Martin Plaza- Ste za alebo proti?
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Martin Plaza- Ste za alebo proti?
Udajne by sa malo za par rokov stat novou dominantou martinskeho centra tzv. Martin Plaza.Budem rad ak sa aj v Martine daco rozhybe, ale ci prave toto je vhodné, neviem, zatial neviem vyjadrit nazor...a co vy martincania?
http://mtmagazin.blog.cz/0703/martin-plaza
http://mtmagazin.blog.cz/0703/martin-plaza
-
olololwtfomg
Expert
nie som sice z Martina ale vypada to dobre, snad sa to nebude stavat dlho ako Narodne divadlo..
.. pozdava sa mi ta myslienka. hlavne toto
Nový objekt ponúkne občanom mesta mnoho rôznych funkcií od ponuky obchodov, služieb, stravovania, zábavy, športu až po nové kancelárske plochy a v neposlednej rade mnoho nových parkovacích miest.
.. pozdava sa mi ta myslienka. hlavne toto
Nový objekt ponúkne občanom mesta mnoho rôznych funkcií od ponuky obchodov, služieb, stravovania, zábavy, športu až po nové kancelárske plochy a v neposlednej rade mnoho nových parkovacích miest.
-
Hossa1881
Medium Professional
podla mna by stacilo nieco na styl tulipu s jednym poschodim a nejak architektonicky sa na tom vysantit, toto sa mi zda moc megalomanske vsak nech je ako chce mame s vrutkami 70 s ostatnymi blizkymi dedinami cca 80 000 a len samotna zilina ma cez 90 a nema taketo projekty aj ked som zvedavy ako to dopadne s auparkom u nich
unas sa to podla mna nevyuzije
unas sa to podla mna nevyuzije
-
papillonbubu
Expert
no neviem. na jednej strane to je síce super investovať do martina... len zase proti sú veci:
1. už tam nebude normálna tržnica s ovocím a zeleninou???? preboha... podľa toho čo vidím, keď som doma mamka vždy donesie lepšiu a chutnejšiu zeleninu odtiaľ ako keď je z tesca.... (tam sú niekedy krásne kusy, len tá chuť
)
2. v rámci toho, že je tam pekné historické centrum prečo by sme netresli do MT, ďalšiu "krásnu" novostavbu? nemám síce nič proti miléniu a tak, ale riešiť to v nejakom staršom štýle asi budú len ťažko. Pouvažovať či sa to tam skutočne aj hodí by nebolo odveci.
3. prekrásne, že novodobé rodinky s deťmi, budú mať zase o jedno miesto viac na nedeľný výlet s deťmi, prečo im ukazovať nejakú prírodu či kultúne pamiatky, keď ich možu povoziť na vláčiku v uzatvorenom priestore?
1. už tam nebude normálna tržnica s ovocím a zeleninou???? preboha... podľa toho čo vidím, keď som doma mamka vždy donesie lepšiu a chutnejšiu zeleninu odtiaľ ako keď je z tesca.... (tam sú niekedy krásne kusy, len tá chuť
2. v rámci toho, že je tam pekné historické centrum prečo by sme netresli do MT, ďalšiu "krásnu" novostavbu? nemám síce nič proti miléniu a tak, ale riešiť to v nejakom staršom štýle asi budú len ťažko. Pouvažovať či sa to tam skutočne aj hodí by nebolo odveci.
3. prekrásne, že novodobé rodinky s deťmi, budú mať zase o jedno miesto viac na nedeľný výlet s deťmi, prečo im ukazovať nejakú prírodu či kultúne pamiatky, keď ich možu povoziť na vláčiku v uzatvorenom priestore?
hojko: to ze tam je nemocnica by nemusel az tak vadit (susedilo by to iba s par budovami)... imho s tym urcite rataju a to by im urcite niekto nepovolil keby to malo nejak ohrozit chod nemocnice
no a oni to uvazuju ako zakoncenie celeho centra z juznej strany ... tak su uz "moderne" budovy prioru a poistovne .. no ale je tam zase kostol :-/
no a oni to uvazuju ako zakoncenie celeho centra z juznej strany ... tak su uz "moderne" budovy prioru a poistovne .. no ale je tam zase kostol :-/