Radeon Mobility 7500

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
midnight_man
Guru
Guru

Radeon Mobility 7500

Príspevok od používateľa midnight_man »

ahojte, dostal sami do ruk book so 7500 mobility..samozjreme aby v tom cert nebol...nemozem nainstalovat ovladac.....akonahle dam driver....BSD a koncim...uz som vyskusal asi 5 ovladacov...nic....napada vas dake riesenie? diky

dovod BSD je vypisany len na par sekund..pise tam daky subor ovladaca..ATI(volaco)tusim.dag dumping memory...
/// omluvam som to pisal narychlo nedoplo mi ze to pisem do volnej diskusie.
galleon
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa galleon »

aky os tam pchas?
skusal si stahovat ovaldace od vyrobcu notasu?
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

kedze je dovod vypisany na par sekund,tak rychlo stac Pause a hod sem presne,co vypise.
:wink:
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

stiahni si posledny ati catalist, pusti to, zacne ti rozbalovat subory niekde na C... potom sa hned pusti instalacia, tu zrus! daj ovladaci panel-pridat hardware, pridas nove hardwerove zariadenie, vyberies zo zoznamu graficke adaptery, tam das len prehladavat, a kde ti rozbalilo tam zvol cestu.. daj ok a pojde ti to :D sory za taky hnusny popis
midnight_man
Guru
Guru

chalani skladam PCcka od svojich 12 tich vsetko co ste tu napisali som vyskusal....posledne ovladace...ovladace ktory vysly original s bookom..ovladace od ATI....samostatny driver...bez somarin...proste to doinstaluje.....preblikne obrazovka..najde HW book ide....prave tlacitko..vlastnosti..nastavenia......je tam 640x480 na 8 bit..ako adapter je normalne 7500 radeon..DAC 350mhz normalne 32 mb...pritom rozlisenie mam normalne 1024...akonahle dam ok na okne koncim..BSD..ok skusim to s tym pauze. ale zevraj po nainstalovani WIN 2000 by to malo slapat...ze chalan tu mal 2000cku a ze vsetko slo..tak to nechapem.....sak zaklad WIN je predsa NT...aj tam aj tam....
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

skus omega drivers

Kód: Vybrať všetko

http://www.omegadrivers.net/archive.php
verziu : 3.8.252 (novsie ti nepojdu)
midnight_man
Guru
Guru

ty vole....kamo ty mas umna basu piva a flasku vodky...boha ono to ide..mna asi vystre.....DIKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Napísať odpoveď