ahojte, dostal sami do ruk book so 7500 mobility..samozjreme aby v tom cert nebol...nemozem nainstalovat ovladac.....akonahle dam driver....BSD a koncim...uz som vyskusal asi 5 ovladacov...nic....napada vas dake riesenie? diky
dovod BSD je vypisany len na par sekund..pise tam daky subor ovladaca..ATI(volaco)tusim.dag dumping memory...
/// omluvam som to pisal narychlo nedoplo mi ze to pisem do volnej diskusie.
Radeon Mobility 7500
-
manager666
Star
stiahni si posledny ati catalist, pusti to, zacne ti rozbalovat subory niekde na C... potom sa hned pusti instalacia, tu zrus! daj ovladaci panel-pridat hardware, pridas nove hardwerove zariadenie, vyberies zo zoznamu graficke adaptery, tam das len prehladavat, a kde ti rozbalilo tam zvol cestu.. daj ok a pojde ti to
sory za taky hnusny popis
-
midnight_man
Guru
chalani skladam PCcka od svojich 12 tich vsetko co ste tu napisali som vyskusal....posledne ovladace...ovladace ktory vysly original s bookom..ovladace od ATI....samostatny driver...bez somarin...proste to doinstaluje.....preblikne obrazovka..najde HW book ide....prave tlacitko..vlastnosti..nastavenia......je tam 640x480 na 8 bit..ako adapter je normalne 7500 radeon..DAC 350mhz normalne 32 mb...pritom rozlisenie mam normalne 1024...akonahle dam ok na okne koncim..BSD..ok skusim to s tym pauze. ale zevraj po nainstalovani WIN 2000 by to malo slapat...ze chalan tu mal 2000cku a ze vsetko slo..tak to nechapem.....sak zaklad WIN je predsa NT...aj tam aj tam....
skus omega drivers
verziu : 3.8.252 (novsie ti nepojdu)
Kód: Vybrať všetko
http://www.omegadrivers.net/archive.php-
midnight_man
Guru