USB wifi adapter
USB wifi adapter
Zdravim, potrebujem pomoc ohladne vyberu usb wifi adapteru. Problem je, ze notas acer sa nechce pripojit k AP vzdialenemu cca 150m z vnutra budovy ale ani z vonku. Vsetky notebooky v okoli sa pripoja ale dva acery nie. Preto ma napadlo to riesit kupou usb wifi adaptera, no najlepsie by asi bolo aj s odnimatelnou antenkou. Alebo skratka nieco schopne. Podotykam, ze je to zakaznicka u nas a notebook je v Norsku, takze k nemu nemam ziadny pristup.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam nieco taketo a zatial spokojnost, aj ked neviem ci by na taku vzdialenost dociahol (ale ked klasicke anteny v NTB ano, tak by mal), ty asi zhanas skor toto: http://elektronet.ekatalog.biz/zbozi/a- ... ?p=z:97615
A nad PCMCIA si nerozmyslal??........
Este ma napadlo, tusim sa tu nieco podobne riesilo, alebo to bolo na inom fore??......... tiez mal tipek Acera nevedel sa pripojit na svoju wifi siet. Kamosov a susedov NTB aj jeho PDA sa pripojili len Acer nie. Nakoniec sme zistili, ze to bolo kanalom pod ktorym APcko pracovalo. Bud bol kanal moc nizky alebo vysoky, jednoducho mimo rozsah Acerackych wifi prijimacov. Tak nech sa vyskusaj aj s tym pohrat.
A nad PCMCIA si nerozmyslal??........
Este ma napadlo, tusim sa tu nieco podobne riesilo, alebo to bolo na inom fore??......... tiez mal tipek Acera nevedel sa pripojit na svoju wifi siet. Kamosov a susedov NTB aj jeho PDA sa pripojili len Acer nie. Nakoniec sme zistili, ze to bolo kanalom pod ktorym APcko pracovalo. Bud bol kanal moc nizky alebo vysoky, jednoducho mimo rozsah Acerackych wifi prijimacov. Tak nech sa vyskusaj aj s tym pohrat.