Co byste doporucili za antivir

Informácie o software, ankety...
Silent
Star
Star

Co byste doporucili za antivir

Príspevok od používateľa Silent »

Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co byste doporucili za antivir

Príspevok od používateľa Hulkm »

Silent napísal:Co byste doporucili za antivir . Ja mam nod32 a me se zda dobry
ked mas antivir s ktorym si spokojny a nemas snim problemy tak naco zhanas iny.....ja mam napr avast a s ktorym som spokojny a este som nemal problem s utokom volakeho skodliveho programu
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

j to jsem videl s tim nodem a proto chci radsi jiny at mi to tohle neudela chtel bych kasparsky ale sere me tam ta licence a avast jak se aktualizoval na novy tam me mrznul
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no ani ja som s nodom uz neni moc spokojny potom co som videl v tom prispevku.. ale neviem ze co dat nemiesto nodu.. a aby som s tim nemal starosti s licenciami atd..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

antivir v podstate hociaky, ale treba aj rozmyslat a nespravat sa tak aby vsetky trojany a virusy same naskakali do pocitaca
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Suffel napísal:no ani ja som s nodom uz neni moc spokojny potom co som videl v tom prispevku.. ale neviem ze co dat nemiesto nodu.. a aby som s tim nemal starosti s licenciami atd..
to ta akoze ten prispevok presvedcil o tom, ze je nod slaby alebo si skusal dat iny antivirus do svojho compu a testoval si? Nehovorim ze je nod uplne super bez chyb ale neviem ci by som presiel na iny avs len kvoli tomu ze niekomu nieco nod nenasiel a mne pracuje uplne v poho... Ak chces free tak by som hodil Avast!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suffel: Uz si neni moc spokojny s Nodom len na zaklade toho co pisal uplink??? Zaujimavy nazor.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Nod
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som velmi spokojny s Kasperskym , uz ho mam nejaky ten rocik a aktualizacie nerobia ziaden problem.. :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hojko napísal:Suffel: Uz si neni moc spokojny s Nodom len na zaklade toho co pisal uplink??? Zaujimavy nazor.
nie tak som to nemyslel ok v poho berem aj nod ale myslel som to tak ze ma to odradilo ked som videl na tom screene ze kolko tam bolo vyrusov tak to ma najviac odradilo..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Uz sa to tu rozoberalo snad 100x. Kazdemu podla chuti. Ja ti poviem, ze Avast!, hojko ti povie NOD a uplink ti povie Kasperky. Kazdy mame ine skusenosti. Prejdi si temy, potom si prejdi nejake porovnania a testy (Google) a vyber si. Hlavne ale pouzivaj rozum a necakaj, ze antivirus spravi za teba vsetko.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suffel: Precitaj si celu diskusiu, tam je spomenute, ze to bolo 5000 infikovanych suborov, ale nie virusov!!! Tych virusov tam bolo par a neverim, ze sa tam dostali len tak a Nod by ich nezachytil, ponukol som v tej teme aj argumenty a otazky ako sa tam vobec dostali, ale odpovede som sa nedockal.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Silent napísal:j to jsem videl s tim nodem a proto chci radsi jiny at mi to tohle neudela chtel bych kasparsky ale sere me tam ta licence a avast jak se aktualizoval na novy tam me mrznul
Tak pokial viem, aj na NOD, potrebujes licenciu, alebo si mozes stiahnut 30 dnovu trial verziu, to iste plati pre KAV.A pokial chces menit AV, len koli tomu Topicu o NODe, tak potom mam pre teba antivirak jak vysity.

Vytrhni kabel s NETom zo steny vypni PC a zamkni do trezora. :!:

LOL :lol:
Zamknuté