Obnova systemu na inom PC. HELP!!!!!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Milky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Obnova systemu na inom PC. HELP!!!!!!!

Príspevok od používateľa Milky »

Nazdar vsetci. Mam takyto problem. Cez program Acronis True Image Home Edition 11.0 som si vytvoril zalohu (klon,image, obraz) svojho disku C, kde mam nainstalovany Windows XP Pro SP2. Napalil som si ho na CD a prisiel som ho nahodit kamaratovi na jeho comp. Ale ked si po obnoveni systemu, program vypytal restart PC a vo faze, ked nabieha operacny system mi PC restartlo, mi velmi do smiechu nebolo. Uz som vedel, ze polhodinova zalezitost ako som si to na zaciatku myslel, to urcite nebude :cry: . A mal som pravdu. Presedel som 12 hodin :cry: :cry: :cry: za tym PC a samozrejme nepodarilo sa mi to nahodit. Cize mal som dost dobre stravenu sobotu :D :D . Skusal som vsetko mozne, no nic nepomohlo. Poradte please. Da savobec nahodit zaloha systemovej particie disku na iny PC, ci uz cez Acronis alebo iny program tak, aby bez problemov fungovala? Velmi by ste mi pomohli.
Dik.
reznick
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Iny comp = iny HW = ine drivers = problemy a pomala smrt.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Windows to s najvacsou pravdepodobnostou neprezije. Vynimku by tvoril rovnaky cipset, to by este slo. Ja som mal dualboot win a ubuntu. Win skapal po vymene dosky, cpu a grafy v momente, ubuntu fachalo dalej, akoby sa nechumelilo. Najskor je to otazka stavby celeho systemu, ale to necham na odbornikoch :D
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Preinstalovanie bez formatu z instalacneho media WinXP pomoze a o nic okrem driverov neprides.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Cez Acronis to funguje velmi dobre, ale tu bola chyba spravena hned na zaciatku :) Pri klonovani na inu masinu, treba pouzit Acronis Universal Restore

more info: http://www.acronis.com/enterprise/produ ... store.html
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Dokazal by ten Universal Restore preniest system nainstalovany vo VMWARE na normalny disk v PC?
Milky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Milky »

Tak to je vynikajuce, len by som este chcel vediet ci ten Acronis Universal Restore je dalsia aplikacia, alebo je to len sucast aplikacie Acronis True Image, ktoru v nej treba zapnut?

//autoeditácia príspevku ( 10 May 2008, 2:25 )
Takze stiahol som si Acronis True Image Echo Enterprise Server a k nemu aj Universal Restore. Konecne som sa niekde pohol :) :) .Ale ako pozeram, tak pozeram, ten Echo Enterprise Server se nijak nezmenil, ked som do neho doinstaloval ten Universal Restore. Ako mam vlastne najst a hlavne spustit ten Universal Restore?

//autoeditácia príspevku ( 19 May 2008, 22:37 )
TAKZE DAMY A PANI, FUNGUJE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D. A bez jedinej chybicky. Uz som tu zalohu nahodil na dva notebooky a system slape ako hodinky. KONECNE!!!!!!!!!!!!!! Dost bolo osemhodinoveho sedenia pri instalacii 8). Killa_bee RESPECT!!!!! Velmi si mi pomohol kamo!!!!! Karma samozrejme + bracho. Este raz dik.
Napísať odpoveď