Planujem ist zajtra kupit nejaku racingovku, ale neviem sa rozhodnut aku... Co sa recenzii tyka, myslim ze som ich videl dost ale ziadna ma nejako specialne neoslnila... neviete poradit, aka je najlepsia popripade v necom nova?
Ak chces nieco arkadovejsie, tak nejaky Toca Race Driver. Ak nieco realnejsie, tak GTR2 alebo Race! pripadne Live for Speed, ale to sa predava len u niekolkych firiem alebo cez net.
//jj Flatout som zabudol, vyborna je ejdnotka aj dvojka a pritom uz pri uvedeni to malo budgetovu cenu
treba napisat konkretnejsie.. ci arkadovku (TOCA, COLIN MCRAE)
alebo simulaciu.. (GTR, GTR2, RACE 07, rFactor, Race - The WTCC Game, LFS)
a ci nejake rally, alebo cestne.. inak v nazve racingovka mozu byt aj formule alebo aj motorky.. (MOTO GP)
takze ak originalku tak zo vsetkych moznosti by som bral LFS.. to ma najsirsie vyuzitie... ostatne by som nekupoval urcite.. mozno jedine GTR2, aj tam sa hraju ligy s originalom.. ale podla mna je zabavnejsie LFS a ako som pisal.. s väcsim obsahom
Mateq napísal:Veď napísal Nechápem prečo mu radíte FlatOut 2, keď je to arkáda jak hovado.
Počítam že chce poriadny simulátor, takže jednoznačne Live For Speed.
Ja som tiez na simulatory, ale Flatout 2 som si uzil maximalne, navyse za tu cenu...to si moze kupit Flatout a k tomu nejaky simulator.