DIGI-TV alebo Normal Satelit zo Skylink alebo UPC direct
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam UPC...okrem toho ze je to drahe tak to facha dobre , ziadne vypadky-len minimalne
My platime uz cca 800sk na mesiac a mame zakladne programy(ziadne HBO, Viasat, Huster,CN a pod..)
Kazdu chvilu totiz idu hore ale vraj ked nahlasim ze chcem vypovedat zmluvu tak mi zavolaju a slubuju znizenie ceny o 50% a podobne veci..prave to skusam, dnes som volal nech ma odhlasia..dam vediet ako zareaguju
My platime uz cca 800sk na mesiac a mame zakladne programy(ziadne HBO, Viasat, Huster,CN a pod..)
Kazdu chvilu totiz idu hore ale vraj ked nahlasim ze chcem vypovedat zmluvu tak mi zavolaju a slubuju znizenie ceny o 50% a podobne veci..prave to skusam, dnes som volal nech ma odhlasia..dam vediet ako zareaguju
-
satelitik11
Medium Professional
Takze nakoniec som si objednal Digi Tv ... stoji to 290Sk mesacne mam 70 programov ... Super ...mam to uz asi tri tyzdne ... po zavolani ku dealerovy si ma zaznamenal a za tri dni potom mi uz doma montoval
ziadne vypadky , ziadne zrna nic .. a to byvam pod tatramy kde je furt zle pocasie ... spokojnost nadovsetko