Podvadzame...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
reznick
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych... Vsetko je o tom co investujes a kolko sa ti vrati spat.
Podvadzanie a nevera vo vztahu je len vyvrcholenim nakopenych problemov a za tie su zodpovedny obaja partneri. Preto si myslim ze samotna nevera nie je 100% chyba toho kto podvedie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jozinko napísal:No lenze pokial ma vztah tak neviem co si vobec nejaku neveru pripustil, uz to je dost sproste a nefer voci tej holke.. Jako ked mam vztah tak ostatne baby prec, neexistuju pre mna, aspon ja to mam takto..Mohol by som mat krizu akukolvek, byt na dne, opity alebo cokolvek ine, pokial nejaky vztah mam tak sa susredim len na nho a na nic ine.. AJ pokial je kriza tak porozmyslam kde sa nieco zmenilo a ci sa to neda napravit a nie obzerat sa po inych sukniach..
Aha, no to je pekne, len som akosi nezachytil tvoju radu pre neho.
Sheep napísal:ak tu nato LVP je tak co mu mame poradit, nech robi co? jedine ukoncit jeden zo vztahov, na dve strany sa proste hrat neda
No lenze chlapik ma v hlave gulas, a urcit si priority je niekedy tazsie ako hrat sipky po osmich pivach.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

reznick napísal:Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych... Vsetko je o tom co investujes a kolko sa ti vrati spat.
Podvadzanie a nevera vo vztahu je len vyvrcholenim nakopenych problemov a za tie su zodpovedny obaja partneri. Preto si myslim ze samotna nevera nie je 100% chyba toho kto podvedie.
to je moc individualne
mi-chau napísal:No lenze chlapik ma v hlave gulas, a urcit si priority je niekedy tazsie ako hrat sipky po osmich pivach.
urcite :D no proste jedine co moze robit je bud to takto robit a tajit dokym to ide alebo hrat len na jednu stranu, aspon aj ine riesenie jeho problemu nevidim
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kdo vie ci to tu autor este cita, ale ak nahodou ano tak ti to poviem par vetami...Porozpravaj sa s priatelkou..hodte rec...skuste to vyriesit ako dospeli ludia.Uvidis co z toho. Ak sa to nepodari(co dufam ze sa podari) tak vec ze tym ze ju nechas a, ze by si si zacal s tou druhou babou ublizis tak jej ako priatelovi tej druhej baby ktory ju ma evidentne rad.(na druhu stranu je to lepsie ako udrziavat vztah len preto aby bol a trapit sa, to berem) Len si to treba troska viac porozmyslat. Ale pamataj ze ak dojdete k tomu ze to nema vyznam.Vzdy je lepsie skoncit ako drzat to umelo nad vodou, ci uz tym ranis priatelku alebo nie.Klamat by si nemal. GL
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

reznick napísal:Plati jedna pravda: Ak od partnerov dostavame to co pozadujeme tak je vsetko OK, ak nie tak to hladame to u inych...
amen. takto to vzdy bolo, je a aj bude. ak nieco naozaj chyba, tak vztah nie je kompletny. ci uz je to komunikacia, opora, sex, zabava, vasen... je to jedno. kazda jedna zlozka je dolezita. je to prirodzene, ze ked niekomu nieco chyba, tak to hlada. nevravim, ze treba hned dievcinu podvadzat, ale treba si uvedomit ako to je a ako sa da pokracovat.
zaver: nepodvadzat, uvedomit si fakty, city a rozhodnut sa ako dalej
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Mám tri frajerky a žiadnu manželku,je to podvádzanie? :!:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

cumel30 napísal:Mám tri frajerky a žiadnu manželku,je to podvádzanie? :!:
Ty vole daj si facku :roll:

///alebo rovno 2..jednu za blby prispevok a druhu za jeho obsah, a este kazda stych 3 frajeriek by ti mala dat po jednej!
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

midnight_man napísal:Ty vole daj si facku :roll:

///alebo rovno 2..jednu za blby prispevok a druhu za jeho obsah, a este kazda stych 3 frajeriek by ti mala dat po jednej!
lehni potvoro :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No nie, nieje to podvadzanie... pokial si šejk tak mas este malo tych slecien.. ale predpokladam ze si len 15 rocny frajer, co nevie co so semenom.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

To mi-chau : ja som mu poradil snad jasne, ked uz to pos*al tym ze zacal svoju holku podvadzat (co nemal) nech je aj pripraveny niest nasledky, nech sa zachova ako CHLAP a nech svoju holku len neklame, pretoze to je dost sproste :smt071
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

takze v prvom rade by ste mali vyriesit prve vztahy..ked uz ste spolu nieco mali,len ste si dokazali ze tych povodnych partnerov nechcete...takze by som to skoncil s nimi a zacal s tou kolegynou.. :wink: ale urco by si nemal klamat tej svojej povodnej..neni to dobre ked ju podvadzas :aasmile2:
Napísať odpoveď