Prince of Persia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prince of Persia

Príspevok od používateľa Hulkm »

nove pokracovanie Princa je ohlasene a uz teraz sa neviem dockat....tu je par informacii co je zatial zname....
Prince of Persia - preview
obrazky su este asi len artworky ale aj tak to vyzera dobre......co vy na to???
Prílohy
art2x.jpg
img1.jpg
img2.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no tie artworky su krasne ale cool nazov to ma "Prodigy":cernoch: nocez leto bude novy comp tak dufam ze to potiahne
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mne sa osobne nepaci ta grafika(pokial bude aj v hre animovana), ak bude terajsia podoba poriadne prepracovana a skvela hratelnost, tak to vynahradi aj tu "slabu"(po assassins creed ktore vydali ako poslednu hru, tento POP vyzera po grafickej stranke divne) grafiku
Filipito
Darca
Darca

ale ved to su artworky ako mozes z nich vidiet aka bude grafika?

//su-do: jj ale AXO daco hovoril
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Filipito napísal:ale ved to su artworky ako mozes z nich vidiet aka bude grafika?
nijako...
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:nijako...
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft
jj Ubisoft je na toto macher...od prveho Princa to vylepsuje...hral som vsetkych, jedno som nedohral koli volakemu bugu a trojku uz ani neviem preco ale Warrior Within som presiel to sa mi velmi pacilo....bolo to nove od jednotky a temnejsie.....assassina mrvim teraz len to volako zacina byt monotonne :? ....pokracovanie berem aj keby neviem co a keby bola aj taka grafika......ta kreslena grafika je zaujimava ale aj tak si myslim ze toto neni konecne
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

tiez sa na toto dost tesim.hral som vsetky casti a velmi sa my to pacilo. Si este pamatam ako som hraval 2D princa hh haluz ale toto bude pecka 2 som presiel 2 krat a trojku som presiel 3 krat takze na toto sa tesim hlavne ked to je od rovnakych tvorcov Assassina :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

teším sa na to..Price of persia je skvelý aj ked na PC som ho nehral koli slabemi kompu...do rúk sa mi dostal POP Warior Within aj Two Thrones na Xbox a bol som do toho neuveritelne zažratý...skvelá gameska...dúfam že čoskoro bude nový Pc alebo nejaká konzola aby som mohol konečne niečo zadrviť :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ono to nie su vsetko artworky, je to cellshadove. Teda ma to byt cellshadove.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

hmm,takmer kazdy tu hral warrior within aj two thrones ale ci tu niekdo hral sands of time,to tu neni,ja som hral vsetky tri casti,warriora mam dokonca origo s ceskym dabingom,proste skvela trilogia,uz sa tesim na tohto noveho :)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

presiel som vsetky casti 3krat a stale ma to bavi.Uz sa tesim na novu cast
Filipito
Darca
Darca

Daggertail napísal:hmm,takmer kazdy tu hral warrior within aj two thrones ale ci tu niekdo hral sands of time,to tu neni,ja som hral vsetky tri casti,warriora mam dokonca origo s ceskym dabingom,proste skvela trilogia,uz sa tesim na tohto noveho :)
nj ten sands of time to je perfektna klasika..... no ja mam vsetky 3 casti original
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

volake nove omrvinky o hre [Běhání po stěnách v novém Prince of Persia ]

//autoeditácia príspevku ( 28 May 2008, 21:38 )
POZOR!!! prve video z pripravovanej hry z UbiDays 08 z ktoreho osm velmi rad lebo to vyzera dost dobre a na konci je napisane HOLIDAY 2008 :smt009
[Ubidays 2008: Trailer]
Filipito
Darca
Darca

ty vole teraz oznamene a hned to bude no kurna este stastie ze mam novu grafu ktora by to mohla zniest :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

velmi putavy trailer... bude to supa hra.. o grafike tam nebolo nic.. v podstate to boli len animacky.. len nove misie atd... este si pockame :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

PoP trilogia je pre mna dokonala vo vsetkych smeroch a tak som fakt, strasne ale strasne sklamany ako to zohizdili. Fakt, Cell-shade? Oka, to by som este prezil, ale ked som ten trailer pozrel tak mi bolo do placu. Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...

Hamba.

//Ktory retardovany potrat mi uz len da k- za to ze vyjadrim svoj nazor? Imbecilita.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Gangy: absolutny suhlas...
Grafika sa da prezit,ale postavu princa totalne "zprasili", pohyby,alebo nebodaj komba - no skoda reci ;(

Asi budem velmi naivne dufat,ze maju este cas prerobit to na stareho dobreho princa z Warrior Within.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mna Two Thrones sklamala hlavne v soundtracku. Dufam ze aspon tu sa vratia k WW... :cry:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

lekoklatik napísal:Mna Two Thrones sklamala hlavne v soundtracku. Dufam ze aspon tu sa vratia k WW... :cry:
Pravda WW mal super soundtrack, maximalne sa to tam hodilo Two Thrones hravam teraz :D a dufam ze toho dalsieho princa spravia aj na PSP, lebo na kompe mi to zrejme nepojde :S
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal: Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...
kedze to bol este len prvy trailer tak to vobec nemusi znamenat ze takto budu konecne pohyby vyzerat...kooperativa by mala byt ale nemyslim ze v takomto zmysle...volako vela sudis podla prveho renderoveho videa
minob napísal:Asi budem velmi naivne dufat,ze maju este cas prerobit to na stareho dobreho princa z Warrior Within.
si myslim ze sa to bude mozno viac podobat na WW lebo sa to vracia k temnejsiemu prostrediu co sa mi na WW aj pacilo...T2T ma velmi nebralo

na Sectore pisali ze na E3 bude predvedeny hratelny Princ tak sa uvidi ako to bude stymi :wink: kombami, atmosferou a ci to bude vlastne za neico stat
Napísať odpoveď