Cim to je? Doba? Choroba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tempus7 napísal:Mňa by len zaujímalo čo sa tým babám páči na tých plešatých búchačoch? :roll:
Ma by skor zaujimalo co ich pritahuje na tak starych chalanoch napr ma 15 a pise si z 28 Rocnym ... Tam sa zamyslam aj nad inteligenciou toho chalana.

//midnight ... klidni hormon chlape ... 1. Babe povedat je*la to uz je sila, 2. Je to moja priatelka
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Na starych sa im pači to že su stari :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tempus7: Takyto zivotny styl je nakladny... a taki typci zvyknu mat tucne penazenky.

fizz: zacinm chapat podstatu fizzfr klubu
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sorac Shark..ale proste co je moc to je moc.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

čo je Fizzfr klub?
midnight_man
Guru
Guru

JV napísal:čo je Fizzfr klub?
sa spytaj mi-chaua on tam ma tusim volaku veducu funkciu
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

S fizz po dlhsej dobe suhlasim...

midnajt neviem o tom, zeby niekde urazala Teba, zato ze Ty si sa dajakym sposobom nasla v tom co pisala, to jej chyba nie je.

Cela tato tema mi pride...stazujme sa aka je strasna doba a my chudatka, posledne zvysky normalneho ludstva sme tu strateni...ach strasne kecy. Namiesto toho, aby ste hladali tych normalnych ludi, ktorych verte tomu ci nie, je a vzdy bolo a vzdy bude ohromne mnozstvo vsade okolo Vas, tak tu vyplakavate ako su nikde neni normalne dievcata...Vzdy boli skupinky, ktore ludom prekazali, otto su tie v dnesnej dobe. A uz som to pisal, vobec ich nie je tolko, skrakta ked Vam vadia, viac ich vnimate, to je cele.

Neviem kde zijete, ale zoberme si nasu triedu. Mame tam 23 dievcat, mame tam aj taketo pipky, asi 2...su hlucne, je ich pocut na celu triedu ale stale su len dve...Idem vecer do nejakeho podniku a cuduj sa svete, je tam milion normalnych dievcat...Neviem, ci zijem v nebeskom kralovstve alebo len otvaram oci...

//Fabo fajn postreh :) .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vigor:

Nieco na tom bude :)
midnight_man
Guru
Guru

Vigor kdo sa stazuje? kdo tu narieka? co to meles vole? 3x som tu pisal ze tato tema ma viac menej informacno-upozornovaci charakter.Ze jej cielom nieje sa tu vyplakavat nad tym ake su baby ale len zhodnotit iste veci.Ludia ja netvrdim ze vsetky dievcata su take, neobracajte vsetko. Jasne ze su aj normalne dievcata s ktorymi sa da normalne pokecat, vybehnut vonka a podobne, bez toho aby sme si potom buchali hlavu o stenu. Tak isto sa najdu paralelne typy aj u nas chalanov, nikdy som nepovedal, ze nie.kua clovek aby tu vsetko dodatocne vysvetloval a dopisoval, to robila ŠTB pred 1989, ze obracala vsetko v neprospech konkretnej osoby. nehladajte silou mocou nieco do coho rypat!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Vigor napísal:S fizz po dlhsej dobe suhlasim...

midnajt neviem o tom, zeby niekde urazala Teba, zato ze Ty si sa dajakym sposobom nasla v tom co pisala, to jej chyba nie je.

Cela tato tema mi pride...stazujme sa aka je strasna doba a my chudatka, posledne zvysky normalneho ludstva sme tu strateni...ach strasne kecy. Namiesto toho, aby ste hladali tych normalnych ludi, ktorych verte tomu ci nie, je a vzdy bolo a vzdy bude ohromne mnozstvo vsade okolo Vas, tak tu vyplakavate ako su nikde neni normalne dievcata...Vzdy boli skupinky, ktore ludom prekazali, otto su tie v dnesnej dobe. A uz som to pisal, vobec ich nie je tolko, skrakta ked Vam vadia, viac ich vnimate, to je cele.

Neviem kde zijete, ale zoberme si nasu triedu. Mame tam 23 dievcat, mame tam aj taketo pipky, asi 2...su hlucne, je ich pocut na celu triedu ale stale su len dve...Idem vecer do nejakeho podniku a cuduj sa svete, je tam milion normalnych dievcat...Neviem, ci zijem v nebeskom kralovstve alebo len otvaram oci...
Len tak pozries na podnik plny ludi a hned usudzujes ze su vsetci normalni?Alebo nezapadali do naseho opisu?
midnight_man napísal:Vigor kdo sa stazuje? kdo tu narieka? co to meles vole? 3x som tu pisal ze tato tema ma viac menej informacno-upozornovaci charakter.Ze jej cielom nieje sa tu vyplakavat nad tym ake su baby ale len zhodnotit iste veci.Ludia ja netvrdim ze vsetky dievcata su take, neobracajte vsetko. Jasne ze su aj normalne dievcata s ktorymi sa da normalne pokecat, vybehnut vonka a podobne, bez toho aby sme si potom buchali hlavu o stenu. Tak isto sa najdu paralelne typy aj u nas chalanov, nikdy som nepovedal, ze nie.kua clovek aby tu vsetko dodatocne vysvetloval a dopisoval, to robila ŠTB pred 1989, ze obracala vsetko v neprospech konkretnej osoby. nehladajte silou mocou nieco do coho rypat!
neviem kolko tem mas v LVP ale na fore to uz je klasika ze sa to rozdeli na 2 tabory a alebo 1vAll a podbe do bitky, ale tak fizz ma aj v dacom pravdu....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nie Sheep, vies ja sa s ludmi nerozpravam, nevidim ich prejav, sposob komunikacie...To uz si len mal mudru poznamku :oops: .
Sheep
Addict
Addict

