Moja prva stranka

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
chicken1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Moja prva stranka

Príspevok od používateľa chicken1 »

Zdravim. Kedze som v tomto totalny zaciatocnik tak som hladal nejaky program cez ktory urobim stranku bez toho aby som musel poznat nejake kody a pod. Podarilo sa mi najst Trendyflash site builder co je sice trosku slaby program co sa tyka moznosti ale grafiku ma naozaj peknu a tak by som rad pocul vase komentare na stranky pod. typu... diq

Moj vytvor:

Kód: Vybrať všetko

www.edcservis.szm.sk
PS: chcem si urobit podobnu stranku aj pre seba tak prosim hodnodte co by sa patrilo zmenit abo ci rovno nepouzivat flash ale vytvorit standardny web...
PS2: diakritika tam schvalne nieje pretoze ju ten program nepodporuje...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

niekedy je menej viac :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mozno ta skritizujem viac ako by si cakal, ale co uz :D .

Ako tak pozeram tak stranka ma komercne zameranie a ma propagovat sluzby tvojej firmy, no podla mna by si si mohol odpustit tie hlasky typu "pocitace ktore su neodelitelnou sucastou kazdej rodiny", "opravime elektroniku ktora sa ako inak casto kazi", "Nasa firma sidli ako inak na Slovensku", keby som bol zakaznik tak po tom intre ani dalej nejdem a rovno by som zavrel prehliadac, koniec koncov nie je ho tam vobec potreba.
Tu gramatiku dories urcite, a po grafickej stranke to take zle nie je ale ako si prilis velke bolo vsetko, mam monitor s 1280x1024 rozlisenim ale ta stranka mi proste vybila oci, prilis velke tlacitka a listy...zvuky pri prepinani tlacitiek som uz tiez dlho nepocul, to by si mohol taktiez vypustit, polozka zaver je tiez az zastrasujuca. Mnohe veci si popisoval v 1. osobe a tie smajle v textoch by tiez nemali existovat.

Takze ak uz ta stranka je v povedomi zakaznikov tak ju rychlo prerob lebo musi robit hrozny dojem. Graficky sa snaz robit veci jednoducho, nemusi byt cela stranka komplet flash, daj tomu podstatu tak aby sa na kazdu stranku voslo co najviac informacii co tvoja firma ponuka, vykonava. No ten hosting si co najskor zmen, zaregistruj si domenu, kup rychly hosting ale ak myslis ze lepsie by si tu stranku nevedel tak si daj web vyrobit, robia uz od par tisic...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

Sheep to celé zhrnul :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a este aj ja pripomeniem, diakritiku musis doriesit... ak to je nejaka realna firma, tak tam proste musi byt... a o tom rozliseni neviem poveda, lebo mam 1024*768, takze mi to zobrazilo v pohodke...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ten vlniaci efekt na obrázkoch lcdčiek je otrasný.. :)

Je potrebné intro? Osobne nenávidím stránky, na ktorých sú nejaké flash intrá..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Plne suhlasim s tym, co napisal Lord3D. Ako navstevnik tej stranky som mal pocit, ze kazdu chvilu odtial nieco vyskoci a bude ma chciet odprasknut, skutocne mi to pripada ako daka strielacka ci co. Bo vsetko je strasne rychle, plno efektov. Vidiet, ze vies robit vo flashi, takze mas moj obdiv, ja neviem :D Ako povedal Lord3D...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

sry, ale vo mne ta stranka nenechala vobec dobry pocit.. prisla mi taka chaoticka a detinska...jak sa tam vsetko hybalo a blikalo a preskakovalo.. prislo mi to take cirkusove... vykasli sa na flash, to ma iba stranku dotvarat, nie tvorit.. :wink:
chicken1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chicken1 »

jo no jo pani... "zdrbali" ste ma pekne :D ale dakujem aspon poznam nazory ludi... super tak viem co mam robit, skusim sa z tym pohrat a taaaak mozno do pol roka sa znova ozvem :D... no ta stranka nieje moja je pre mensiu firmu tu z okolia... ako som hovoril som totalny zaciatocnik a ten flash tiez nieje moja praca, v tom programe si len vyberiete sablonu... :((( a szm je len na skusku... inak hosting sa kupi...
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

este taka malickost, nerob stranky vo flashy :) osobne nepouzivam flash player, nakolko 85% v nom su reklamy, maximalne mi na strankach neukazuje dake animovane blbosticky a podobne :)
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

jestli umis ve flashy tak mas muj velky obdiv taky bych to chtel casem umet zatim se ucim php tak uvidim
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

a este, kup si domenu a zaplat poriadny hosting
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Intro je posobive, no puzivaj diakritiku. Po intre nemen uz rozmer stranky, nechaj taky, aky je. Zuz pocet odkazov na 5-6, je to prehladnejsie. Sidlo a presnu adresu firmy maj na kazdej stranke.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

a dalsia vec je, ze flash nieje dobry na SEO, tj vyhladavac ti nenajde ziadny text, frazy ktore mas na tom webe pouzite, co je dost skoda :roll:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

kolotoce 4 Eveeer :D naozaj mi to pripada cele nejake cirkusove,kolotocove,detske...btw. neviem co ho tu chvalite ze vie robit vo flashi ked je ten program je nieco ako "wysiwyg flash" :lol: mno vsetky texty poupravuj aby pôsobili serioznejsie...webmasterr povedal mudrost ze ked das nejaky text z toho do googlu tak ti to nenajde pretoze je to nieco ako keby bol na nejakej stranke ulozeny obrazok v ktorom je napisane "pocitac" a obrazok sa vola obrazok.png potom ty das do googlu slovo "pocitac" a nic ti nenajde pretoze to je vlastne obrazok.png :) vykasli sa na flash...mozno nejaky flash header a tlacidla max...
Napísať odpoveď