujes 1GB modul za 3100sk ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sak kingstonka stoji 2200... to je kvalita:D.....ja som za goodramku dal 1800