Vigor napísal:Nie Sheep, vies ja sa s ludmi nerozpravam, nevidim ich prejav, sposob komunikacie...To uz si len mal mudru poznamku :oops: .
nerozumieme si... :)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Och, ved tie ženské nás chlapov vždy len rozhádajú :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Skratka...pridem do podniku a tam ako som pisal, pocujes ludi, pocujes ako komunikuju, da sa pozorovat ich prejav a daju sa tak ludia priblizne odhadnut. Ked sa s ludmi budes aj zoznamovat, spoznas vela skvelych ludi...to som tym chcle povedat.
Sheep
Addict
Addict

Vigor napísal:Skratka...pridem do podniku a tam ako som pisal, pocujes ludi, pocujes ako komunikuju, da sa pozorovat ich prejav a daju sa tak ludia priblizne odhadnut. Ked sa s ludmi budes aj zoznamovat, spoznas vela skvelych ludi...to som tym chcle povedat.
Ako ano, ale to sa da ked prides normalne do nejakeho slusneho podniku, ale co o ludoch zistis ked tam hraje neustale DUC-DUC-DUC a mas problem prejst 2m lebo cely obraz blika jak svina.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Vravel som o podnikoch, nie diskotekach...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sheep ak vidim v podniku taketo ksichty tak uz hned viem kolka bije a hladam iny flek
Prílohy
CIMG9794a.jpg
050_45868d8cb6c2c.jpg
027_481d2d973b9a5.jpg
Sheep
Addict
Addict

kokos Shark, ano prave takychto ludi nemusim a im je "venovana" tato tema
Vigor, ok tedy
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

/polnoc : ohľadom tých 20 -30 ročných... všetko to má jednostranné myslenie a na tomto svete neexistuje výnimka... toto si ešte nevie nič vážiť...
a ku tým "baličom" : ich inteligencia môže byť vysoká ,avšak degraduje to ich úbohosť a schopnosť ísť len na najľahší cieľ...
no vidím 15ročnú, naivnú ,proste sexuálny objekt...
skrátka: no čo užijem si však na tom ja stratu mať nebudem namotám si ju (popričom ona zruinuje nejakých ľudí, ktorí by možno pre ňu aj život dali a ktorými kvôli mne opovrhne a odmietne pre to že má zdanlivo mňa...) a potom sa na ňu vys*rem pretože už mám zrazu dačo lepšie (či dalšiu 15 alebo inú...) ona bude mať traumy a samozrejme ani nedá šancu takým ako pred tým, čo im na nej skutočne záleží pretože im neverí... v horšom prípade sa nepoučí a namotá si ju samozrejme další... a cyklus sa opakuje... až kým nedôjde ku terminácii ,ktorá sa rovná uvedomeniu sa ,čo však sa ku tomu dostane ťažko lebo nemá nikoho ,kto by ju na to naviedol...

hovorím z vlastnej skúsenosti zažívam ten horší prípad...
a bohužiaľ sa stále len trápim... pretože pre niekoho sú všetci lepší len ja,koho stále niekam volá nie. (fakt otázka NAČO ma sakra potom volá niekam...)

a čo ma štve ešte viac že ja nájdem nejaký spôsob zábavy a ona si z neho spraví zoznamku a začne flirtovať z mojímy kamošmi... no amen s týmto...

mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...

PS: čakám K- ale je to môj názor a meniť ho nemienim... aj ked je krutý...
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Sorgblad napísal:mám na mysli veci od podniku až po hru WoW z ktorej si zoznamku spraví tiež pretože sú tam "super zlatí chlapci ,čo sú na mňa milí a pošlú mi to a to a povedia mi že ma milujú (nevadí že ma videli 1 krát v živote a aj tak to berie vážnejšie ako niekoho ,kto ju miluje 3 roky )) demencia...
No demencia... ja by som tak slova nepouzival. Uz len preto lebo skus prehodnotit tvoje spravanie. Milujes niekoho 3 roky, niekeho kto na teba vyslovene sere ale ak je uz naozaj zle vie za ked sa na teba usmeje znova to bude akotak OK. Skus si premysliet co si na tej babe tak vazne cenis ze ti to zato stoji. Alebo ju tiez len chces MAT? Prepac ale mne tvoje konanie pride prinajmensom tak isto dementne ako jej...
Napísať odpoveď