stale myslim na EX-priatelku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kofola
Novice
Novice

stale myslim na EX-priatelku

Príspevok od používateľa kofola »

zacinam mat problem s ktorym si neviem poradit. Mam dlhorocny vztah s babou (4 roky), ale v poslednej dobe stale myslievam na babu s ktorou som chodil este na strednej skole. Dokonca sa mi o nej uz aj sniva v noci. Nieje to nic sexualne, proste len nejaky bezny rozhovor, nejaka prechadzka a tak podobne. Tu babu som dost dlho nevidel, len som ju sem tam letmo zbadal, ale mame dost veci podobnych, a niekedy ani nechapem preco sme sa kedysi rozisli.

No a teraz mi poradte co mam robit. So svojim terajsim vztahom som spokojny, rozumieme si a mame sa radi.
Mam tu babu vyhladat a porozpravat sa s nou, alebo to radsej vobec neriesit? kontakt na nu by som si vedel zohnat cez jej sesternicu, ale zatial to vobec nechcem riesit, cakam nech sa to nejako vytrati. Ale ono sa to vracia, a hlavne ma prekvapuje ze sa mi obcas prisnije, to akoze vobec nechapem. A potom mi cely den vrta v hlave.
x-nina
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa x-nina »

Fuuha aj mne sa to stáva :lol: Tiež mam super vzťah so svojím chalanom ale občas myslievam aj na ex a nemožem si pomocť..no čo už asi prvá láska je predsa len prvá... :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

tak na ňu nemysli.. a podľa mňa by som ten kontakt neriešil, pretože.. pretože je to p*čovina.. :) predsa svoje dievča miluješ, a si šťastný, ako si sám napísal, tak kde je problém?.. nemysli na ňu cez deň.. a potom sa ti o nej nebude snívať.. :) :wink:

x-nina: už druhý tvoj príspevok bol úplne od veci.. robíš si srandu z vecí, ktoré pre ľudí vôbec nie sú smiešne a trápia sa nimi.. takže neviem, o čo ti ide.. :roll:
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

ZitePunkom:Ako si prišiel na to,že si z toho robím srandu?Preboha veď som iba napísala,že mam podobný problém.Ok človek tu už ani nemože napísať co chce :cry:

A ešte možno že keď na ňu myslieva tak k nej ešte niečo cíti ..!!
kofola
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kofola »

no spolu niesme uz asi 8 rokov. A bola to moja prva laska. A nemyslievam na nu furt, len po tom ako sa mi prisnije. To len vtedy mi take 3-4 dni brutal vrta v hlave, a potom je zas na nejaky mesiac pokoj. Len mi to naozaj pride zvlastne, lebo teraz ju vlastne ani nepoznam, za tu dobu sa musela neuveritelne zmenit, ja som sa tiez zmenil, ale vzdy nejaka spomianka sama vyplava na povrch.

Kontakt na nu teda nejdem riesit, lebo naozaj to je blbost, ked sa nad tym zamyslim
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

no podla mna to je normalne... tiez sa mi sniva o byvalej, o terajsej, aj o inych babach kadeco :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

x-nina: nemyslím, že k nej ešte niečo cíti po 4 rokoch.. :wink: alebo sa mýlim?.. myslel som hlavne ten druhý príspevok.. dnes mám zlú náladu.. jedna vec ma strašne vytočila.. ak si to tak nemyslela, tak prepáč.. :)

//edit: myslím, že je normálne, že niekedy sa vám vyjaví spomienka, čo ste zažili a preto to nie je výnimkou, ani u vašich bývalých.. (ja ale radšej na ňu nespomínam, pretože to bola chyba.. :? ale stáva sa.. )
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kofola napísal:no spolu niesme uz asi 8 rokov. A bola to moja prva laska. A nemyslievam na nu furt, len po tom ako sa mi prisnije. To len vtedy mi take 3-4 dni brutal vrta v hlave, a potom je zas na nejaky mesiac pokoj. Len mi to naozaj pride zvlastne, lebo teraz ju vlastne ani nepoznam, za tu dobu sa musela neuveritelne zmenit, ja som sa tiez zmenil, ale vzdy nejaka spomianka sama vyplava na povrch.

Kontakt na nu teda nejdem riesit, lebo naozaj to je blbost, ked sa nad tym zamyslim
snivalo sa ti o nej no a co ? predsa ste spolu tento zivot istu dobu prezivali spolu tak to je normalne a to ze k nej necitis nevadi aj men sa sniva o kadejakych blbostiach a tiez je to obcas na zamyslenie ale moja rada znie nevsimaj si to nejako extremne nema to zmysel ved kebyze ju aj vyhladas co jej povies ? ze ahoj sniva sa mi o tebe co spravime ? je to zly napad nechaj to tak ako to je ono to casom prejde mozno mas nejake horsie obdobie neviem nepoznam ta ale drzim palce :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a preco by si sa s nou nemohol stretnut? bojis sa niecoho? ze by city zase vzplanuli alebo co? sam hovoris ze to je v pohode... asi nie...

tymto pozdravujem svoju bejvalu, ktora tu furt chodi citat a nic nepise.) jak se mas? :D
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

tak,podla mna kludne chod za nou,pokecat a tak...ved ked ste boli spolu asi si k nej nieco citil:) no a teraz mozno podvedome chces aby ste boli spolu castejsie-ako kamosi myslim...ked vravis ze si vo vztahu spokojny asi ti nechyba dievca:) skor kamaratka a o tejto vies ze je naozaj super baba...vies,mozno len nechces stratit dobru kamaratku tak ti podvedomie naznacuje ze mas utuzit vztahy:)
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ja by som radil dať sa s ňou do kontaktu ak ti nijak neublížila a rozišli ste sa v dobrom tak by to malo byť v pohode. podvedomie si to samo pýta. zjavne si mal dotýčnú veľmi rád a chcel by si ju ešte vidieť povedať jej aspoň ahoj a to by si mal, bo čo ak napríklad odíde do zahraničia za prácou a pod? bude navždy preč a ty si jej už to ahoj povedať nestihol. potom ťa to bude trápiť možno aj celý život. ak ťa trápi čo by na to tvoja terajšia tak jej to proste povedz vysvetli jej že ju ľúbiš a vracať sa k bývalej určite nechceš iba si ju dlho nevidel a chcel by si ju vidieť, pozdraviť ju a pod. No alebo to nehaj tak počkaj a možno ti nadobro prvá láska vypadne z mysle, aj keď je to mi príde nepravdepodobné.......ako vravím len aby nebolo neskoro :wink:
:smt006
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

ja mam taky problem tiez..neni to sranda lebo zabudnut sa tak lahko neda noo.. :cry:
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Neboj je vela takych pripadov ja tiez obcas myslim na svoj byvalu ale je to len take obdobie pak to odzvoni a je pokoj na daky cas ale vzdy sa to vrati stym uz nic neurobis :(
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Podla mna le jedno, ja by som sa s nou urcite nestretol (predstav si ze by Tvoja dievcina prisla za Tebou s tym ze sa chce stretnut s byvalym, asi by Ti to nebolo celkom prijemne.) a hlavne na nu nmysli. Ale naozaj nemysli, pretoze aj to ze si povies ze nejdem na nu mysliet tak na nu myslis, proste si najdi nejau inu zabavu keby Ti mala prist na rozum, aj tym ze ju tu riesis si ju stale pripominas.. Proste na nu nemysli a ono to prejde :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

8 rokov dozadu, 4 roky mas terajsiu holku, tazke rozhodnutie, no som zvaz preco na nu myslis a co ta k nej taha. Na tvojom mieste by som zriesil kontakt a isiel si s nou sadnut, co ty vies mozno je to ta prava...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

preco by sa s nou nemal stretnut? ak sa rozisli v dobrom, tak naozaj nevidim dovod, aby sa nestretli. ja sa s byvalou obcas stretavam a nevidim na tom nic hrozne alebo zvlastne. a kludne to poviem aj priatelke, ze idem s byvalou na chvilu von. neviem si predstavit, ze by to neakceptovala. keby sa moja priatelka rozisla v dobrom so svojim byvalym a sla by s nim obcas von, tak by mi to tiez problem nerobilo. hovori sa, ze z priatelstva moze byt laska, ale z lasky priatelstvo nie. podla mna uplny nezmysel. i ked som mozno vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Zložitá situácia.

Si spokojný so svojou terajšou? Ak je všetko v poriadku, len Ti ex chodí po rozume, to znamená, že Ti prišla k rozumu raz určitou zhodou okolností, Teba to znepokojilo a nech Ťa už čosi zaujme pozitívne alebo negatívne a je to dostatočne silné a hraješ sa s tým v myšlienkach (či už pozitívne alebo negatívne), potom to v myšlienkach pretrváva. Dupľom keď je to niečo, čo malo takýto intenzívny emocionálny charakter (prvá láska, 4 roky... fuch, ja s mojou len pol roka). Riešenie by som povedal, že nasleduj intuíciu, ale v prvom rade by si sa mal pokúsiť eliminovať myšlienky na ňu. To že sa Ti o nej sníva je len výsledok Tvojho koncentrovaného duševného postoja. Znepokojovalo Ťa myslenie na ňu > ďalšie myslenie na ňu a potom výsledok že sa Ti aj prisnilo viac krát. (Teda ak som dobre pochopil, že sa Ti prisnilo aj PO tom, čo si mal problém s týmto premýšľaním). Toto je jasné jak facka, nikto mi nevyvráti, že čo Ti opsledné chodí pred spaním po rozume (už ale v MIMO stave nie v priamom vedomom), tak sa Ti s tým spája aj sen.

Ako eliminiovať myšlienky? No problem. Hlavne si treba povedať no problem. nepovedať: Ach kristus zas je to tu, čo teraz, čo teraz?! -> chyba. Jednoducho: "aha, zas je to tu, okey, nevadí, kde som skončil?" a pokračuj v rozrobenom. Prípadne začni rozoberať niečo v hlave, čo Ťa veľmi nebaví, alebo čo Ti robí problém, čo je s tým total nesúvislé. Ak nebudeš mať dostatok sily, alebo Ťa to bude napádať viac a viac, potom si myslím, že zober telefón, či auto či bycikel či čo a skontaktuj sa s ňou. Len tak, prípadne jej to rovno povedz a zasmej sa nad tým alebo ja neviem a hotovo. Ak sa začne niečo nedajbože kľuť, čo by mohlo znamenať zlé (ale aj dobré, budúcnosť nevidíme), tak hlavne sa netráp. Choď s prúdom vody, ničomu neodporuj a konaj to, čo Ti vraví intuícia kontrolovaná rozumom.

Držím palce. Nestresuj hlavne.
Napísať odpoveď